7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,416,054
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

fastjunkie' Alıntı:
Kimse aramadı ki, sabah konuşuruz dediydik ???

Gitmiş seninkiler bende gideyim diye düşünüyordum ama biraz önce acil bir telefon aldım, yarın öğlene toplantı koymuşlar detayları öğreneceğim sonra durumua göre bakıcam gidip gitmemeye.

Gidersem arayayımmı?

Etiketler

SDC' Alıntı:
...
Ben de Belgrad Ormanlarında yılın son gezisine gidemedim, dün geceden beri korkunç başım ağrıyor :(

acemi80' Alıntı:
Geçmiş olsun aslında olumsuz etki yapmasın diye yazmadım gitmenide pek istemiyordum Nejatla beraber olabilirdi ama Mehmet çok uçuk biri gidenlerin burnundan getirecek diye düşünüyorum. Çok zor parkurlara girecek bu yalnız başına zor olurdu.

Sevtapcım geçmiş olsun, Hocama katılıyorum tanımadık huyunu bilmedik insanlarla gezi taddan ziyade sıkıntı veriyor.

discovery-V8' Alıntı:
Gitmiş seninkiler bende gideyim diye düşünüyordum ama biraz önce acil bir telefon aldım, yarın öğlene toplantı koymuşlar detayları öğreneceğim sonra durumua göre bakıcam gidip gitmemeye.

Gidersem arayayımmı?

Ara abi.. Kerim abi de öğleden sonra gidicem demişti, haberin olsun.

Günaydın millet. Ankaradan döndükten sonra 2 güne yakın uyumuşum.... Daha yeni yeni ayılıyorum.. ;D ;D
Herkese iyi pazarlar...

hyavuz2000' Alıntı:
Günaydın millet. Ankaradan döndükten sonra 2 güne yakın uyumuşum.... Daha yeni yeni ayılıyorum.. ;D ;D
Herkese iyi pazarlar...

Günaydın Hakan sende pazar pazar evde kalanlardansın anlaşılan ;D

acemi80' Alıntı:
Geçmiş olsun aslında olumsuz etki yapmasın diye yazmadım gitmenide pek istemiyordum Nejatla beraber olabilirdi ama Mehmet çok uçuk biri gidenlerin burnundan getirecek diye düşünüyorum. Çok zor parkurlara girecek bu yalnız başına zor olurdu.

Hocam ben Mehmet Can kardeşimizi tanımıyorum, herkes aynı şeyi söylüyor ama bir bakıcaktım söylentiler doğru mu diye :smiley:
Farkındaysanız onun hakkında konuşan herkes, onun hoşuna gidecek sözcüklerle çılgınlığını daha da körüklüyor ama ben yaşı çok küçük olduğu için Mehmet Can'ın işlenebileceğini düşünüyorum. Onun şanssızlığı kötü bir grupla ofroyt camiasına girmiş olması. Yoksa bizim oraların adamları sakin, ılımlı ve akılcıdır :smiley:

Ayrıca gördünüz işte ne yaptıysam Nejat ve Naci'den cevap alamadım :(

discovery-V8' Alıntı:
Sevtapcım geçmiş olsun, Hocama katılıyorum tanımadık huyunu bilmedik insanlarla gezi taddan ziyade sıkıntı veriyor.

Doğru söylüyorsun ama bu Elizabeth de arazi görmek istiyor yavrucak ;D

Hem eskilerden pek kimse kalmadı, mecburen yeni gruplarla geziye çıkıp Gezenbilir adabı ile ofroyt yapma konusunda alıştırma yapmak gerekiyor ;)

Yoksa Elizabeth'i satıp cadde şeysi almak lazım, hakkını veremeyince ruhuna ihanet etmiş gibi hissediyorum :(

acemi80' Alıntı:
Günaydın Hakan sende pazar pazar evde kalanlardansın anlaşılan ;D

Evet hocam malesef işler birikti. Bir haftadır yoktum. Şimdi çalışmaya başlıyacam da kendimi gaza getirmeye çalışıyorum ;D ...

Mehmet Can Hakkındaki görüşlerinde haklısın o çocuk iyi biri. Benim gözüm parkurdan korktu yok annanne yokuşu yok babanne yokuşu gibi böyle bir yere girerken yanında bir tanıdık olmasında fayda var diye düşünüyordum. Dediğin gibi Nejat ve Naci den de net bir cevap gelmeyince aklımdan allah verede Sevtap yalnız gitmese diyordum.

umutcelikel' Alıntı:
Salı temizlik var, eşyalar geliyorrrrrr Çarşamba taşınıyorummmmmmmmmmmmmmm 2010 yeni yıl yeni evvvvvvvvvvvvvvvvvv ;D ;D ;D ;D ;D

Hayırlı olsuın 2010 da güzel şeylerin mutlu günlerin devamı gelir inşallah

umutcelikel' Alıntı:
Salı temizlik var, eşyalar geliyorrrrrr Çarşamba taşınıyorummmmmmmmmmmmmmm 2010 yeni yıl yeni evvvvvvvvvvvvvvvvvv ;D ;D ;D ;D ;D

Bu duyguyu bilirim, yerinde olmak isterdim ;D ;D ;D

Hayırlı olsun ;)

Söz sana o bardakları alıcam :smiley:

umutcelikel' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Ama şu Digitürk, elektrik, su, telefon, adsl vs nasıl büyüyor gözümde var ya....Muhtar, nüfus kayıt zart zurt...

Her taşınma küçük bir deprem felaketidir diye boşuna dememişler.

acemi80' Alıntı:
Mehmet Can Hakkındaki görüşlerinde haklısın o çocuk iyi biri. Benim gözüm parkurdan korktu yok annanne yokuşu yok babanne yokuşu gibi böyle bir yere girerken yanında bir tanıdık olmasında fayda var diye düşünüyordum. Dediğin gibi Nejat ve Naci den de net bir cevap gelmeyince aklımdan allah verede Sevtap yalnız gitmese diyordum.

Hocam o etaplar yağışlardan sonra gerçekten çok ağırlaşmış olabilir ::smiley:

Ben en zor zamanlarında Camel Etabını geçmiştim sorunsuz ama yanımda çok tecrübeli arkadaşlar vardı ve hepimiz çok zevk almıştık :smiley:

Gerçekten bu hafta tecrübesizlik yüzünden saplanıp nisanda çıkarılma riski vardı...

Ben gitmeyince tek vinçli araç Mehmet Can'da, diğer araçlar standarda yakın ve arkadaşlar da taze ofroytçu...

Başım bu kadar ağrımasaydı elimi taşın altına sokmayı göze almıştım ama gözümü açamıyordum sabah :-[

Kazasız belasız dönerler inşallah...

Evet gezi sonucunu bende merakla bekliyorum umarım güzel bir gün geçirirler. Allahtan gurup fazla kalabalık değil

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,067
Kayıtlı Üye Sayımız
166,812
Kaydolan Son Üyemiz
ibrahim_33

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR