7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,417,044
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

umutcelikel' Alıntı:
Normal insan gibi biyere giderseniz geliyim, dağda bayırda işim olmaz bu saatte.

Evet 38 lastikli defenderle şehir içinde gezecez tövbe tövbe , ben gidip sizle takılmak için 1.1 litre peugeot hdi felan alıcam en azından az yakar , koca koca araçlar kapı önünde yatıyor niye aldıysak bunları ;D ;D ;D ;D ;D

Etiketler

discovery-V8' Alıntı:
Evet 38 lastikli defenderle şehir içinde gezecez tövbe tövbe , ben gidip sizle takılmak için 1.1 litre peugeot hdi felan alıcam en azından az yakar , koca koca araçlar kapı önünde yatıyor niye aldıysak bunları ;D ;D ;D ;D ;D
Kapının önüne bi tane de normal insan evladı arabası al diyorum sana ;D

discovery-V8' Alıntı:

OOO Def ise her yere gelirim abi ;D
Ne yapıyoruz ?? :smiley:)

umutcelikel' Alıntı:
Hem benim arabanın içinde ütü masası falan var zangır zungur:smiley:)))))))))))))İstesem de araziye gelemem ;D ;D ;D

Tek araba gideriz bişey değil, defenderin arkada domalır gelirsin ;D ;D ;D koltuk yok ama sandık var buz gibi alüminyum , geleceksen iç donu giy ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Tek araba gideriz bişey değil, defenderin arkada domalır gelirsin ;D ;D ;D koltuk yok ama sandık var buz gibi alüminyum , geleceksen iç donu giy ;D ;D

Adam zaten perişan hiç olmazsa arabada rahat bir yer verin ;D ;D ;D

umutcelikel' Alıntı:
Evet, sen yemekleri Umutun yaptığını sandığın için böyle düşünmen gayet normal. Evlendiğimizden beri yemek, salata yapan bi insanım ben Onurcuğummmmmmmmmmm. Aç kalmayı bırak, güveçte kuzu yapıp keyfime bakacağım bir güzel ;D ;D ;D
Yemek yaptırmak için evlenmeyi düşünüyorsan ayrıca sen baştan sıçmışsın bi de ;D ;D ;D Onu da söyleyeyim ;D

Evliliğe bakış bu işte :(

Annenizin sizin için yaptıklarını başka bir kadının yapması ;D ;D ;D

Üstelik şimdiki kızlar annenizin yapyıklarını da yapamayacak :D :D :D

Hem evlenip hem de hala yumurta yiyor olacaksın Onurr :D :D :D :D :D

fastjunkie' Alıntı:
Umut abi Real'e gelsin, beni alsın, ordan sana doğru gelelim ??

eskişehir yolundan , konya yoluna sapıp gelin , oran da biyerde buluşalım mesela panora otoparkı olabilir , TRT nin arkasından aşağı inicez.

acemi80' Alıntı:
Yav değilim perişan, cillop gibiyim 15 yıldır olmadığım kadar ;D ;D ;D
SDC' Alıntı:

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
eskişehir yolundan , konya yoluna sapıp gelin , oran da biyerde buluşalım mesela panora otoparkı olabilir , TRT nin arkasından aşağı inicez.
Panorada millet birbirini şeyediyordur şimdi, direk TRT'nin araya dönüp orada buluşmak daha mantıklı...

SDC' Alıntı:

Öyle kadını almayız, Biz Lazoliyiz 8) ;D

acemi80' Alıntı:

Alışkın hocam o birkere defender almay karar vermiştim bakmaya beraber gittik , tesadüf bu ya ondada arka koltuk yoktu, yola çıktık test için ben virajın birinde koskoca 110 u bir yanladım ;D ;D ;D ;D Umutu arkada dikiliyor doğal olarak ödü bişeyine karıştı ,o günden beri defender düşmanı oldu ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,070
Kayıtlı Üye Sayımız
166,819
Kaydolan Son Üyemiz
erenbey44

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR