7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,420,408

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

tam tanımadığın(bir kaç kişi), alkole köle olan ve aracını engellerden atlayarak olmadı uçarak geçiceğini zanneden vatandaşlardan birkaçı geziye katılırsa gezinin pek zevki kalmıyor sadece kırılanları toplarken buluyorsun kendini :(

altug onaran' Alıntı:
tam tanımadığın(bir kaç kişi), alkole köle olan ve aracını engellerden atlayarak olmadı uçarak geçiceğini zanneden vatandaşlardan birkaçı geziye katılırsa gezinin pek zevki kalmıyor sadece kırılanları toplarken buluyorsun kendini :(
CJ5'ciler vardı demek ;D ;D ;D

umutcelikel' Alıntı:
Ama Onurun bayağı morali bozulmuştu, evlenemeyecek çocuk bişi diil:smiley:)))))))))))))

Ahahaha neydi o, hah tamam "Lazoli" kafayla evlenirse daha onun morali çook bozulur ;D ;D ;D

Onuurr, bir Sevtap Abla vardı, o dediydi dersin ama iş işten geçmiş olmaz umarım :D :D :D

İlla evleneceksen iyice olgunlaş, ne istediğinden iyice emin ol ve kabullerine uygun bir eylem yap...

Kabullerle yapılan evliliklerin başarılı olma şansı var, hayallerle yapılanların pek yok ;)

SDC' Alıntı:
Hocam siz hakikaten çok sıkılmışsınız ;D ;D ;D

Hazır evdeyken biraz bonus yapsaydınız :p

Gerçi yapmışsınızdır, sizin evde olmanız bile bonus yapıyor ;)

İşin kötü tarafıda o ya Sevtap kimse evde durmamı istemiyor ;D ;D ;D Hanım sen evde olunca ben iş yapamıyorum diyor, çocuklar ben olunca rahat kavga edemiyorlar. Ben evden çıkınca herkes hürriyetine kavuşuyor ;D ;D ;D

altug onaran' Alıntı:

Tanımadığımız kişilerle geziye gitmeme fikri gittikçe pekişiyor

discovery-V8' Alıntı:
Sevtapcım geçmiş olsun, Hocama katılıyorum tanımadık huyunu bilmedik insanlarla gezi taddan ziyade sıkıntı veriyor.

Altuğcum adam doğru söylemiş, eee kendisi bu konuda bilirkişi ;D

İyi size bir zarar gelmemiş, öle ayyaşın biri gelip Dicimona çarptı koca arazide :(

Sonra alıp yaptırdı ve bir de beni borçlu çıkardı :mad:

altug onaran' Alıntı:
vede fazlasıyla capon

bir vitaranın arka denge kolu kırıldı tekerlekler çamurluk ve tampona sürttüğü için kitlendi kaldı onunla uğraştık. ;D ;D ;D

Altuğ gezi burd paylaşılıyormu yoksa Bolu da yapılan özel bir gezimi

SDC' Alıntı:
Altuğcum adam doğru söylemiş, eee kendisi bu konuda bilirkişi ;D

İyi size bir zarar gelmemiş, öle ayyaşın biri gelip Dicimon çarptı koca arazide :(

Sonra alıp yaptırdı ve bir de beni borçlu çıkardı :mad:

oda oldu bir tane capon alkollü daha çocuk ( askerde bana verselerdi keşke ;D ;D ;D ) geldi arkadan dokundu ama kendi tamponu ve plakasını yamuktu ;D ;D ;D yolda da gereksiz hareketler yapıyordu ayık olsa tokatlardım ama benim gibi bir ingilize yakışmaz diye dokunmadım ;D ;D ;D

acemi80' Alıntı:
Altuğ gezi burd paylaşılıyormu yoksa Bolu da yapılan özel bir gezimi

boloff gezenbilire düzcedeki şenlikten ve bazı şeylerden kırgın ama işin aslı tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok olayı :smiley:

Bugün biz sağlam döndük ama zukilerden biri dönemedi Altuğ'unda dediği gibi. Keşif gezisine çıkan araçların zuki olması sebebi ile Disco, LC ve xj, zj gibi büyük araçlar zor sığdık yollara. Onun dışında aldığı alkolün etkisi ile kendini kaybedenlerin dengesiz hareketleri can sıkıcı olsada bir faciaya sebep olmadı. Biz keşif ekibinin kendi araçlarına göre seçtiği yollar nedeni ile ufak tefek sıyrıklar ile atlattık olayı.

Arıza çıkartma ihtimali olan kişiler ile yola çıkılmayacağı konusundaki fikrim iyiden iyiye pekişti. Bir an evvel bir 7/24 aktivitesi gerçekleştirmemiz gerekiyor. Kampımız gelmiş bizim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,072
Kayıtlı Üye Sayımız
166,822
Kaydolan Son Üyemiz
burhand

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR