7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,420,408
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

umutcelikel' Alıntı:
Panorada millet birbirini şeyediyordur şimdi, direk TRT'nin araya dönüp orada buluşmak daha mantıklı...

Tamam çıkalım ozaman benim orya avarmam en az yarım saat ;D

Etiketler

umutcelikel' Alıntı:
Onur, seni önümüzdeki 10 yıl boyunca gözlemleyip çok eğlenecem çokkkkk ;D

;D ;D ;D Bende , şimdiden yular kızın elinde zaten , evlenince bunu kapı önüne paspas edecek kız haberi yok ;D ;D

Ben konya yolunda, 100. yıl köprüsünün orada bekleyeyim ? Drunk'a sapmadan, Oradan geçecek var mı ? Ya da Yavuz abi, sen bizim buradan geçeceksen ben arabayı Real'e bırakayım, sana kaynayayım ?

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D ;D Bende , şimdiden yular kızın elinde zaten , evlenince bunu kapı önüne paspas edecek kız haberi yok ;D ;D

Şimdi pas pas olmaya bile razıdır........ ;D ;D ;D

acemi80' Alıntı:
Adam zaten perişan hiç olmazsa arabada rahat bir yer verin ;D ;D ;D

Hocam ne perişanlığı, adam yeniden doğacak şimdi ;D ;D ;D

Evli bayan arkadaşlarımdan en az 5 yaş genç görünüyorum (kiloma rağmen) ;)

fastjunkie' Alıntı:
Öyle kadını almayız, Biz Lazoliyiz 8) ;D

Sana hizmet için can atan bir genç kızlar topluluğu var ve sen bu topluluktan yarışma ile en iyisini seçip alıcanı sanıyorsun di me :D :D :D :D

SDC' Alıntı:
Sana hizmet için can atan bir genç kızlar topluluğu var ve sen bu topluluktan yarışma ile en iyisini seçip alıcanı sanıyorsun di me :D :D :D :D

Valla ablacığım, ne yalan söyliyeyim var.. ;D
Neyse nazar mazar değecek şimdi, konuşmaya gerek yok ;D

fastjunkie' Alıntı:
Ben konya yolunda, 100. yıl köprüsünün orada bekleyeyim ? Drunk'a sapmadan, Oradan geçecek var mı ? Ya da Yavuz abi, sen bizim buradan geçeceksen ben arabayı Real'e bırakayım, sana kaynayayım ?

Ahlatlı bel den geçicem ben , 100.yıl köprüsünden devam et , yokuşun tepesinde incek-oran ayrımı var oran yönüüne dön ben köprüde bekleeyim seni.

SDC' Alıntı:
Hocam ne perişanlığı, adam yeniden doğacak şimdi ;D ;D ;D

Valla ben o günleri yaşamış biri olarak hiç öyle bakamıyorum olaya...
(Çok kötü bir evlilk yapmış olmama rağmen) İkinci bekarlığımda Ben perişan olmuştum...

acemi80' Alıntı:
Valla ben o günleri yaşamış biri olarak hiç öyle bakamıyorum olaya...
(Çok kötü bir evlilk yapmış olmama rağmen) Ben perişan olmuştum...

Hocam sizin yaş grubunuzda durum farklı...

Babam şu an 65 yaşında, üniversite mezunu ve en çok beni sever :smiley:

Ama buna rağmen boşanmama en çok babam itiraz etmişti...

Çünkü olaya bakışınız farklı...

Zaten o günlerdeki boşanma oranı günümüze göre yok denecek kadar küçüktür...

Ama artık ne o günlerdeki kadınlar var ne de erkekler. Önce insanlar bozuldu, sonra evlilikler...

Bi bakıma haklısın ama ben rahat ve huzur açısından değerlendiriyorum. Bekar olduğum dönemlerde düzensiz ve huzursuz bir hayatım varken evliliklerimde daha huzurlu oldum.

Bu da benim karekter yapımdan kaynaklanıyor olabilir.

Hocam siz hakikaten çok sıkılmışsınız ;D ;D ;D

Hazır evdeyken biraz bonus yapsaydınız :p

Gerçi yapmışsınızdır, sizin evde olmanız bile bonus yapıyor ;)

Benim evde olmam yetmiyor, ev kızı gibi davranmam da lazım :-\

acemi80' Alıntı:
Bi bakıma haklısın ama ben rahat ve huzur açısından değerlendiriyorum. Bekar olduğum dönemlerde düzensiz ve huzursuz bir hayatım varken evliliklerimde daha huzurlu oldum.

Bu da benim karekter yapımdan kaynaklanıyor olabilir.
Hocam işte ben evdeki düzenli ve huzurlu olan tarafım...Buna güveniyorum ;D Yanlızken daha da düzenli ve huzurlu olacağım kesin...
Ama Onurun bayağı morali bozulmuştu, evlenemeyecek çocuk bişi diil:smiley:)))))))))))))
Tavukları yedim kaçtım geldim direk ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,072
Kayıtlı Üye Sayımız
166,822
Kaydolan Son Üyemiz
burhand

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR