7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,631,930

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

serkann' Alıntı:
ayrıca üzüm üzüme baka baka kararır misali alpaslan neden senin aracına bindi hala anlamış değilim..alpaslan normale döndünmü..

Abi izahatını yukarıda yaptım. Rakım olayı 1200 rakım sarhoş etti. Şimdi iyiyim. Sen ver gazı ben burayı dağıtırım ;D Hem kızma landa bindim diye. Onunda faydasını yukarıda yazdım. Düşün en iyisi dedikleri Yavuz abinin ki. Ve çok yetersiz buldum. ;D

serkann' Alıntı:
yavuz abi bakıyorum burda çok rahatsın..orda 6 tane jeep çadırının tam ortasında köfte ikram etmemize rağmen kalmamıştın..;D

Korkmuş gibimi göründüm ;D ;D ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Abi izahatını yukarıda yaptım. Rakım olayı 1200 rakım sarhoş etti. Şimdi iyiyim. Sen ver gazı ben burayı dağıtırım ;D Hem kızma landa bindim diye. Onunda faydasını yukarıda yazdım. Düşün en iyisi dedikleri Yavuz abinin ki. Ve çok yetersiz buldum. ;D
rakım 1245...bir ara 1500 civarlara çıktık..;D evet yavuz abininkini bende yetersiz buldum...;D

ayrıca yavuz abiye şunu sorarmısınız..neden parkurda hiç disco göremedik..

alpaslanepli' Alıntı:

Alpaslan 18+ fotoğraflarını çekmişdir yavuz :D

biz saatlerce sağ şeridi ortaladık emniyet şeridinden geçmeye çalışan insan görünümlü mahlukatlara yol vermemeye çalıştık ve neredeyse kavga edecektik kimse tepe lambasınada aldırmıyor.
adamlar trfik polisinin ardıdan basıp gidiyorlar
ama kabat onlarda diil ceza yazacak memur nerde.
yarın kendisi ambulansta olupta trafikte kalırsa anlarlar belki.
bizim emniyet şeridine girmemizde sigortaların atmasından dolayı

serkann' Alıntı:
biz ümraniye civarındayken siz emniyet şeridinden hızla geçtiniz..

serkann' Alıntı:
rakım 1245...bir ara 1500 civarlara çıktık..;D evet yavuz abininkini bende yetersiz buldum...;D

ayrıca yavuz abiye şunu sorarmısınız..neden parkurda hiç disco göremedik..

Toplam Disco I sayısı= 2 , biri bana ait, moderatörler yarışmacı olarak katılamaz dediler, bende FJ 40 a co-pilot oldum ;D ;D

Yarışın hemen sonrasında parkur rekorunu kırdık zaten ama gayrı resmi, sizinle girdiğimiz gibi değil tam gaz, zamana karşı, foto çeken arkadaşlar vardır, mutlaka koyarlar.

eksperoto' Alıntı:
biz saatlerce sağ şeridi ortaladık emniyet şeridinden geçmeye çalışan insan görünümlü mahlukatlara yol vermemeye çalıştık ve neredeyse kavga edecektik kimse tepe lambasınada aldırmıyor.
adamlar trfik polisinin ardıdan basıp gidiyorlar
ama kabat onlarda diil ceza yazacak memur nerde.
yarın kendisi ambulansta olupta trafikte kalırsa anlarlar belki.
bizim emniyet şeridine girmemizde sigortaların atmasından dolayı
aynen öyle abi biz en baştan düşündük emniyet şeridini temizlersiniz diye..5 dk bir polis geçiyor arkasından herkes dalıyordu..

discovery-V8' Alıntı:
Toplam Disco I sayısı= 2 , biri bana ait, moderatörler yarışmacı olarak katılamaz dediler, bende FJ 40 a co-pilot oldum ;D ;D

Yarışın hemen sonrasında parkur rekorunu kırdık zaten ama gayrı resmi, sizinle girdiğimiz gibi değil tam gaz, zamana karşı, foto çeken arkadaşlar vardır, mutlaka koyarlar.
nası yani o koca alanda o kadar aracın içinde 2 adet mi disco vardı...biride mertinkidir eminim..;D biz zj leri sayamadık bile..

serkann' Alıntı:
nası yani o koca alanda o kadar aracın içinde 2 adet mi disco vardı...biride mertinkidir eminim..;D biz zj leri sayamadık bile..

Mert D90 la gelmişti, Diğer Disco I 14 plakalıydı galiba, standard haliyle parkurda full modifiyeli CJ nin birine yolu aç diye sellektör yapıyordu ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,616
Kayıtlı Üye Sayımız
166,912
Kaydolan Son Üyemiz
Reşat AVCI

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR