7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,631,930
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

discovery-V8' Alıntı:
Toplam Disco I sayısı= 2 , biri bana ait, moderatörler yarışmacı olarak katılamaz dediler, bende FJ 40 a co-pilot oldum ;D ;D

Yarışın hemen sonrasında parkur rekorunu kırdık zaten ama gayrı resmi, sizinle girdiğimiz gibi değil tam gaz, zamana karşı, foto çeken arkadaşlar vardır, mutlaka koyarlar.

bu festivale gelmediğime cok pişman oldum yolculuğa cıkacagım dıye bundan sonrakilerde varım hem dısco sayısınıda artırmıs olurum :smiley:

Etiketler

alpaslanepli' Alıntı:
Yarış birincisinin standart bir suzuki olduğunun biliyorsunuz değil mi? ....

Jimny mi 1. oldu? İlk çıkan, kırmızı. Bir Defender 2.57 yapmıştı, ardından Beyaz bir Suzuki 2.58 yaptı. Ben daha hızlısını görmedim.

nkurtkaya' Alıntı:
Jimny mi 1. oldu? İlk çıkan, kırmızı. Bir Defender 2.57 yapmıştı, ardından Beyaz bir Suzuki 2.58 yaptı. Ben daha hızlısını görmedim.

Nejat foto koyda bayram yapsın gözümüz şöyle LR li cinsinden ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Yavuz abi bende Ömer'in(figo) pistteki videosu var. Koyayım istersen. Defender show. ;D

Ayıp ayıp adam tecrübesiz, arabası 2,5 dizel, tamamen standard, Sizde aygır gibi modifiyeli, 5.2, 5.9 modifiyeli ZJ ler, beni neden götürmediniz pistinize, Ömer yarışa girme cesaretini gösterdi, yardımsız parkuru tamamladı, daha ne olsun.

discovery-V8' Alıntı:
Mert D90 la gelmişti, Diğer Disco I 14 plakalıydı galiba, standard haliyle parkurda full modifiyeli CJ nin birine yolu aç diye sellektör yapıyordu ;D ;D
yavuz abi o disco anladıgım kadarıyla kronometre tutuyordu kendi kendine acaba girseydim kaçıncı sırada olurdum diye ;D ;D ;D

birde o parkuru ben 2 çeker hiç takılmadan çıktım.. kovulmadan kaçayım.. ;D

Tuncay CJ' Alıntı:
yavuz abi o disco anladıgım kadarıyla kronometre tutuyordu kendi kendine acaba girseydim kaçıncı sırada olurdum diye ;D ;D ;D

birde o parkuru ben 2 çeker hiç takılmadan çıktım.. kovulmadan kaçayım.. ;D

Abi konusu açılmış madem bende şunu demeden geçemeyeceğim.
Tüm landların ama istisnasız tüm landların kaldığı göl geçişinde bir tek senin araç tek seferde geçti. Birde suzukinin biri geçti ama oda ileri geri iki üç kez hızını alarak geçti. Tek seferde geçen bir senin aslan parçası....

O kadar göl geçişi video ve resimleri var neden koymuyorsunuz ? Gezenbilirir oyunları madalya sahibi kardeşim...:smiley:

Ergun abi şimdi o gölde en derin yerden tek seferde geçebilen Tuncay abinin JEEP... Enlemesine geçebilen senin JEEP ve bilumum CJ JEEP.
O enlemesinde geçişte saplanan land.. Onu çeken JEEP.. Yarışta birinci olan suzuki.. Geçtik bunları hadi bu gezi festivaldi ve off-road sadece bir parçasıydı. Diğer konulara bakalım. Kano şampiyonu olanlar JEEP'ci (Sen ve ben) En iyi karpuzu seçen JEEP'ciler. En hızlı çadır kuran JEEP'ciler.

Nasıl oluyor bu işler Ergun abi ben küçüğüm tecrübesizim hele beni bir aydınlat ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,616
Kayıtlı Üye Sayımız
166,912
Kaydolan Son Üyemiz
Reşat AVCI

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR