KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Olm ne pis adammışsın sen yaaa))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Babacım ben o hafta sonu Kartalkayada şirket satış toplantısında olacağım ;D ;D ;DBeleş bi de biliyomusun...Eşlere de beleşmiş ama artık koca odada kalacaz bi başımıza napalım ;D
;D ;D ;D ;D Umut sen totoyu duvara yasla kardeşim yada boşanmaktan vazgeç ben sana söyliim, çok talibin çıktı ama hiç hayra alamet değil bu talipler ;D ;D
;D ;D ;D ;D Umut sen totoyu duvara yasla kardeşim yada boşanmaktan vazgeç ben sana söyliim, çok talibin çıktı ama hiç hayra alamet değil bu talipler ;D ;D