7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,435,808
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

;D ;D ;D ;D ;D

ulen 2 dakika çıkıyorum karıştırıyorsun ortalığı ;D

Etiketler

cihanülker' Alıntı:
eeee bekarlar çoğaldı sayfamızda , bir tek bizler kaldık karıştırmaları doğal ortalıkları

neyse benim tanıdığım umut çok kalamaz bekar ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
neyse benim tanıdığım umut çok kalamaz bekar ;D ;D ;D
Deliriyon dimi hasetinden ;D ;D ;D Neydeyse bulup zorla everecen beni ;D
cihanülker' Alıntı:
buluruz ona bir tane ,travesti , anlaşır gideler ömürleri boyunca ,boylarıda uyar ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Olm ne pis adammışsın sen yaaa))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

cihanülker' Alıntı:
buluruz ona bir tane ,travesti , anlaşır gideler ömürleri boyunca ,boylarıda uyar ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

erkeğin halinden erkek anlar diyosun yani ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
eee bülent ersoyu dinlerken öyle demiyordunnn , yoksa sanat olarakmı bakıyorsun ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Dinlemek başka bişey karrdeşim alla allah , dinlemesemde olur zaten onu ;D ;D

umutcelikel' Alıntı:
Babacım ben o hafta sonu Kartalkayada şirket satış toplantısında olacağım ;D ;D ;DBeleş bi de biliyomusun...Eşlere de beleşmiş ama artık koca odada kalacaz bi başımıza napalım ;D

Oha beni seç beni seç

fastjunkie' Alıntı:
Oha beni seç beni seç

;D ;D ;D ;D Umut sen totoyu duvara yasla kardeşim yada boşanmaktan vazgeç ben sana söyliim, çok talibin çıktı ama hiç hayra alamet değil bu talipler ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D ;D ;D Umut sen totoyu duvara yasla kardeşim yada boşanmaktan vazgeç ben sana söyliim, çok talibin çıktı ama hiç hayra alamet değil bu talipler ;D ;D
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Bu gruptan tiksinti geldi bana))))))))))))))))))))) İngiliz asilzadelerine bak anasını satayım))))))))))))))))))))

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:

;D ;D ;D ;D

Abicim iyice çirkinleştiniz haaa. Benim de o tarihte kayak planım vardı ondan şey ettim..

Bu arada şu geçen gittiğimiz adanacıya gidelim bi ara ya, o künefe neydi öyle bee.