7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,446,249

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Şu kebapçıya birdaha gidelim.

Komutanım çok geçmiş olsun. öyle cihazlara gerek yok çok daha basit ve ve ucuz avea'nın bir servisi var. Uludağda kaybolan çocuktan sonra çıkardılar bu sistemi.
Cep telefonlarını ayarlayıp, size, kontrol etmek istediğiniz kişinin cep telefonu sinyaline göre nerede olduğunu bildiriyor. bir göz atın.

http://kimnerede.avea.com.tr/fafweb/login.entry

ufukozkan' Alıntı:
Hakan a baksanıza çift airbag yapmış Masaya yaklaşamıyo

;D ;D ;D ;D siz son 50 santim e yetiştiniz ;D ;D

adam sipariş alırken 2,5 metre yapayımmı dedi masada bir sessizlik oldu ;D ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D ;D ;D siz son 50 santim e yetiştiniz ;D ;D

adam sipariş alırken 2,5 metre yapayımmı dedi masada bir sessizlik oldu ;D ;D ;D ;D

abi eleman siparişi alırken hakan abiyi, seni ve beni görünce 2.5 metre diye söyledi ;D ;D ;D yoksa dürüm düşünüyordu galiba ;D

altug onaran' Alıntı:
abi eleman siparişi alırken hakan abiyi, seni ve beni görünce 2.5 metre diye söyledi ;D ;D ;D yoksa dürüm düşünüyordu galiba ;D

altug onaran' Alıntı:

;D ;D ;D ;D ;D ;D daha içeri girerken ellerini ovuşturuyorlardı ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D ;D daha içeri girerken ellerini ovuşturuyorlardı ;D ;D ;D

hatta Diğer müşterilerde bir tedirginlik oldu , öyle ordu gibi içeri dalınca ;D ;D ;D ;D

Sonradan 2,5 metre telsiz antenli zabıta basınca daha bir tedirginlik oldu ;D ;D ;D ;D