7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,539,216
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

discovery-V8' Alıntı:
Coşkunu hoptek moptek midir kolyastı bastımıdır nedir anlamsız şeylerle paylaşırsan ortak olamayız tabi ;D ;D Naaptın atlattınmı hepsini? Dönüş nezaman istanbula?

Hoop ne anlamsızı, kolbastı ula o karadenüz oyinidirr.

Bitti valla sağolun. Yarın sabah kismetse ayrılıyorum bu çölden 2 önceki şehirden.. ;D

Etiketler

fastjunkie' Alıntı:
Hoop ne anlamsızı, kolbastı ula o karadenüz oyinidirr.

Bitti valla sağolun. Yarın sabah kismetse ayrılıyorum bu çölden 2 önceki şehirden.. ;D

Ararsın bu çölü sen ;D ;D PB maçlarını ofroyd gezilerini ,elarabasında mangalları ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Ararsın bu çölü sen ;D ;D PB maçlarını ofroyd gezilerini ,elarabasında mangalları ;D ;D ;D

Siz olmasanız harbiden çekilmez zaten bura yahu :smiley: Mete hocam gibi ben de mezun olduktan sonra bi 20 30 sene uğramam ;D ;D

fastjunkie' Alıntı:
Siz olmasanız harbiden çekilmez zaten bura yahu :smiley: Mete hocam gibi ben de mezun olduktan sonra bi 20 30 sene uğramam ;D ;D

Tamam Onur anlaşıldı. Sen gel İstanbul'a bi alo de haftasonu çamur banyosu yaptıralım sana da kendine gel.

discovery-V8' Alıntı:
Ufukla tanıştır ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Ufuk ???

Niye o da mı Ofli ;D ;D ;D

fastjunkie' Alıntı:

Nasiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ;D ;D ;D

Ay sen mezun mu oldun, senii mezun etmezler, altın yumurtlayan tavuksun sen ;D ;D ;D ;D ;D

nkurtkaya' Alıntı:

:smiley:)))

nkurtkaya' Alıntı:
Tamam Onur anlaşıldı. Sen gel İstanbul'a bi alo de haftasonu çamur banyosu yaptıralım sana da kendine gel.

Olur abi.. bi de 8 kutu fişek aldım sırf finallerden sonra deşarj olmak için öyle de kendime gelmeyi planlıyorum ;D ;D

SDC' Alıntı:
Ufuk ???

Niye o da mı Ofli ;D ;D ;D

Nasiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ;D ;D ;D

Ay sen mezun mu oldun, senii mezun etmezler, altın yumurtlayan tavuksun sen ;D ;D ;D ;D ;D

Yok beee ne mezunu daha 2 sene var, o da normal hesaplamalara göre. Bilkentten 4 senede çıkabilen görülmediği için bu zamana kadar daha var yanii :'( :'( :'(

fastjunkie' Alıntı:
:smiley:)))

Olur abi.. bi de 8 kutu fişek aldım sırf finallerden sonra deşarj olmak için öyle de kendime gelmeyi planlıyorum ;D ;D

1 kutu da benim için al o halde. Askerden sonra ilk ve son kez senin için ben de atayım :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,203
Kayıtlı Üye Sayımız
166,869
Kaydolan Son Üyemiz
rahulrrr

Çevrimiçi üyeler

Geri