7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,539,216

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

nkurtkaya' Alıntı:
1 kutu da benim için al o halde. Askerden sonra ilk ve son kez senin için ben de atayım :smiley:

olur valla. trap atarız, yarın dönerken plaka alıcam, atma zımbırtısını getirdi arkadaş amerikadan kullanmak için fırsat arıyordum zaten ;D

discovery-V8' Alıntı:
Sana benziyo ya ;D ;D (En azından sakallar ;) )

Canım çekti bende bir tur dinleyeim bari ;D
bunun saçıçını sakalını biraz açık renge boyadınmı Ufuk abi olur :smiley:)
Yavuz abi şarkı için teşekkürler benimde canım çekmiş :smiley:

Onurcum bak hoptek moptek hikaye , oyun böyle oynanır (kısa pantalon pembe örtü felan var ama onuda idare et işte ;D )

http://www.youtube.com/watch?v=u50oPQ4IPoA

discovery-V8' Alıntı:
Onurcum bak hoptek moptek hikaye , oyun böyle oynanır (kısa pantalon pembe örtü felan var ama onuda idare et işte ;D )

Bırak bu ağır abi ayaklarını.. içip içip milleti şapur şupur öptüğün görüntüler elimde.. ;D ;D ;D ;D ;D

fastjunkie' Alıntı:
Bırak bu ağır abi ayaklarını.. içip içip Ufuk abiyi şapur şupur öptüğün görüntüler elimde.. ;D ;D ;D ;D ;D

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D öpüjemmm, Onlar en önemli parmaklar ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,203
Kayıtlı Üye Sayımız
166,869
Kaydolan Son Üyemiz
rahulrrr

Çevrimiçi üyeler

Geri