7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,539,548
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

discovery-V8' Alıntı:
Coşkunu hoptek moptek midir kolyastı bastımıdır nedir anlamsız şeylerle paylaşırsan ortak olamayız tabi ;D ;D Naaptın atlattınmı hepsini? Dönüş nezaman istanbula?

Hoop ne anlamsızı, kolbastı ula o karadenüz oyinidirr.

Bitti valla sağolun. Yarın sabah kismetse ayrılıyorum bu çölden 2 önceki şehirden.. ;D

Etiketler

SDC' Alıntı:
Patron sabahtan beri "nothing else matters" dinliyor, ne oldu anlamadım valla : :

Bu şartlar altında çalışamıyorum ;D ;D ;D

Ufukla tanıştır ;D ;D ;D ;D ;D ;D

fastjunkie' Alıntı:
Hoop ne anlamsızı, kolbastı ula o karadenüz oyinidirr.

Bitti valla sağolun. Yarın sabah kismetse ayrılıyorum bu çölden 2 önceki şehirden.. ;D

Ararsın bu çölü sen ;D ;D PB maçlarını ofroyd gezilerini ,elarabasında mangalları ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
onur sizin yakında bilkent ailesi olarak bir partiniz olur ,mesa salatada orada kutlarız bekar ,bekar ;D ;D ;D

yok abi aman. daha bilkent falan görmek istemiyorum. istanbula gel sen partinin kralı orada olur ;D

discovery-V8' Alıntı:
Ararsın bu çölü sen ;D ;D PB maçlarını ofroyd gezilerini ,elarabasında mangalları ;D ;D ;D

Siz olmasanız harbiden çekilmez zaten bura yahu Mete hocam gibi ben de mezun olduktan sonra bi 20 30 sene uğramam ;D ;D

fastjunkie' Alıntı:
Siz olmasanız harbiden çekilmez zaten bura yahu Mete hocam gibi ben de mezun olduktan sonra bi 20 30 sene uğramam ;D ;D

Tamam Onur anlaşıldı. Sen gel İstanbul'a bi alo de haftasonu çamur banyosu yaptıralım sana da kendine gel.

discovery-V8' Alıntı:
Ufukla tanıştır ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Ufuk ???

Niye o da mı Ofli ;D ;D ;D

fastjunkie' Alıntı:

Nasiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ;D ;D ;D

Ay sen mezun mu oldun, senii mezun etmezler, altın yumurtlayan tavuksun sen ;D ;D ;D ;D ;D

nkurtkaya' Alıntı:

)))

nkurtkaya' Alıntı:
Tamam Onur anlaşıldı. Sen gel İstanbul'a bi alo de haftasonu çamur banyosu yaptıralım sana da kendine gel.

Olur abi.. bi de 8 kutu fişek aldım sırf finallerden sonra deşarj olmak için öyle de kendime gelmeyi planlıyorum ;D ;D

SDC' Alıntı:
Ufuk ???

Niye o da mı Ofli ;D ;D ;D

Nasiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ;D ;D ;D

Ay sen mezun mu oldun, senii mezun etmezler, altın yumurtlayan tavuksun sen ;D ;D ;D ;D ;D

Yok beee ne mezunu daha 2 sene var, o da normal hesaplamalara göre. Bilkentten 4 senede çıkabilen görülmediği için bu zamana kadar daha var yanii :'( :'( :'(

fastjunkie' Alıntı:
)))

Olur abi.. bi de 8 kutu fişek aldım sırf finallerden sonra deşarj olmak için öyle de kendime gelmeyi planlıyorum ;D ;D

1 kutu da benim için al o halde. Askerden sonra ilk ve son kez senin için ben de atayım