7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,537,420

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

aslankurt72' Alıntı:
Onur, geçmiş olsun.Tüm sınav sonuçlarını aldın ve başarılısın değilmi ?

Sağolun komutanım, zaten iki tane korktuğum ders vardı, 1'i istatistik.
Diğerleri de açıklanıyor yavaş yavaş ama en korktuğum iyi geldi, diğerleri de iyi inşallah :smiley:

aslankurt72' Alıntı:
Onur, geçmiş olsun.Tüm sınav sonuçlarını aldın ve başarılısın değilmi ?

Niye soruyorsunuz ki, siz anlamazsınız ;D ;D

Bunların okuduğu okul başka ;)

Bu okulda "Öğrenci İşleri" diye bir bölüm yok, direk "MUHASEBE" ye gidiyorsunuz (kredi kartı da geçiyor) :D :D :D

fastjunkie' Alıntı:
Sizin "düz üniversite" de sistem falan yoktu sanırım, lise gibi takılmışsınız, üniversite sistemine aşına değiliz bakıyorum..........
;D :-* :-* :-* ;D

Benimde özel hastenelerde dikkatimi çekmişti hasta kabul yazması gereken yerde müşteri kabül yazıyordu :smiley:

ufukozkan' Alıntı:
sende angaralı olmuşun gayrı ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Yoh daha neleer ;D

SDC' Alıntı:
Niye soruyorsunuz ki, siz anlamazsınız ;D ;D

Bunların okuduğu okul başka ;)

Bu okulda "Öğrenci İşleri" diye bir bölüm yok, direk "MUHASEBE" ye gidiyorsunuz (kredi kartı da geçiyor) :D :D :D

Hı hı :smiley: Valla Amerika'nın Türkiye'den öğrenci kabul ettiği tek üniversite olan ve dünyanın en iyi 500 üniversitesi arasında Türkiye'den listeye girebilen 2 üniversiteden biri olan Bilkent Üniversitesi hakkında hiiiç tartışmam. Bilen biliyor Bilkent Üniversitesi'nin ne olduğunu, bilmeyenin kendi cahilliğidir. Bizim okuldaki imkanlar çoğu Avrupa üniversitesinde bile yok. Bir gün gelin gezdireyim ikinizi :smiley: :smiley:

:-* :-* :-*

fastjunkie' Alıntı:
Hı hı :smiley: Valla Amerika'nın Türkiye'den öğrenci kabul ettiği tek üniversite olan ve dünyanın en iyi 500 üniversitesi arasında Türkiye'den listeye girebilen 2 üniversiteden biri olan Bilkent Üniversitesi hakkında hiiiç tartışmam. Bilen biliyor Bilkent Üniversitesi'nin ne olduğunu, bilmeyenin kendi cahilliğidir. Bizim okuldaki imkanlar çoğu Avrupa üniversitesinde bile yok. Bir gün gelin gezdireyim ikinizi :smiley: :smiley:

Bizim okul neymiş bee :p

fastjunkie' Alıntı:
Yoh daha neleer ;D

Yaw "ikinizi "den biri bensem zaten hergün kampüsün içerisinde yürüyorum. ;D ;D bide apt.da moda dergilerinden fırlayacakmış veya salaş görünmek için aynanın karşısında bi saat uğraşan , her sene değişip duran öğrencilerden biraz biliyorum ;D ;D ;D bide hocalarınızla trekinge gidiyorum. Bayram namazlarında da Büyük Doğramacının elini öpüyorum.daha ne olsun.

Arkadaşlar iyi geceler .(yatıyor zannetmeyin) int.de bir sorun var sayfa 30dk.da ancak açılyor ben ayrılıyorum

aslankurt72' Alıntı:
Hocam anket ne durumda kendini vekil neyim gibi hissetmeye başladınmı ;D ;D :eek: :eek:

Yok hiçte istediğim gib gitmiyor. Gerçi daha iki gün oldu ama olsun... yinede daha hızlı olmalı idi.

Tek tesellim ilk günden Bizim Rektörü ve Mevcut millet vekillerini geçmiş olmam ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,139
Kayıtlı Üye Sayımız
166,864
Kaydolan Son Üyemiz
avasmith02311

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR