7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,537,420
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

aslankurt72' Alıntı:
Yaw "ikinizi "den biri bensem zaten hergün kampüsün içerisinde yürüyorum. ;D ;D bide apt.da moda dergilerinden fırlayacakmış veya salaş görünmek için aynanın karşısında bi saat uğraşan , her sene değişip duran öğrencilerden biraz biliyorum ;D ;D ;D bide hocalarınızla trekinge gidiyorum. Bayram namazlarında da Büyük Doğramacının elini öpüyorum.daha ne olsun.

Komutanım siz neden alınıyorsunuz herşeye yahu ;D İki günde iki alınım vallahi artık çekiniyorum yazarken ;D

Etiketler

herkese iyi akşamlar

onur tebrikler ve geçmiş olsun umarım diğerleride iyi sonuçlanır

sayın vekilim bende iş istiyorum ;D ;D ;D

altug onaran' Alıntı:
herkese iyi akşamlar

onur tebrikler ve geçmiş olsun umarım diğerleride iyi sonuçlanır

sayın vekilim bende iş istiyorum ;D ;D ;D

Kolay hallederiz... ;D ;D ;D Sen önce bir oy ver.

bugün tamponu tamamlamayı düşünüyorduk ama presi yaparken yanlış ölçmüşler onunla uğraştık ve işler biraz uzadı

tamponu normalde farların ve panjurun altına gelicek şekilde yapıcaktım ama sonra biraz daha yükseltmeye karar verdik üst kısmı orjinal tamponun seviyesine çektik ;D tamponun alt eğimi 60 derece ve yanlarda tekerleklerin önünde sadece 5 cm lik bir parça var ;D ;D ;D

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

tampon tam oturtulmadığı için düzgün gözükmüyor yanlar aslında paralel ve düzgün ( en azından yarın öyle olucak ;D ;D ;D )

[attachment=4]

DSC02653.jpg

DSC02654.jpg

DSC02655.jpg

DSC02656.jpg

yunus bager' Alıntı:
Ne oldu yav ben bişey anlamadım :smiley:

Onur, Sevtapla sana Bilkent üniversitesini gezdirecekmiş, sayılı üniversite felan diyor, Ufukta gelecekmiş sizinle, Natalya hanımla görüşecekmiş ;D ;D ;D ;D

altug onaran' Alıntı:
bugün tamponu tamamlamayı düşünüyorduk ama presi yaparken yanlış ölçmüşler onunla uğraştık ve işler biraz uzadı

tamponu normalde farların ve panjurun altına gelicek şekilde yapıcaktım ama sonra biraz daha yükseltmeye karar verdik üst kısmı orjinal tamponun seviyesine çektik ;D tamponun alt eğimi 60 derece ve yanlarda tekerleklerin önünde sadece 5 cm lik bir parça var ;D ;D ;D

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

tampon tam oturtulmadığı için düzgün gözükmüyor yanlar aslında paralel ve düzgün ( en azından yarın öyle olucak ;D ;D ;D )

[attachment=4]

Olmuş olmuş tamamdır ;) kaç kilo oldu ağırlığı?

discovery-V8' Alıntı:
Onur, Sevtapla sana Bilkent üniversitesini gezdirecekmiş, sayılı üniversite felan diyor, Ufukta gelecekmiş sizinle, Natalya hanımla görüşecekmiş ;D ;D ;D ;D
Nesini gezecem üniversitenin ben gezmeme gerek yok bana bu güne kadar üni ne yapmış yeyi bulmuş ne işe yaramış onu göstersın yeter

discovery-V8' Alıntı:
Olmuş olmuş tamamdır ;) kaç kilo oldu ağırlığı?

bittikten sonra tartıcaz

ayakları şimdilik 7 kg onu biliyorum 6 mm U şeklinde alttan şaseyi sarıyor ama geri kalanı tüm kesme kıvırma ve kaynak sonrası tekrar tartıcaz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,139
Kayıtlı Üye Sayımız
166,864
Kaydolan Son Üyemiz
avasmith02311

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR