7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,537,660
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Capon muhabbetleri,
esasında her parça var aramayı bilmek ve şişkince bir cüzdana sahip olmak gerek ;D ;D ;D

İtiraflar geliyor ;D

Etiketler

Onur, geçmiş olsun.Tüm sınav sonuçlarını aldın ve başarılısın değilmi ?

aslankurt72' Alıntı:

Sağolun komutanım, zaten iki tane korktuğum ders vardı, 1'i istatistik.
Diğerleri de açıklanıyor yavaş yavaş ama en korktuğum iyi geldi, diğerleri de iyi inşallah

aslankurt72' Alıntı:

Niye soruyorsunuz ki, siz anlamazsınız ;D ;D

Bunların okuduğu okul başka

Bu okulda "Öğrenci İşleri" diye bir bölüm yok, direk "MUHASEBE" ye gidiyorsunuz (kredi kartı da geçiyor)

fastjunkie' Alıntı:
Sizin "düz üniversite" de sistem falan yoktu sanırım, lise gibi takılmışsınız, üniversite sistemine aşına değiliz bakıyorum..........
;D :-* :-* :-* ;D

Benimde özel hastenelerde dikkatimi çekmişti hasta kabul yazması gereken yerde müşteri kabül yazıyordu

ufukozkan' Alıntı:
sende angaralı olmuşun gayrı ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Yoh daha neleer ;D

SDC' Alıntı:
Niye soruyorsunuz ki, siz anlamazsınız ;D ;D

Bunların okuduğu okul başka

Bu okulda "Öğrenci İşleri" diye bir bölüm yok, direk "MUHASEBE" ye gidiyorsunuz (kredi kartı da geçiyor)

Hı hı Valla Amerika'nın Türkiye'den öğrenci kabul ettiği tek üniversite olan ve dünyanın en iyi 500 üniversitesi arasında Türkiye'den listeye girebilen 2 üniversiteden biri olan Bilkent Üniversitesi hakkında hiiiç tartışmam. Bilen biliyor Bilkent Üniversitesi'nin ne olduğunu, bilmeyenin kendi cahilliğidir. Bizim okuldaki imkanlar çoğu Avrupa üniversitesinde bile yok. Bir gün gelin gezdireyim ikinizi

:-* :-* :-*

Bizim okul neymiş bee

Yaw "ikinizi "den biri bensem zaten hergün kampüsün içerisinde yürüyorum. ;D ;D bide apt.da moda dergilerinden fırlayacakmış veya salaş görünmek için aynanın karşısında bi saat uğraşan , her sene değişip duran öğrencilerden biraz biliyorum ;D ;D ;D bide hocalarınızla trekinge gidiyorum. Bayram namazlarında da Büyük Doğramacının elini öpüyorum.daha ne olsun.

Ben Sevtapla Yunus'u kasteddiğini zannediyorum ;D ;D ;D

Arkadaşlar iyi geceler .(yatıyor zannetmeyin) int.de bir sorun var sayfa 30dk.da ancak açılyor ben ayrılıyorum

Hocam anket ne durumda kendini vekil neyim gibi hissetmeye başladınmı ;D ;D

aslankurt72' Alıntı:
Hocam anket ne durumda kendini vekil neyim gibi hissetmeye başladınmı ;D ;D

Yok hiçte istediğim gib gitmiyor. Gerçi daha iki gün oldu ama olsun... yinede daha hızlı olmalı idi.

Tek tesellim ilk günden Bizim Rektörü ve Mevcut millet vekillerini geçmiş olmam ;D ;D ;D