KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Sağolun komutanım, zaten iki tane korktuğum ders vardı, 1'i istatistik.
Diğerleri de açıklanıyor yavaş yavaş ama en korktuğum iyi geldi, diğerleri de iyi inşallah
Bu okulda "Öğrenci İşleri" diye bir bölüm yok, direk "MUHASEBE" ye gidiyorsunuz (kredi kartı da geçiyor)
fastjunkie' Alıntı:
Sizin "düz üniversite" de sistem falan yoktu sanırım, lise gibi takılmışsınız, üniversite sistemine aşına değiliz bakıyorum..........
;D :-* :-* :-* ;D
Hı hı Valla Amerika'nın Türkiye'den öğrenci kabul ettiği tek üniversite olan ve dünyanın en iyi 500 üniversitesi arasında Türkiye'den listeye girebilen 2 üniversiteden biri olan Bilkent Üniversitesi hakkında hiiiç tartışmam. Bilen biliyor Bilkent Üniversitesi'nin ne olduğunu, bilmeyenin kendi cahilliğidir. Bizim okuldaki imkanlar çoğu Avrupa üniversitesinde bile yok. Bir gün gelin gezdireyim ikinizi
Hı hı Valla Amerika'nın Türkiye'den öğrenci kabul ettiği tek üniversite olan ve dünyanın en iyi 500 üniversitesi arasında Türkiye'den listeye girebilen 2 üniversiteden biri olan Bilkent Üniversitesi hakkında hiiiç tartışmam. Bilen biliyor Bilkent Üniversitesi'nin ne olduğunu, bilmeyenin kendi cahilliğidir. Bizim okuldaki imkanlar çoğu Avrupa üniversitesinde bile yok. Bir gün gelin gezdireyim ikinizi
Yaw "ikinizi "den biri bensem zaten hergün kampüsün içerisinde yürüyorum. ;D ;D bide apt.da moda dergilerinden fırlayacakmış veya salaş görünmek için aynanın karşısında bi saat uğraşan , her sene değişip duran öğrencilerden biraz biliyorum ;D ;D ;D bide hocalarınızla trekinge gidiyorum. Bayram namazlarında da Büyük Doğramacının elini öpüyorum.daha ne olsun.