7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,538,309
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Komutanım siz neden alınıyorsunuz herşeye yahu ;D İki günde iki alınım vallahi artık çekiniyorum yazarken ;D

Etiketler

herkese iyi akşamlar

onur tebrikler ve geçmiş olsun umarım diğerleride iyi sonuçlanır

sayın vekilim bende iş istiyorum ;D ;D ;D

altug onaran' Alıntı:
herkese iyi akşamlar

onur tebrikler ve geçmiş olsun umarım diğerleride iyi sonuçlanır

sayın vekilim bende iş istiyorum ;D ;D ;D

Kolay hallederiz... ;D ;D ;D Sen önce bir oy ver.

hocam oy verirken ekranın bir kopyasını alalım mı ilerde dilekçelere ekleriz ;D ;D ;D

Günaydın millet pardon (0) olmuş İyi akşamlar millet ;D ;D

bugün tamponu tamamlamayı düşünüyorduk ama presi yaparken yanlış ölçmüşler onunla uğraştık ve işler biraz uzadı

tamponu normalde farların ve panjurun altına gelicek şekilde yapıcaktım ama sonra biraz daha yükseltmeye karar verdik üst kısmı orjinal tamponun seviyesine çektik ;D tamponun alt eğimi 60 derece ve yanlarda tekerleklerin önünde sadece 5 cm lik bir parça var ;D ;D ;D

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

tampon tam oturtulmadığı için düzgün gözükmüyor yanlar aslında paralel ve düzgün ( en azından yarın öyle olucak ;D ;D ;D )

[attachment=4]

yunus bager' Alıntı:
Ne oldu yav ben bişey anlamadım

Onur, Sevtapla sana Bilkent üniversitesini gezdirecekmiş, sayılı üniversite felan diyor, Ufukta gelecekmiş sizinle, Natalya hanımla görüşecekmiş ;D ;D ;D ;D

Olmuş olmuş tamamdır kaç kilo oldu ağırlığı?

discovery-V8' Alıntı:
Onur, Sevtapla sana Bilkent üniversitesini gezdirecekmiş, sayılı üniversite felan diyor, Ufukta gelecekmiş sizinle, Natalya hanımla görüşecekmiş ;D ;D ;D ;D
Nesini gezecem üniversitenin ben gezmeme gerek yok bana bu güne kadar üni ne yapmış yeyi bulmuş ne işe yaramış onu göstersın yeter

discovery-V8' Alıntı:
Olmuş olmuş tamamdır kaç kilo oldu ağırlığı?

bittikten sonra tartıcaz

ayakları şimdilik 7 kg onu biliyorum 6 mm U şeklinde alttan şaseyi sarıyor ama geri kalanı tüm kesme kıvırma ve kaynak sonrası tekrar tartıcaz