KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Yaw "ikinizi "den biri bensem zaten hergün kampüsün içerisinde yürüyorum. ;D ;D bide apt.da moda dergilerinden fırlayacakmış veya salaş görünmek için aynanın karşısında bi saat uğraşan , her sene değişip duran öğrencilerden biraz biliyorum ;D ;D ;D bide hocalarınızla trekinge gidiyorum. Bayram namazlarında da Büyük Doğramacının elini öpüyorum.daha ne olsun.
bugün tamponu tamamlamayı düşünüyorduk ama presi yaparken yanlış ölçmüşler onunla uğraştık ve işler biraz uzadı
tamponu normalde farların ve panjurun altına gelicek şekilde yapıcaktım ama sonra biraz daha yükseltmeye karar verdik üst kısmı orjinal tamponun seviyesine çektik ;D tamponun alt eğimi 60 derece ve yanlarda tekerleklerin önünde sadece 5 cm lik bir parça var ;D ;D ;D
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
tampon tam oturtulmadığı için düzgün gözükmüyor yanlar aslında paralel ve düzgün ( en azından yarın öyle olucak ;D ;D ;D )
bugün tamponu tamamlamayı düşünüyorduk ama presi yaparken yanlış ölçmüşler onunla uğraştık ve işler biraz uzadı
tamponu normalde farların ve panjurun altına gelicek şekilde yapıcaktım ama sonra biraz daha yükseltmeye karar verdik üst kısmı orjinal tamponun seviyesine çektik ;D tamponun alt eğimi 60 derece ve yanlarda tekerleklerin önünde sadece 5 cm lik bir parça var ;D ;D ;D
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
tampon tam oturtulmadığı için düzgün gözükmüyor yanlar aslında paralel ve düzgün ( en azından yarın öyle olucak ;D ;D ;D )