7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,529,389

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

ufukozkan' Alıntı:
ii hadi bakalım Hoşgeldin Nasıldı kar varmı erciyesde Sen şelalerde rakı da yapmışındır :

az vardı ama kayak yapıyorlardı ,sonra öğlene doğru baktım dağ tarafı ,gözükmüyor,hemen araba ile bastım çıktım deli gibi tipi vardı ,daldım bir yayla yoluna ,2 km kadar çıktım sonra yemedi , yol kötüydü tek başıma olunca döndüm ,fotoları koyarım yarın

Yalnız gitmemekle iyi yapmışsın tipi rikli olur

hafta sonu ,gezi yapmak isteğinde olan arkadaşlar , haydi yazın listeye isimlerinizi ben çoluk çocuk ,gidiyorum karda varmış, kenarda bizim grup takılırız ,sakin sakin ,yakarız ateşimizi ,bakarız keyfimize

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=46298.new#new

sakin, sakin ??

şimdi bişey yazardımda burayı okuyan çok . :-\

fastjunkie' Alıntı:
Hiç de kızmıyorum ister kamyonet diyin ister kamyon, onore ediyorsunuz kamyonumu )
Valla hiç de öyle değil Disco 3 ler falan vardı ;D ;D
Tabiki kocaman benim kamyonet oluyor. ;D

Sen disco 3 ü yakından gördünmü? ;D ;D benim arabadan nerdeyse 2 misli uzun, yükseklik 2 metre ye yakın.

Hoşgeldin foto gönder bari de gözümüz gönlümüz açılsın. ;D

cihanülker' Alıntı:
yavuz sabah göndereyim ,fotoları ,evdeki laptoptan çok zor iş , pazar günü duruyuda yengeyide kap gel işin yoksa ,çocuklar karda oynasınlar biraz ,işin yoğun değilse tabii

yarın akşamki ruhsal durumuma bağlı ;D

discovery-V8' Alıntı:
Sen disco 3 ü yakından gördünmü? ;D ;D benim arabadan nerdeyse 2 misli uzun, yükseklik 2 metre ye yakın.

önemli olan o değil ki abi, dışarıdan nasıl görüldüğü.. Cadde şeysi olarak görünüyormuş ;D ;D

fastjunkie' Alıntı:
önemli olan o değil ki abi, dışarıdan nasıl görüldüğü.. Cadde şeysi olarak görünüyormuş ;D ;D

onur antalya gezisine ,sevtap ablan bileti aldı sende takısana ona ,çünki kamp yeri ile havaalanı arassı çok uzak , birkerede alalım sizi alandan ,yoksa çok zor ulaşım havalanından