7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,529,389

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

ufukozkan' Alıntı:
ii hadi bakalım Hoşgeldin Nasıldı kar varmı erciyesde :smiley: :smiley: Sen şelalerde rakı da yapmışındır :;)

az vardı ama kayak yapıyorlardı ,sonra öğlene doğru baktım dağ tarafı ,gözükmüyor,hemen araba ile bastım çıktım deli gibi tipi vardı ,daldım bir yayla yoluna ,2 km kadar çıktım sonra yemedi , yol kötüydü tek başıma olunca döndüm ,fotoları koyarım yarın

hafta sonu ,gezi yapmak isteğinde olan arkadaşlar , haydi yazın listeye isimlerinizi ben çoluk çocuk ,gidiyorum karda varmış, kenarda bizim grup takılırız ,sakin sakin ,yakarız ateşimizi ,bakarız keyfimize

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=46298.new#new

cihanülker' Alıntı:
hafta sonu ,gezi yapmak isteğinde olan arkadaşlar , haydi yazın listeye isimlerinizi ben çoluk çocuk ,gidiyorum karda varmış, kenarda bizim grup takılırız ,sakin sakin ,yakarız ateşimizi ,bakarız keyfimize

sakin, sakin ??

cihanülker' Alıntı:

şimdi bişey yazardımda burayı okuyan çok . :-\

fastjunkie' Alıntı:
Hiç de kızmıyorum :smiley: ister kamyonet diyin ister kamyon, onore ediyorsunuz kamyonumu :smiley:)
Valla hiç de öyle değil Disco 3 ler falan vardı ;D ;D
Tabiki kocaman benim kamyonet oluyor. ;D

Sen disco 3 ü yakından gördünmü? ;D ;D benim arabadan nerdeyse 2 misli uzun, yükseklik 2 metre ye yakın.

cihanülker' Alıntı:
az vardı ama kayak yapıyorlardı ,sonra öğlene doğru baktım dağ tarafı ,gözükmüyor,hemen araba ile bastım çıktım deli gibi tipi vardı ,daldım bir yayla yoluna ,2 km kadar çıktım sonra yemedi , yol kötüydü tek başıma olunca döndüm ,fotoları koyarım yarın

Hoşgeldin foto gönder bari de gözümüz gönlümüz açılsın. ;D

cihanülker' Alıntı:
yavuz sabah göndereyim ,fotoları ,evdeki laptoptan çok zor iş , pazar günü duruyuda yengeyide kap gel işin yoksa ,çocuklar karda oynasınlar biraz ,işin yoğun değilse tabii

yarın akşamki ruhsal durumuma bağlı ;D

discovery-V8' Alıntı:
Sen disco 3 ü yakından gördünmü? ;D ;D benim arabadan nerdeyse 2 misli uzun, yükseklik 2 metre ye yakın.

önemli olan o değil ki abi, dışarıdan nasıl görüldüğü.. Cadde şeysi olarak görünüyormuş ;D ;D

fastjunkie' Alıntı:
önemli olan o değil ki abi, dışarıdan nasıl görüldüğü.. Cadde şeysi olarak görünüyormuş ;D ;D

onur antalya gezisine ,sevtap ablan bileti aldı sende takısana ona ,çünki kamp yeri ile havaalanı arassı çok uzak , birkerede alalım sizi alandan ,yoksa çok zor ulaşım havalanından

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,131
Kayıtlı Üye Sayımız
166,863
Kaydolan Son Üyemiz
Nureddin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR