cihanülker
Zirve
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
umuttt hoşgeldin ,hafta sonu geliyomursun geziye ???? ??? ??? ???
umuttt hoşgeldin ,hafta sonu geliyomursun geziye ???? ??? ??? ???
10 aylık veletle mümkün değil,cihanülker' Alıntı:al gel işte çocukları hanımı oğlum leyn ,gider geliriz ,karda varmış
altug onaran' Alıntı:abi bizde gelmek istiyoruz bakalım bir aksilik olmazsa ateş başında beraberiz ;D ;D ;D
yazargezeryolçizer' Alıntı:10 aylık veletle mümkün değil,
ama duruma göre büyük kızı alıp gelebilirim şimdilik,adımı yazmıyorum.
Gelirken ,sağlam hazırlanan ama eksikleride olan bir Xj takarım arkama,beraber test ederiz. ;D ;D ;D
gelcem herhalde abiyyyyyy.....cihanülker' Alıntı:umuttt hoşgeldin ,hafta sonu geliyomursun geziye ???? ??? ??? ???
umutcelikel' Alıntı:gelcem herhalde abiyyyyyy.....
yunus bager' Alıntı:Altuğ tampon güzel oldu çeki kancalarını ayarlarken pilaka takma yerinide ayarla yoksa pilakayı takacam yer ararsın
cihanülker' Alıntı:benlede gelebilirsin tek araba gideriz ,arkadadi koltulardan birini açarız dert değil
cihanülker' Alıntı:benlede gelebilirsin tek araba gideriz ,arkadadi koltulardan birini açarız dert değil
Bugün bende sabahtan beri Antalyada yeni hazırlanmış bir XJ ile uğraştım yavv bu arabaların nesine güvenipte araziye çıkıyorlar aklım almış değil ama uzaktan güzel görünüyoryazargezeryolçizer' Alıntı:Gelirken ,sağlam hazırlanan ama eksikleride olan bir Xj takarım arkama,beraber test ederiz. ;D ;D ;D
kaldıran olur ;Dcihanülker' Alıntı:ok uyuya kalma bekar adamsın ,kaldıran olmaz
cihanülker' Alıntı:onur antalya gezisine ,sevtap ablan bileti aldı sende takısana ona ,çünki kamp yeri ile havaalanı arassı çok uzak , birkerede alalım sizi alandan ,yoksa çok zor ulaşım havalanından
Uzun yol şeysi ;D ;D ;Dyunus bager' Alıntı:Bugün bende sabahtan beri Anlatlaya yeni hazırlanmış bir XJ ile uğraştım yavv bu arabaların nesine güvenipte araziye çıkıyorlar aklım almış değil ama uzaktan güzel görünüyor
umutcelikel' Alıntı:kaldıran olur ;D
fastjunkie' Alıntı:Ben otobüsle gelicem heralde abi. Bi araca kaynicam.
altug onaran' Alıntı:hava soğuk buzdolabına gerek yok nede olsa ;D ;D ;D