7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,521,094

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

cihanülker' Alıntı:
al gel işte çocukları hanımı oğlum leyn ,gider geliriz ,karda varmış
10 aylık veletle mümkün değil,
ama duruma göre büyük kızı alıp gelebilirim şimdilik,adımı yazmıyorum.
Gelirken ,sağlam hazırlanan ama eksikleride olan bir Xj takarım arkama,beraber test ederiz. ;D ;D ;D

yazargezeryolçizer' Alıntı:
10 aylık veletle mümkün değil,
ama duruma göre büyük kızı alıp gelebilirim şimdilik,adımı yazmıyorum.
Gelirken ,sağlam hazırlanan ama eksikleride olan bir Xj takarım arkama,beraber test ederiz. ;D ;D ;D

benlede gelebilirsin tek araba gideriz ,arkadadi koltulardan birini açarız dert değil

yunus bager' Alıntı:
Altuğ tampon güzel oldu çeki kancalarını ayarlarken pilaka takma yerinide ayarla yoksa pilakayı takacam yer ararsın

üste iki kanca konucak, önde iki çeki noktası ve tam şase hizasında hi-jack noktalar gelicek bunlara ek olarak A bar ve far yıkamalar yerleşicek

plaka merdane üzerine kapak olarak yerleştiricek her arazide girdiğimiz de vinç kullanmıyoruz sonuçta ;D yada köşeye kıvrılarak sabitlenicek

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Bugün bende sabahtan beri Antalyada yeni hazırlanmış bir XJ ile uğraştım yavv bu arabaların nesine güvenipte araziye çıkıyorlar aklım almış değil ama uzaktan güzel görünüyor

cihanülker' Alıntı:
onur antalya gezisine ,sevtap ablan bileti aldı sende takısana ona ,çünki kamp yeri ile havaalanı arassı çok uzak , birkerede alalım sizi alandan ,yoksa çok zor ulaşım havalanından

Ben otobüsle gelicem heralde abi. Bi araca kaynicam.

yunus bager' Alıntı:
Bugün bende sabahtan beri Anlatlaya yeni hazırlanmış bir XJ ile uğraştım yavv bu arabaların nesine güvenipte araziye çıkıyorlar aklım almış değil ama uzaktan güzel görünüyor
Uzun yol şeysi ;D ;D ;D
ama yapınca da fena olmuyor bence.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,131
Kayıtlı Üye Sayımız
166,863
Kaydolan Son Üyemiz
Nureddin

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.