discovery-V8
A Clean Landrover is the Sign of Sick Mind
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
len yine çeneniz düşmüş ;D ;D
Az konuşun çalışamıyorum ;D ;D
len yine çeneniz düşmüş ;D ;D
Az konuşun çalışamıyorum ;D ;D
Bu araç 98 model galiba ful enjeksiyon diye biliyorum bakmadım amayazargezeryolçizer' Alıntı:o zaman sorun olmaz ,
bendeki tek noktadan enjektörlüydü,LPG takmamıştım,
o zamanlar ,kazandığımı benzine veriyordum ;D ;D ;D
cihanülker' Alıntı:benim arabada sen, ben ,dede veya altuğ ,emrahı bilmiyorum gelecekmi
Erende boş geliyordu galiba.fastjunkie' Alıntı:Ooo iyi iyi bizim araçta gırgır şamata)
yunus bager' Alıntı:Bu araç 98 model galiba ful enjeksiyon diye biliyorum bakmadım ama
Şekil bu
discovery-V8' Alıntı:kastıra kastıra en çok 33 mü giriyor bunun altına ;D ;D ;D ;D
yaw bırakın bu kartonpiyer araçları karrdeşim, biyerde batsa , çekeyim desen ikiye bölünür ;D ;D
Abi kastıra kastıra 33" zor sığdırmışlar ;D ;D ;D ;D ;Ddiscovery-V8' Alıntı:kastıra kastıra en çok 33 mü giriyor bunun altına ;D ;D ;D ;D
yaw bırakın bu kartonpiyer araçları karrdeşim, biyerde batsa , çekeyim desen ikiye bölünür ;D ;D
yunus bager' Alıntı:Abi kastıra kastıra 33" zor sığdırmışlar ;D ;D ;D ;D ;D
Ben bunların bukadar berbat bir araba olduğunu bilmiyordum sadece jeep tir hepsi aynıdır diye laf sokuyordum helede arka koltuğuna oturunca aman Allahım daral geldi sıkıntı bastı beni hilafsız konuşuyorum Yavuz abi sen xj nin arka koltuğuna oturamassın daha doğruru binemessin ;D ;D ;D ;D ;D
Ama sonra bizim tecrubeli jeep ci Cevat abi ders verdi banadiscovery-V8' Alıntı:ön koltuğuna bile sığamadımki ;D;D ;D bide defenderein içi dar derler nasıl darsa artık ;D
;D ;D ;D ;D ;D ;Dufukozkan' Alıntı:Ortalıkda cipci yokya
KÖrler sağarlar birbirlerini ağarlarmış
Hadi bakalım kolay gele ;D ;D ;D ;D