7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,515,461

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

yazargezeryolçizer' Alıntı:
o zaman sorun olmaz ,
bendeki tek noktadan enjektörlüydü,LPG takmamıştım,
o zamanlar ,kazandığımı benzine veriyordum ;D ;D ;D
Bu araç 98 model galiba ful enjeksiyon diye biliyorum bakmadım ama
Şekil bu

index.php.jpg

yunus bager' Alıntı:
Bu araç 98 model galiba ful enjeksiyon diye biliyorum bakmadım ama
Şekil bu

kastıra kastıra en çok 33 mü giriyor bunun altına ;D ;D ;D ;D

yaw bırakın bu kartonpiyer araçları karrdeşim, biyerde batsa , çekeyim desen ikiye bölünür ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
kastıra kastıra en çok 33 mü giriyor bunun altına ;D ;D ;D ;D

yaw bırakın bu kartonpiyer araçları karrdeşim, biyerde batsa , çekeyim desen ikiye bölünür ;D ;D
Abi kastıra kastıra 33" zor sığdırmışlar ;D ;D ;D ;D ;D
Ben bunların bukadar berbat bir araba olduğunu bilmiyordum sadece jeep tir hepsi aynıdır diye laf sokuyordum helede arka koltuğuna oturunca aman Allahım daral geldi sıkıntı bastı beni hilafsız konuşuyorum Yavuz abi sen xj nin arka koltuğuna oturamassın daha doğruru binemessin ;D ;D ;D ;D ;D

yunus bager' Alıntı:
Abi kastıra kastıra 33" zor sığdırmışlar ;D ;D ;D ;D ;D
Ben bunların bukadar berbat bir araba olduğunu bilmiyordum sadece jeep tir hepsi aynıdır diye laf sokuyordum helede arka koltuğuna oturunca aman Allahım daral geldi sıkıntı bastı beni hilafsız konuşuyorum Yavuz abi sen xj nin arka koltuğuna oturamassın daha doğruru binemessin ;D ;D ;D ;D ;D

ön koltuğuna bile sığamadımki ;D;D ;D bide defenderein içi dar derler nasıl darsa artık ;D

discovery-V8' Alıntı:
ön koltuğuna bile sığamadımki ;D;D ;D bide defenderein içi dar derler nasıl darsa artık ;D
Ama sonra bizim tecrubeli jeep ci Cevat abi ders verdi bana
Geri geri binecekmişim
ileriye doğru inecekmişim ;D ;D ;D ;D ;D ;D

ufukozkan' Alıntı:
Ortalıkda cipci yokya :smiley:

KÖrler sağarlar birbirlerini ağarlarmış :smiley:

Hadi bakalım kolay gele ;D ;D ;D ;D
;D ;D ;D ;D ;D ;D
Hiç merak etme abi cj lere nasıl binilceğinide öğrendim ;D ;D ;D
Yav biz insanlara doğru yolu göstermeye çalışıyoruz binmeyin şu amerikanın piyasa arabalarına hatta ingilizin piyasa arabası frelanderede binmeyim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,131
Kayıtlı Üye Sayımız
166,863
Kaydolan Son Üyemiz
Nureddin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR