KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Günaydın millet, pilleri nasıl boşalttıysam iki gecede ancak şarj oldular, nerdeyse 24 saat uyumuşum , hala çok uykum var ;D ;D
Arkadaşlar Ufuk ve Mete Hocam da mesaj yazmış;
Organizasyonların neden ciddiye alınması gerektiren bir başlık, hep söylüyordum, bir daha söyleyeyim herkes gezi organize ediyorum diye kendini ortaya atmamalı, bunu biraraya geldiğimizde detaylıca konuşalım, tavrımızı ortaya koyalım.
Katılıyorum, zaten başından beri söylediğimiz şey buydu. İnsanları zan altında bırakmak + can ve mal zararı..
Koyacaktım başlığı buraya ben de, unutmuşum.
Günaydın millet, pilleri nasıl boşalttıysam iki gecede ancak şarj oldular, nerdeyse 24 saat uyumuşum , hala çok uykum var ;D ;D
Arkadaşlar Ufuk ve Mete Hocam da mesaj yazmış;
Organizasyonların neden ciddiye alınması gerektiren bir başlık, hep söylüyordum, bir daha söyleyeyim herkes gezi organize ediyorum diye kendini ortaya atmamalı, bunu biraraya geldiğimizde detaylıca konuşalım, tavrımızı ortaya koyalım.
Çok doğru,özellikle doğa belirli tehlikeleri yanında getiriyor,
bizim açımızdan düşünürsek,tonajlık araçların kontrolden çıkarsa içindekilere, çevreye ve çevrediklere verebilecekleri zararlar çok fazla zararlar çok fazla,
Katılıyorum, zaten başından beri söylediğimiz şey buydu. İnsanları zan altında bırakmak + can ve mal zararı..
Koyacaktım başlığı buraya ben de, unutmuşum.
Çok doğru,özellikle doğa belirli tehlikeleri yanında getiriyor,
bizim açımızdan düşünürsek,tonajlık araçların kontrolden çıkarsa içindekilere, çevreye ve çevrediklere verebilecekleri zararlar çok fazla zararlar çok fazla,
Antalya gidiş konusunda,arabamda bir kişilik yer var ancak oğlum (otistik) konsantre olduğu müziğin keyfi kaçmasın diye konuşturmayabilir veya Antalya ya kadar aynı cd yi dinleyebiliriz.veya aklımıza gelmeyen bir gariplikle karşılaşabiliriz.Bi de araba Terios yani capon ;D bunlara katlanabileceklere başımın üstünde yer var. Cuma Sabahı 0800 gibi çıkmayı düşünüyorum.
Bu gün Gerede bölgesindeki dağlarda Treking yaptık.Önceki sene 1-2 metre kar olan yerlerde 20-25 cm. ancak kar var. Güney yamaçlarda da ağaçların altında kar kalmış. Kaç gündür yağan yağış demekki hep yağmurmuş. Karların altından hava ısınınca siklamenler çıkmış o bölgede mart - nisan aylarından önce siklamenler çıkmazdı. ???Barajların durumu iyi ancak Mevsim biraz kayıp önümüzdeki günlerde yoğun kar yağışları olmazsa yazın işimiz zor olacak gibi duruyor.
mangal kısmı güzeldi,ama off road adına pek birşey yoktu.. Aşırı bir kalabalığın içinde (60-70 araç) bir yerden bir yere ilerlemek can sıkıcı oldu ara ara
Antalya geziside böyle olmasında Bizde bu sebeple tereddüt içerisindeyiz. Elimizdeki iki terios tan biri Tüplü lastiği eski, diğeride lastiği fena değil(asfalt lastiği) ama tüpü yok. Üç gün içerisinde ya birine lastik alacağız ya diğerine tüp taktıracağız. Tek endişemizde yüksek kar. Onun dışında engel tanımıyoruz. ;D ;D ;D
Antalya geziside böyle olmasında Bizde bu sebeple tereddüt içerisindeyiz. Elimizdeki iki terios tan biri Tüplü lastiği eski, diğeride lastiği fena değil(asfalt lastiği) ama tüpü yok. Üç gün içerisinde ya birine lastik alacağız ya diğerine tüp taktıracağız. Tek endişemizde yüksek kar. Onun dışında engel tanımıyoruz. ;D ;D ;D
hocam terios zaten bir şey yakmaz ,lastiğide çok zorlamayız dert etmeyin ,bir şey olursa orada bile halletiririm ,hiç masrafa girmeyin boşu boşuna bu kriz ortamında ,antalyada ben varım aradan deren tüyeriz ,kampımızı atarız ,kar olacağını zannetmiyorum olmaz ,olsada rota üzerinde asfalta hayatta olmaz ,diğer yerler kum ,hiç sıkıntı olmaz ,bence gerek yok ama yinede siz bilirsiniz
valla ne yalan söyleyeyim bok gibi geçti ,3 araba birbirine girdi, dönüş yolunda bir araçta yoldan çıkıp devrildi daha ne olsun ve ANTALYA gezisinden sonra ben bir daha böyle gezilere gitmem arkadaşlar ,yani
acaip stres oldum hatta erenle, karlı yoldan bir inişimiz vardı ,araçların sağından solundan ,takla atan araçı düzeltmek için ,orada arabayı görene kadar gititim geldim
hocam terios zaten bir şey yakmaz ,lastiğide çok zorlamayız dert etmeyin ,bir şey olursa orada bile halletiririm ,hiç masrafa girmeyin boşu boşuna bu kriz ortamında ,antalyada ben varım aradan deren tüyeriz ,kampımızı atarız ,kar olacağını zannetmiyorum olmaz ,olsada rota üzerinde asfalta hayatta olmaz ,diğer yerler kum ,hiç sıkıntı olmaz ,bence gerek yok ama yinede siz bilirsiniz
Ali(Amanos80) nin Terios'unda tüp yoktu yarın taktırmaya karar verdi. Bir engel çıkmazsa onun arabasıyla üç kişi geleceğiz. Gezi sayfasında belitmedim netleşmesini bekliyorum.