7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,506,165
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

discovery-V8' Alıntı:
Günaydın millet, pilleri nasıl boşalttıysam iki gecede ancak şarj oldular, nerdeyse 24 saat uyumuşum , hala çok uykum var ;D ;D

Arkadaşlar Ufuk ve Mete Hocam da mesaj yazmış;

Organizasyonların neden ciddiye alınması gerektiren bir başlık, hep söylüyordum, bir daha söyleyeyim herkes gezi organize ediyorum diye kendini ortaya atmamalı, bunu biraraya geldiğimizde detaylıca konuşalım, tavrımızı ortaya koyalım.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=46407

Katılıyorum, zaten başından beri söylediğimiz şey buydu. İnsanları zan altında bırakmak + can ve mal zararı..
Koyacaktım başlığı buraya ben de, unutmuşum.

Etiketler

discovery-V8' Alıntı:
Günaydın millet, pilleri nasıl boşalttıysam iki gecede ancak şarj oldular, nerdeyse 24 saat uyumuşum , hala çok uykum var ;D ;D

Arkadaşlar Ufuk ve Mete Hocam da mesaj yazmış;

Organizasyonların neden ciddiye alınması gerektiren bir başlık, hep söylüyordum, bir daha söyleyeyim herkes gezi organize ediyorum diye kendini ortaya atmamalı, bunu biraraya geldiğimizde detaylıca konuşalım, tavrımızı ortaya koyalım.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=46407
Çok doğru,özellikle doğa belirli tehlikeleri yanında getiriyor,
bizim açımızdan düşünürsek,tonajlık araçların kontrolden çıkarsa içindekilere, çevreye ve çevrediklere verebilecekleri zararlar çok fazla zararlar çok fazla,

fastjunkie' Alıntı:
Katılıyorum, zaten başından beri söylediğimiz şey buydu. İnsanları zan altında bırakmak + can ve mal zararı..
Koyacaktım başlığı buraya ben de, unutmuşum.

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Çok doğru,özellikle doğa belirli tehlikeleri yanında getiriyor,
bizim açımızdan düşünürsek,tonajlık araçların kontrolden çıkarsa içindekilere, çevreye ve çevrediklere verebilecekleri zararlar çok fazla zararlar çok fazla,

Fikirlerimi biraraya gelince anlatırım, önce üyelerden bazıları sonrada sorumlu olarak biz zarar görmeden önce bazı önlemleri almalıyız.

Antalya gidiş konusunda,arabamda bir kişilik yer var ancak oğlum (otistik) konsantre olduğu müziğin keyfi kaçmasın diye konuşturmayabilir veya Antalya ya kadar aynı cd yi dinleyebiliriz.veya aklımıza gelmeyen bir gariplikle karşılaşabiliriz.Bi de araba Terios yani capon ;D bunlara katlanabileceklere başımın üstünde yer var. Cuma Sabahı 0800 gibi çıkmayı düşünüyorum.

Bu gün Gerede bölgesindeki dağlarda Treking yaptık.Önceki sene 1-2 metre kar olan yerlerde 20-25 cm. ancak kar var. Güney yamaçlarda da ağaçların altında kar kalmış. Kaç gündür yağan yağış demekki hep yağmurmuş. Karların altından hava ısınınca siklamenler çıkmış o bölgede mart - nisan aylarından önce siklamenler çıkmazdı. ???Barajların durumu iyi ancak Mevsim biraz kayıp önümüzdeki günlerde yoğun kar yağışları olmazsa yazın işimiz zor olacak gibi duruyor.

Bizde bu gün yayla da idik Fenk bölgesine tek damla kar yağmadığı gibi Zorkunda da kar yoktu. Sadece Daz eteklerinde biraz kar vardı.

cihanülker' Alıntı:
herkese selam , mustafa abi bizde geredediydik , acaip kar vardı ,arabaların bazılarını çeke çeke yürüttük valla

Başlık açacakmısınız. Yoksa burada foto bekliyoruz.

mangal kısmı güzeldi,ama off road adına pek birşey yoktu.. Aşırı bir kalabalığın içinde (60-70 araç) bir yerden bir yere ilerlemek can sıkıcı oldu ara ara

cihanülker' Alıntı:
herkese selam , mustafa abi bizde geredediydik , acaip kar vardı ,arabaların bazılarını çeke çeke yürüttük valla

Antalya geziside böyle olmasında Bizde bu sebeple tereddüt içerisindeyiz. Elimizdeki iki terios tan biri Tüplü lastiği eski, diğeride lastiği fena değil(asfalt lastiği) ama tüpü yok. Üç gün içerisinde ya birine lastik alacağız ya diğerine tüp taktıracağız. Tek endişemizde yüksek kar. Onun dışında engel tanımıyoruz. ;D ;D ;D

acemi80' Alıntı:
Antalya geziside böyle olmasında Bizde bu sebeple tereddüt içerisindeyiz. Elimizdeki iki terios tan biri Tüplü lastiği eski, diğeride lastiği fena değil(asfalt lastiği) ama tüpü yok. Üç gün içerisinde ya birine lastik alacağız ya diğerine tüp taktıracağız. Tek endişemizde yüksek kar. Onun dışında engel tanımıyoruz. ;D ;D ;D

hocam terios zaten bir şey yakmaz ,lastiğide çok zorlamayız dert etmeyin ,bir şey olursa orada bile halletiririm ,hiç masrafa girmeyin boşu boşuna bu kriz ortamında ,antalyada ben varım aradan deren tüyeriz ,kampımızı atarız ,kar olacağını zannetmiyorum olmaz ,olsada rota üzerinde asfalta hayatta olmaz ,diğer yerler kum ,hiç sıkıntı olmaz ,bence gerek yok ama yinede siz bilirsiniz

altug onaran' Alıntı:
dün kü aksilik olmasa bizde gelicektik ama olmadı umarım güzek geçmiştir.

valla ne yalan söyleyeyim bok gibi geçti ,3 araba birbirine girdi, dönüş yolunda bir araçta yoldan çıkıp devrildi daha ne olsun ve ANTALYA gezisinden sonra ben bir daha böyle gezilere gitmem arkadaşlar ,yani
acaip stres oldum hatta erenle, karlı yoldan bir inişimiz vardı ,araçların sağından solundan ,takla atan araçı düzeltmek için ,orada arabayı görene kadar gititim geldim

cihanülker' Alıntı:
hocam terios zaten bir şey yakmaz ,lastiğide çok zorlamayız dert etmeyin ,bir şey olursa orada bile halletiririm ,hiç masrafa girmeyin boşu boşuna bu kriz ortamında ,antalyada ben varım aradan deren tüyeriz ,kampımızı atarız ,kar olacağını zannetmiyorum olmaz ,olsada rota üzerinde asfalta hayatta olmaz ,diğer yerler kum ,hiç sıkıntı olmaz ,bence gerek yok ama yinede siz bilirsiniz

Ali(Amanos80) nin Terios'unda tüp yoktu yarın taktırmaya karar verdi. Bir engel çıkmazsa onun arabasıyla üç kişi geleceğiz. Gezi sayfasında belitmedim netleşmesini bekliyorum.

kalabalık faaliyetlerde mutkala bir sıkıntı çıkıyor :( lastiksiz, bakımsız araçlarla ruhu fazla kaçırınca sıkıntıyı görevli arkadaşlar çekiyor maalesef

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,130
Kayıtlı Üye Sayımız
166,860
Kaydolan Son Üyemiz
FDSounD

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR