7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,504,722

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

fastjunkie' Alıntı:
Selamlar.. Ankaralılara İstanbul'u gezdirdim de, oran geliyorum :smiley:))

Senin gezeceğin yer, Ortaköy, Topkapı oradan MetroCity, Kanyon, İstinye Park olur tabii. 4X2 cadde şeysiyle nereye gidecen?
Hani ofroyt yapacaktık?

Seni de sokacaktım şöyle çamura ...

SDC16633.jpg

nkurtkaya' Alıntı:
Senin gezeceğin yer, Ortaköy, Topkapı oradan MetroCity, Kanyon, İstinye Park olur tabii. 4X2 cadde şeysiyle nereye gidecen?
Hani ofroyt yapacaktık?

Seni de sokacaktım şöyle çamura ...

Ağbiiciiim yapalım, ses çıkmadı senden vazgeçtin sandım ne bileyim. Defender'ı olan sensin, arıza falan vermiştir söyleyemiyorsundur falan sandım. :smiley:))))

fastjunkie' Alıntı:
Ağbiiciiim yapalım, ses çıkmadı senden vazgeçtin sandım ne bileyim. Defender'ı olan sensin, arıza falan vermiştir söyleyemiyorsundur falan sandım. :smiley:))))

ooooo sen hala kulaktan dolma şehir efsaneleriyle yaşıyorsun.

Geçen hafta Defender'ın bakımını yaptırdım. Motor yağı değişti, eksiltme bu yaşta bir motordan beklenenden az. Diff ve şanzıman yağları tastamam duruyor, eksiltme yok. Hava filtresi mazot filtresi değişti tamamdır :smiley:

alo dedin de çıkmıyoruz mu dedik?

bizim ustada iki tane dizel webasto var isteyen olursa 500-550 gibi bir rakama vericek şimdi aklıma geldi fotolarını da çekmiştim :smiley:

nkurtkaya' Alıntı:
ooooo sen hala kulaktan dolma şehir efsaneleriyle yaşıyorsun.

Geçen hafta Defender'ın bakımını yaptırdım. Motor yağı değişti, eksiltme bu yaşta bir motordan beklenenden az. Diff ve şanzıman yağları tastamam duruyor, eksiltme yok. Hava filtresi mazot filtresi değişti tamamdır :smiley:

alo dedin de çıkmıyoruz mu dedik?

Tamam abicim daha buradayım yaparız bi çamur :smiley:))

altug onaran' Alıntı:
hocam antalya ekibinde sıkıntı olmaz gerekirse bir aracın kasasına koyarlar ama yinede muhabbeti bölmezler ;D
Yani " dost yarası" dedikleri bu olsa gerek Altuğ !... Antalya'da çok güleceğiz demek ki... ;D ;D ;D

Sorularım olacak ???

1- Onur gezdirdiğin Ankaralılar kim, lafın devamınıunutmuşsun ;D

2- Nejat fotoğraf diye eklediğin şeyin simsiyah göründüğünün farkında mısın ;)

3- Nejat verdiğim no. yu aradın mı ::smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,129
Kayıtlı Üye Sayımız
166,860
Kaydolan Son Üyemiz
FDSounD

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR