Küçük Dede
Discovery II 4.0 V8
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
Selamlar.. Ankaralılara İstanbul'u gezdirdim de, ordan geliyorum
))
Selamlar.. Ankaralılara İstanbul'u gezdirdim de, ordan geliyorum
fastjunkie' Alıntı:Selamlar.. Ankaralılara İstanbul'u gezdirdim de, oran geliyorum))
ufukozkan' Alıntı:http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=46742.0;topicseen
nkurtkaya' Alıntı:Senin gezeceğin yer, Ortaköy, Topkapı oradan MetroCity, Kanyon, İstinye Park olur tabii. 4X2 cadde şeysiyle nereye gidecen?
Hani ofroyt yapacaktık?
Seni de sokacaktım şöyle çamura ...
fastjunkie' Alıntı:Ağbiiciiim yapalım, ses çıkmadı senden vazgeçtin sandım ne bileyim. Defender'ı olan sensin, arıza falan vermiştir söyleyemiyorsundur falan sandım.))))
altug onaran' Alıntı:bir sürücü aracın tekerleklerini yönetirken ikinci bir sürücüde kasayı yöneticek ;D ;D ;D
altug onaran' Alıntı:bir sürücü aracın tekerleklerini yönetirken ikinci bir sürücüde kasayı yöneticek ;D ;D ;D
ufukozkan' Alıntı:bide muhalif olmada ne güzel deyiver Kötü LR ci![]()
![]()
nkurtkaya' Alıntı:ooooo sen hala kulaktan dolma şehir efsaneleriyle yaşıyorsun.
Geçen hafta Defender'ın bakımını yaptırdım. Motor yağı değişti, eksiltme bu yaşta bir motordan beklenenden az. Diff ve şanzıman yağları tastamam duruyor, eksiltme yok. Hava filtresi mazot filtresi değişti tamamdır![]()
alo dedin de çıkmıyoruz mu dedik?
Yani " dost yarası" dedikleri bu olsa gerek Altuğ !... Antalya'da çok güleceğiz demek ki... ;D ;D ;Daltug onaran' Alıntı:hocam antalya ekibinde sıkıntı olmaz gerekirse bir aracın kasasına koyarlar ama yinede muhabbeti bölmezler ;D
Bunu bende soracaktım ama sadece ben siyah görüyorum zannettimSDC' Alıntı:Sorularım olacak ???
2- Nejat fotoğraf diye eklediğin şeyin simsiyah göründüğünün farkında mısın![]()