KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Günaydın... Gecenin bir yarısı, ya da sabahın körü mü demek lazım kestiremedim ama nerden çıktı bu bijon konusu? Neyse ben sonuca bağlıyayım da (matematiksel olarak) rahat edin.
5X27 > 6X17
LR > Capon
bu kadar basit. LR %32,3 daha güçlüdür.
Kerim 17'lik bijonu kas gücü ile kırabilirken, Yavuz'un sıktığı 27'lik bijonu 3 kişi 2m boru ile açabilmektedir.
Buradan şu sonuç çıkartılır:
(Kerim + 35%) x 3 x 2 = Yavuz
Yavuz, 8 Kerim gücündedir ;D
Günaydın... Gecenin bir yarısı, ya da sabahın körü mü demek lazım kestiremedim ama nerden çıktı bu bijon konusu? Neyse ben sonuca bağlıyayım da (matematiksel olarak) rahat edin.
5X27 > 6X17
LR > Capon
Kerim 17'lik bijonu kas gücü ile kırabilirken, Yavuz'un sıktığı 27'lik bijonu 3 kişi 2m boru ile açabilmektedir.
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
parametreler eksik,
Bir LR sanayiye tamir için için 10 kere giderse,
Aynı birim zamanda ,Bir japon 1 kere gidip,sadece yağını suyunu değiştirip yola devam eder ;D ;D ;D
Bijonda kullanılan metal dayanımı ve sağlamlık işin işine girince hesap tamamen değişecektir, ;D ;D ;D
5X27 > 6X17
LR > Capon
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
parametreler eksik,
Bir LR sanayiye tamir için için 10 kere giderse,
Aynı birim zamanda ,Bir japon 1 kere gidip,sadece yağını suyunu değiştirip yola devam eder ;D ;D ;D
Bijonda kullanılan metal dayanımı ve sağlamlık işin işine girince hesap tamamen değişecektir, ;D ;D ;D
Yola çıkınca her sabah,
Bulutlara selam ver.
Taşlara, kuşlara, atlara, otlara
İnsanlara selam ver.
Ne görürsen selam ver.
Sonra çıkarıp cebinden aynanı
Bir selam da kendine ver.
Hatırın kalmasın el gün yanında
Bu dünyada sen de varsın!
Üleştir dostluğunu varlığınla,
Bir kısmı seni de sarsın.