7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,481,820
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

yunus bager' Alıntı:
zamanı gelince 5000 değil 10000km yol da yapılır şimdilik düz dizel defenderle asya kıtasında bir tur atan Melih beyle idare et artın
Evet, Melih Abinin de, Ali Eric'inde yazılarını okudum ve okuyorum. Özellikle Ali Bey pek tatlı günler geçirdi otokardan komple silindir kapağı beklerken ;D ;D ;D
Sen beni tecrit bi dünyada yaşıyorum sanıyosun galiba? Okuyoruz Allaha şükür ;D

Etiketler

tampon sonunda bitti ;D ;D ;D

not: yerdeki ıslaklık far yıkamanın hortumlarını bağlarken oldu yanlış anlaşılmasın ;D ;D ;D

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

DSC02882.jpg

DSC02885.jpg

DSC02891.jpg

discovery-V8' Alıntı:
Gülme v8 Def 90 alacak çocukceyiz ;D

Ama güzelmiş ben beğendim, donanımlarıda güzel fiyatta makul bence , yakından bukadar güzel olduğunu farketmemiştim. ;D

Nejat şu ortadaki cubby-box tan nerden bulabiliriz bana lazım bundan iki tane, hüsemende varmıdır? başka türlerinden buldum ama beğenmedim tam bundan istiyorum telekom modeli ;D

V8'e niyetlendim, bakalım nasıl olacak.

Cubby box için Hüsaeyin'e sorayım ama onda pek parça olmaz. Cengiz de belki vardır. Tahta halde mi istiyorsun üzeri kaplanmış mı?

umutcelikel' Alıntı:
Evet, Melih Abinin de, Ali Eric'inde yazılarını okudum ve okuyorum. Özellikle Ali Bey pek tatlı günler geçirdi otokardan komple silindir kapağı beklerken ;D ;D ;D
Sen beni tecrit bi dünyada yaşıyorum sanıyosun galiba? Okuyoruz Allaha şükür ;D
Abicim ben seni sanalda olsa tanıyorum :smiley:

Aynı motoru (td300) bir sürü kullanan arkadaş var o zaman her 20-30binde kapakmı değişiyorlar sormak lazım
Al sana örnek benim ortak 1 hafta oldu miçsubıshı l200 aldı aracın enjektörleri ilk 10 binde fabrika hatası yüzünden değişti şimdi bu arbayı mundarmı etmek lazım

Ali Eriç kimdir ne iş ayapar diye soranlara
http://www.istanbul2istanbul.com/

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Altuğ,Emrah gözünüz aydın .
çok yakışıklı olmuş.

Sağol abi.

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Ama alttaki ıslaklık su değil,basbaya yağ,
siz yinede aracı bir kontrol edin ;D ;D ;D

15 gündür yerinden kımıldamadı üzüntüsünden ağlıyor işte.

umutcelikel' Alıntı:
Sen bi çık arka bahçenden, 30 km ilerde geziye gelenlerle buluş, sonra benim bir tatilde 5000 km yol yapan TYT'mla uğraş abicim ;D ;D ;D Senin o Defender Ağustos ayında Harran'a gitsin ve tek parça dönsün, dile benden ne dilersen...

8 ayda 7 bin km yaptım.
4 günde 2 bin km kapadokya gitti geldi tek parça.

umutcelikel' Alıntı:
Onaran kardeşler, güle güle çamurlayın tamponu, süper olmuş...Eloksal kaplama mı yaptınız?? Bu arada kesinlikle araca bir facelift gerekiyor, haberiniz olsun.
Sevtap abla yok onun yerinede ben sorayım :smiley: facelift ne oluyor ?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,126
Kayıtlı Üye Sayımız
166,855
Kaydolan Son Üyemiz
iyilerdenbiri

Çevrimiçi üyeler

Geri