KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Evet, Melih Abinin de, Ali Eric'inde yazılarını okudum ve okuyorum. Özellikle Ali Bey pek tatlı günler geçirdi otokardan komple silindir kapağı beklerken ;D ;D ;D
Sen beni tecrit bi dünyada yaşıyorum sanıyosun galiba? Okuyoruz Allaha şükür ;D
Ama güzelmiş ben beğendim, donanımlarıda güzel fiyatta makul bence , yakından bukadar güzel olduğunu farketmemiştim. ;D
Nejat şu ortadaki cubby-box tan nerden bulabiliriz bana lazım bundan iki tane, hüsemende varmıdır? başka türlerinden buldum ama beğenmedim tam bundan istiyorum telekom modeli ;D
Evet, Melih Abinin de, Ali Eric'inde yazılarını okudum ve okuyorum. Özellikle Ali Bey pek tatlı günler geçirdi otokardan komple silindir kapağı beklerken ;D ;D ;D
Sen beni tecrit bi dünyada yaşıyorum sanıyosun galiba? Okuyoruz Allaha şükür ;D
Aynı motoru (td300) bir sürü kullanan arkadaş var o zaman her 20-30binde kapakmı değişiyorlar sormak lazım
Al sana örnek benim ortak 1 hafta oldu miçsubıshı l200 aldı aracın enjektörleri ilk 10 binde fabrika hatası yüzünden değişti şimdi bu arbayı mundarmı etmek lazım
Ali Eriç kimdir ne iş ayapar diye soranlara
http://www.istanbul2istanbul.com/
Onaran kardeşler, güle güle çamurlayın tamponu, süper olmuş...Eloksal kaplama mı yaptınız?? Bu arada kesinlikle araca bir facelift gerekiyor, haberiniz olsun.
Sen bi çık arka bahçenden, 30 km ilerde geziye gelenlerle buluş, sonra benim bir tatilde 5000 km yol yapan TYT'mla uğraş abicim ;D ;D ;D Senin o Defender Ağustos ayında Harran'a gitsin ve tek parça dönsün, dile benden ne dilersen...
Onaran kardeşler, güle güle çamurlayın tamponu, süper olmuş...Eloksal kaplama mı yaptınız?? Bu arada kesinlikle araca bir facelift gerekiyor, haberiniz olsun.