KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Onaran kardeşler, güle güle çamurlayın tamponu, süper olmuş...Eloksal kaplama mı yaptınız?? Bu arada kesinlikle araca bir facelift gerekiyor, haberiniz olsun.
sağol abi, pütür diye adlandırılan sanırım eloksal da olabilir tam bilmiyorum plastik bir doku verdi pek dikkat çekmiyor. biraz kullanalım kırabilirsek facelift yapıcaz ama ondan önce sırada vinç var
Onaran kardeşler, güle güle çamurlayın tamponu, süper olmuş...Eloksal kaplama mı yaptınız?? Bu arada kesinlikle araca bir facelift gerekiyor, haberiniz olsun.
Umut abi, facelift ( eski model ön panjur ve farları yeni modeller ile değiştirmek ) olayını düşünmüştük ama yapılacak tadilatı gözümüz kesmedi. Bu şekilde daha güzel olduğunu düşünüyorum ben. Sonuçta en yaşlı Disco bizim ki özünü korumak lazım
Bugün kamp için bayağı alış veriş yaptım hanım söylenip duruyor 1 ay mı kampta kalacaksın vb.(Oğlan ve hatun otel/pansiyon ben cadır) keşke bu mesajı daha önce okusaydım. ;D ;D ;D
ATEŞ TANRISI FARUK
Proje Yönetim
DOĞA SEVER OFF ROAD TUTKUNU
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)
« Yanıtla #836 : Bugün 22:07:29 » Alıntı
komutanım aslında değiştirmek henüz aklımızda yoktu bir anda gelişti malzemeyi satan kesen ve presleyen yer normalde çok uçuk fiyatlar istiyordu başka bir işi için gittiğimizde dükkanda esas patronu yakalayınca %100 fark etti bizde listenin başına aldık ;D
tamponu hem vinç bağlamak hemde daha dayanıklı olduğunu için değiştirdik bu tampondan ekstra çeki noktaları ve hi-jack kullanma noktalarıda mevcut