fastjunkie' Alıntı:hahaha ;D abi ilaç kullanıyorum, okul önünde çevirme oluyor vb.... ;D bir de istanbula haber giderse alkollü araç kullanmaktan ehliyetine el konulmuştur şeklinde, babam beni heralde Drunk'a konsomatris yapar. ahahahhaha ;D ;D ;D
dinime küfreden de müslüman olsa. ;D ;Ddiscovery-V8' Alıntı:Tamam bu caponcuları kıstırmanın zamanı geldi, Barda bayan içkisinide biz içiyoruz dimii ;D ;D
Onur napsın ,capon grubu olarak sake dedi,discovery-V8' Alıntı:Tamam bu caponcuları kıstırmanın zamanı geldi, Barda bayan içkisinide biz içiyoruz dimii ;D ;D
SDC' Alıntı:Korkma Kerim ben seni korurum (ne de olsa hala caponum) ;D ;D
fastjunkie' Alıntı:dinime küfreden de müslüman olsa. ;D ;D
yavuz abi : "onur sen şimdi bişi içmedin dime, onur tamam gel abicim buraya sen şimdi çıkarırsın benim aracı
, onur ehliyetin yanında dime
, aman yakalanmayalım polise aman onur
"
hahahahahahehehahhaha ;D ;D ;D
Sevtap sağol,SDC' Alıntı:Korkma Kerim ben seni korurum (ne de olsa hala caponum) ;D ;D
discovery-V8' Alıntı:;D ;D "Lancı Bacı" dedik bağrımıza bastık capon tarafın ağır bastı, alacağın olsun Sevtap ;D
birisi alınmış mı?SDC' Alıntı:Sizin artık başka bacınız var, ben samurai ların arasına, köyüme dönücem tebi hala kabul görürsem![]()
![]()
yunus bager' Alıntı:Herkeze iyi geceler
Yavuz abi başka marka yakışmıyor sanateşke LC nin sadece land kısmı kalsa gerisini land rover buluşmasındaki rubicon gibi bantlasaydın ;D ;D
SDC' Alıntı:Sizin artık başka bacınız var, ben samurai ların arasına, köyüme dönücem tebi hala kabul görürsem![]()
![]()
yazargezeryolçizer' Alıntı:Onur napsın ,capon grubu olarak sake dedi,
Garson sakeyi ne bilsin getirdi bir şeyler,oda bozmamak için içti.;D
discovery-V8' Alıntı:;D ;D ;D ;D ;D
Tamam len yeter kapatalım bu konuyu ;D ;D
SDC' Alıntı:Sizin artık başka bacınız var, ben samurai ların arasına, köyüme dönücem tebi hala kabul görürsem![]()
![]()
Abla kabahat sende ben ilk günden postayı koydum ama sen gerisini getirmedinSDC' Alıntı:Sizin artık başka bacınız var, ben samurai ların arasına, köyüme dönücem tebi hala kabul görürsem![]()
![]()