7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,632,589

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

fastjunkie' Alıntı:
hahaha ;D abi ilaç kullanıyorum, okul önünde çevirme oluyor vb.... ;D bir de istanbula haber giderse alkollü araç kullanmaktan ehliyetine el konulmuştur şeklinde, babam beni heralde Drunk'a konsomatris yapar. ahahahhaha ;D ;D ;D

;D ;D ;D ;D

İlahi Onur artık sesli gülmeye başladım, evdekiler aklımdan şüphe ediyorlardı ama artık eminler ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Tamam bu caponcuları kıstırmanın zamanı geldi, Barda bayan içkisinide biz içiyoruz dimii ;D ;D
dinime küfreden de müslüman olsa. ;D ;D
yavuz abi : "onur sen şimdi bişi içmedin dime :eek:, onur tamam gel abicim buraya sen şimdi çıkarırsın benim aracı :eek:, onur ehliyetin yanında dime :eek:, aman yakalanmayalım polise aman onur :eek:"

hahahahahahehehahhaha ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Tamam bu caponcuları kıstırmanın zamanı geldi, Barda bayan içkisinide biz içiyoruz dimii ;D ;D
Onur napsın ,capon grubu olarak sake dedi,
Garson sakeyi ne bilsin getirdi bir şeyler,oda bozmamak için içti.;D

fastjunkie' Alıntı:
dinime küfreden de müslüman olsa. ;D ;D
yavuz abi : "onur sen şimdi bişi içmedin dime :eek:, onur tamam gel abicim buraya sen şimdi çıkarırsın benim aracı :eek:, onur ehliyetin yanında dime :eek:, aman yakalanmayalım polise aman onur :eek:"

hahahahahahehehahhaha ;D ;D ;D

;D ;D ;D ;D ;D

Tamam len yeter kapatalım bu konuyu ;D ;D

Herkeze iyi geceler
Yavuz abi başka marka yakışmıyor sana ;) teşke LC nin sadece land kısmı kalsa gerisini land rover buluşmasındaki rubicon gibi bantlasaydın ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D "Lancı Bacı" dedik bağrımıza bastık capon tarafın ağır bastı, alacağın olsun Sevtap ;D

Sizin artık başka bacınız var, ben samurai ların arasına, köyüme dönücem tebi hala kabul görürsem :D :D

yunus bager' Alıntı:
Herkeze iyi geceler
Yavuz abi başka marka yakışmıyor sana ;) teşke LC nin sadece land kısmı kalsa gerisini land rover buluşmasındaki rubicon gibi bantlasaydın ;D ;D

cruiser kısmını Elimle kapattım olmamışmı ;D ;D

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Onur napsın ,capon grubu olarak sake dedi,
Garson sakeyi ne bilsin getirdi bir şeyler,oda bozmamak için içti.;D

;D aynen abi , dedim bunlar çok içer kim toparlayacak, nitekim bazılarımızın araçlarını da trafik kontrolunden geçirdim ;D

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D

Tamam len yeter kapatalım bu konuyu ;D ;D

yok abi neden daha yeni başlıyorduk ;D

SDC' Alıntı:
Sizin artık başka bacınız var, ben samurai ların arasına, köyüme dönücem tebi hala kabul görürsem :D :D

hahahahaha ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D sorma sevtap abla dükkanın havası değişiyor böyle bir ikramlar bir saçlara limon sürmeler ;D ;D ;D

SDC' Alıntı:
Abla kabahat sende ben ilk günden postayı koydum ama sen gerisini getirmedin ;) ;)
daha ne oldu 2 günlük gelip geçicilerden ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,616
Kayıtlı Üye Sayımız
166,912
Kaydolan Son Üyemiz
Reşat AVCI

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR