KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Hocam bu hilux un en iyi kasası, ciddiyim çok dayanıklı bir araçtır, çok konforsuzda değildir, bu haliyle bile kapalı otoparklara sığar. yakıtıda makuldür.
Hepinize günaydın
Landrover sahibi diye geçiniyoruz ama hain mahdum yüzünden arabayı pek göremediğimizden buralarda da yazmaya pek cesaret edemiyoruz. ;D
Hepinize günaydın
Landrover sahibi diye geçiniyoruz ama hain mahdum yüzünden arabayı pek göremediğimizden buralarda da yazmaya pek cesaret edemiyoruz. ;D
Hepinize günaydın
Hepinize günaydın
İstanbulu boşver meteoroloji hergün karla karışık yağmur diyor Ankara'ya ama nedense yağmuru var karı bi türlü göremedik Ocak 20 ye geldik. ;D
Mete hoca da dalga geçer gibi sahil yolunda kardan mahsur kalırmıyız diyor. ??? ??? Yaw artık Bahçesaray da bile yolların kapanıp kapanmayacağından şüphelenmeye başladım. ??? ???