7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,481,304
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

yazargezeryolçizer' Alıntı:
şunu bir kenara notlıyayım,kaybolur falan ;D ;D ;D ;D

Sen hiç konuşma kup kuru havada israil elçiliğinin sokağına çıkarken içindeydim ben senin aracın ;D ;D ;D o yokuştan bir saat önce Arthurla çıkmıştım düz yol gibi gelmişti seninle çıkarken heycanlandım ;D ;D ;D ;D

Etiketler

o toynaklı şey elizabethin salına salına çıktığı yerde dötünü başını sürten şey değilmi ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

toynaklar değişti canim , birdahamı denesek , ne yapsak birde benim arkamdan ,toynakları güzel olan ,defenderı çektiğini unutma ;D ;D ;D ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
toynaklar değişti canim , birdahamı denesek , ne yapsak birde benim arkamdan ,toynakları güzel olan ,defenderı çektiğini unutma ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Dur dur senin için tam denemelik bir yerim var, ak koyun kara koyun hemen belli oluyor orada, Antalya sonrası deneyelim en az 3 saatini ayır temizliğide 1 gün sürüyor ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Dur dur senin için tam denemelik bir yerim var, ak koyun kara koyun hemen belli oluyor orada, Antalya sonrası deneyelim en az 3 saatini ayır temizliğide 1 gün sürüyor ;D ;D ;D

ok ben hazırım gideriz dedeyide alırız ,temizlik hallederiz kolay ,nasıl bir çamursa

Süpriiiz ;D (alıntı LRO türkiyeden )

E nasıl olacak :

Off annem haberleri izleyip her 10 dk. da bir arayarak ruh hastası eder beni (bu sağlam halim) ;D ;D ;D

Birazdan Cihan gelir hiç bir şey yok, herşey yolunda kafanızı yormayın ben sizi sele kaptırmam der.... moral pompalar kafanızı yormayın

acemi80' Alıntı:
Birazdan Cihan gelir hiç bir şey yok, herşey yolunda kafanızı yormayın ben sizi sele kaptırmam der.... moral pompalar kafanızı yormayın
;D ;D ;D ;D Adam moral debosu

Cuma akşamı için kapalı pazar yerine matlar ,uyku tulumları ile idare ederiz. Cumartesi günü de otel/ pansiyon veya en kötü ihtimalle yüksekce (sele kapılmayacak) uygun yerlerde arabaların içerisinde sabahlarız. ;D ;D ;D

"Yarasa Katliamı Başladı" Aman dikkat ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=42902.msg514208;boardseen#new

acemi80' Alıntı:

hocam valla abartıyorlar ,bir şey olmaz en son 1986-87 kar görmüştüm metrelerce ,bir dahada görmedim ama ani sel baskını yağmur filan olabilir ,fırtına olur ,severim kendilerini ,çok çok sıkışırsak , otelin lobisine baştan başa açarız çadırları yatarız dert etmeyin yaklaşık 2700 m2 lobi alanı var ,zemini halı kaplı ,ama inanın gideceğimiz koyda fırtınanın bile zevki anlatılmaz yaşanır ,her şeye değer yani , yeterki bir arada olalım ,tabii bunları bahane edip gelmeyen veya gelmek istemeyen arkadaşlarımada söyleyecek bir şeyim yok .

abi çok gerek kalacağını düşünmüyorum ama yinede sen önlemini al bence ,yengeden dayak yeme sonra