7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,417,855
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

fastjunkie' Alıntı:
Sanki Prado ölçü bakımından bana daha uygun gibi ne dersin ? Güzel fiyatları da var 2004 modellerin falan. Yükseltme işi falan nasıldır. Çok yok arazilerde, Tamponu port pagajı cartı curtu tanınan bilinen araç mı ?

valla yükseltme işine gerek yok , 2 lift yükseltme elektirikli var üzerinde , tampon ,por bagaj kolay buluruz var yani bencede sana daga çok yakışır ,benim araba biraz babanın arabasını çalmışın gibi olurdu ,yine de masaya yatırılacak bir konu

Etiketler

cihanülker' Alıntı:
valla yükseltme işine gerek yok , 2 lift yükseltme elektirikli var üzerinde , tampon ,por bagaj kolay buluruz var yani bencede sana daga çok yakışır ,benim araba biraz babanın arabasını çalmışın gibi olurdu ,yine de masaya yatırılacak bir konu

Katılıyorum. Eski modelleri tipsiz de 2004 falan gayet şık. 3.0 dizel bana gider gibi :smiley:)

SDC' Alıntı:
Ne o sen nakitle çalışmıyor muydun ;D ;D

Kardeşim eşlerinizi başka yerlere götürünüz, şöle başbaşa dinleneceğiniz bir yerlere ;D ;D ;D

Aileleriniz varken 7/24 rahatlığında olabilir misiniz ::smiley:

Sonra beni görüp "e bayanlar da geliyormuş" deyip her geziye katılmak isterlerse :p

Bence şubat tatilinde ailelerinizle gezin, bonus toplayın ama 7/24 ü ayrı tutun ;)
Doğru söze ne denir.Arada bir hatunlarla haftasonu biryerlere gidip bonus toplayalım.sonra da kendi başımıza 7/24 ekibiyle gidelim.Bu gezi zor şartlarda hayati idame gezisi falan deriz.Bana çok uyar ;D ;D ;D

fastjunkie' Alıntı:
Cihan abi, prado, VX100 den daha mı mantıklı sence ??
Ve özellik olarak ne farkları var ??

Bu arada Zirvede yer açın geliyooruuum ;D

Onur, asraziye gireceksen git adam gibi arazi şeysi al kendine. Prado'dan daha ucuza alır, daha az masraf eder, daha çok keyif alırsın.

Pradosu ile bize takılan bir arkadaş 3 sefer sonra (Prado biraz dağılmıştı) doğru yolu buldu, şimdi 110 V8 sahibi :smiley:

nkurtkaya' Alıntı:
Onur, asraziye gireceksen git adam gibi arazi şeysi al kendine. Prado'dan daha ucuza alır, daha az masraf eder, daha çok keyif alırsın.

Pradosu ile bize takılan bir arkadaş 3 sefer sonra (Prado biraz dağılmıştı) doğru yolu buldu, şimdi 110 V8 sahibi :smiley:

nejat zehirleme çocuğu ,ben bilirim defenderı ,110 v8 kaça mal etmiş birde onu söyle ,hee birde şehir içi dışı o araba yı kullanıyormu ?

cihanülker' Alıntı:
nejat zehirleme çocuğu ,ben bilirim defenderı ,110 v8 kaça mal etmiş birde onu söyle ,hee birde şehir içi dışı o araba yı kullanıyormu ?

Şehir içi de kullanacaksa ona da bakalım bir Disco, hem de Series II bile olabilir. Bilkent'te de Disco II'nin iyi havası olur. Kar kış kıyamet demeden gider :smiley:

Bugün o kadar çok Disco ile oynadı ki ;D

nkurtkaya' Alıntı:
Şehir içi de kullanacaksa ona da bakalım bir Disco, hem de Series II bile olabilir. Bilkent'te de Disco II'nin iyi havası olur. Kar kış kıyamet demeden gider :smiley:

bak o iş olabilir hemde disco 1 ,şöyle 15-20 arası alınır bencede ,hem parçası ucuz ,hemde oynar durur araba ile

nkurtkaya' Alıntı:

Abi ben Kerim abinin aksiyonundan başka bir aksiyon yapamayacağım zaten okul bitene kadar. Benim kullanacağım araçta olması gereken ilk özellikler de uzun yol ve sanayisizlik. Ekibe takılabileyim bana yeter, deli dana offroad'u kendi paramı kazanınca inşallah :smiley:)
O yüzden böyle bişi düşünüyorum. Ama belli de olmaz tabiki acele etmiyorum, fikirlere açığım. Disko 1 de gündemimde.

nkurtkaya' Alıntı:

Hava mava benim işlerim değil abi :smiley:)

fastjunkie' Alıntı:
Benim kullanacağım araçta olması gereken ilk özellikler de uzun yol ve sanayisizlik. Ekibe takılabileyim bana yeter, deli dana offroad'u kendi paramı kazanınca inşallah :smiley:)

Suzuki al :smiley: Hem bunun da Bilkent'de havası çok iyi, tasdiklendi onaylandı..

Uzun yolu da iyi..

UnderWater' Alıntı:
Suzuki al :smiley: Hem bunun da Bilkent'de havası çok iyi, tasdiklendi onaylandı..

Uzun yolu da iyi..

;D ;D

Küçük arabaya sığamam ben Can, benle ilgili ne varsa arabada, kitap, defter, iş kıyafeti, duj.. ;D
İstanbula giderken benim aracı bi gör ;D

UnderWater' Alıntı:

Uzun yolu da iyi..

Şuna bir bak istersen :smiley: Sana düz 45 olur ;D

http://www.sahibinden.com/2006_model_suzuki_grand_vitara_jlx-_al-26WQQaXQQ4963541WQQpXQQdisplayitem

fastjunkie' Alıntı:
;D ;D

Küçük arabaya sığamam ben Can, benle ilgili ne varsa arabada, kitap, defter, iş kıyafeti, duj.. ;D
İstanbula giderken benim aracı bi gör ;D

Hem bu büyük, herşey sığar :smiley:

aslankurt72' Alıntı:
Doğru söze ne denir.Arada bir hatunlarla haftasonu biryerlere gidip bonus toplayalım.sonra da kendi başımıza 7/24 ekibiyle gidelim.Bu gezi zor şartlarda hayati idame gezisi falan deriz.Bana çok uyar ;D ;D ;D

Ahahaha avantajlarıma gereken önemi veriniz ;D ;D ;D

Hem bayanım hem de bir erkek gibi düşünebiliyorum (hem de uyanık bir erkek gibi) ;)

nkurtkaya' Alıntı:

Onur ve Nejat, siz bugün birliktemiydiniz ::smiley:

Eğer öyleyse mecburen senin kemiklerini kırcam Onur Kolçak çünkü nedense bir bana uğramıyorsun :mad:

fastjunkie' Alıntı:
Hava mava benim işlerim değil abi :smiley:)

Puhhahhahha, tabe tabe işin olmaz ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
ankarada kar yağıyor en sonunda bugünleride gördük ;D ;D ;D ;D ;D

Şimdi İstanbul'da da yağıyor, hem de yolları kapatacak kadar :smiley:

Nerde bu Yavuz, Cihan, Kerim ve Dede ???

Kesin bir dolap çeviriyorlar ::smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,070
Kayıtlı Üye Sayımız
166,818
Kaydolan Son Üyemiz
erenbey44

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR