7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,416,565

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

nkurtkaya' Alıntı:
Pardon, Linki unutmuşum ;D

http://www.sahibinden.com/san_bayraktar_dan_1998_landrover_discovery_fiyat_dustuuuu-47WQQaXQQ18600318WQQpXQQdisplayitem

geçen konusu geçmişti düzceye giden bir arkadaş galeriler de 2 disco görmüş düzce sanırım bu onlardan biri

eğer biliyorlarsa mutlaka öğreniriz.

cihan abinin dediği disco gayet uygun geldi bana tampon, vinç, lastik, yükseltme, gaz hepsi yapılmıştı ve fiyatta uygundu onu neden düşünmüyosun

emrahmarti' Alıntı:
Abi bi sordururuz, bizim ustaların mutlaka bir tanıdığı vardır Düzce'de.

Sağol Emrah, Bir haber alırsan görüşelim. Bugün baktığım 2 Disco'yu da pek beğenmedim. İçleri ve/veya kaportaları kötüydü. Defender'dan sonra Disco alacak isem döşemesi, halısı, kaportası düzgün olsun, pasla pisle uğraştırmasın beni, onlar Defender'da da vardı zaten ;D

altug onaran' Alıntı:
cihan abinin dediği disco gayet uygun geldi bana tampon, vinç, lastik, yükseltme, gaz hepsi yapılmıştı ve fiyatta uygundu onu neden düşünmüyosun

Bugün baktıklarından birisi de oydu. Fiyat cazip ama içi çok yıpranmış, vinç tampon ve sis farları 2 bin TL etsin, kaportaya soksam 5 bin harcarım. Daha da şnorkel, kilit vs yok.

Kim, kiminle, nerede oyunu gibi bir akışa sahip olan Aşk-ı Memnu dizisini çözememişler için :smiley:

Dedecim sen bakma, sen bunları ezbere bilirsin (bir de Onur) ;D ;D ;D

image001-1.png

SDC' Alıntı:
Kim, kiminle, nerede oyunu gibi bir akışa sahip olan Aşk-ı Memnu dizisini çözememişler için :smiley:

Dedecim sen bakma, sen bunları ezbere bilirsin (bir de Onur) ;D ;D ;D
Ben hiç dizi mizi izlemem televizyonu sadece gezenbilirde muhabbet olmayınca discoveri kanalları için izlerim
Muhabbetini çok duydum demek bu dizinin tam açılımı buymuş bumudur yani

Yavv Hakan abi birak bukadar şey okumakla bitmez hele şöyle bi gelde halini hatrını soralım yavvv :smiley: defender ne alemde onu soralım

yunus bager' Alıntı:
Ben hiç dizi mizi izlemem televizyonu sadece gezenbilirde muhabbet olmayınca discoveri kanalları için izlerim
Muhabbetini çok duydum demek bu dizinin tam açılımı buymuş bumudur yani

Bu abi bu, şer yuvası, iffet düşmanı.. Pey Allah belelarını vere..

fastjunkie' Alıntı:
Bu abi bu, şer yuvası, iffet düşmanı.. Pey Allah belelarını vere..
Son 4-5 yıldır kimim kiminle olduğu belli olmayan dizeiler iyi pirim yapıyor birde yaprak dökümü var onunda bundan farkı yok galiba

Bana müsade, hepinize iyi geceler :smiley:

Yarın sabah beni evden alacaklar, uyanamazsam ayıp olur ;)

Artık araç kullanamıyorum, sol kolumu oynatırken çok canım yanıyor...

Biri yardımcı olmazsa yattığım yerden bile kalkamıyorum ama delikanlılığa zarar gelmesin diye hergün işe gidiyorum :-\

SDC' Alıntı:
Bana müsade, hepinize iyi geceler :smiley:

Yarın sabah beni evden alacaklar, uyanamazsam ayıp olur ;)

Artık araç kullanamıyorum, sol kolumu oynatırken çok canım yanıyor...

Biri yardımcı olmazsa yattığım yerden bile kalkamıyorum ama delikanlılığa zarar gelmesin diye hergün işe gidiyorum :-\
Senin ağlanacak halın varmışta bozuntuya vermiyormuşsun
iyi geceler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,069
Kayıtlı Üye Sayımız
166,816
Kaydolan Son Üyemiz
car3393car

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.