7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,414,075
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

fastjunkie' Alıntı:
4x2 Dmax de mi vardı o lastik ?? 4x2 Hilux'dan bahsediyorum. Ben aldığımda 14" jant vardı Skoda gibi ;D 15" yapmışlar en azından.
4x4 Hilux'da 265/65/17 var :smiley:
Bu arada Dmax'ın 4x4'ü benim araçla aynı yükseklikte abi, Dmax tam fırıncı arabası.
He pardon dmax limitet modeli yani 4x4 görünümlü 4x2 doğan görünümlü şahin gibi :smiley:

Etiketler

yunus bager' Alıntı:
Benim için hiç farketmez dedimya al birini vur diğerine hepsi benim gözümde kamyonettetn öte gidemez
Vallla tam kaç ebat olduğu aklımda değil ikisde aynı olduğunu biliyorum o kadar 255 65 16 yada 265

Abi 4x2 ve 4x4 ünün lastiklerinin aynı olması imkansız ve manasız..

nkurtkaya' Alıntı:
Peki 4X2'de tercihiniz ne olur du?

D-Max, Hi-Lux, L200 ?

Hilux abi. Ne arızasını okudum ne bişeyini. Aralarında en uygun fiyatlısı, ciddi fiyat farkı var diğerlerinde..

fastjunkie' Alıntı:
Abi 4x2 ve 4x4 ünün lastiklerinin aynı olması imkansız ve manasız..
Bak şimdi bişey diyecek :smiley:))
Yav sen benim foruma yeni gelmiş arazi videsi ne işe yarıyuor diye soranlardanmı zannetin bişey diyoprsak doğrudur yavv
bildiğin 4x4 gürünümlü 4x2 yav aradım fotosunu bulamadım hoş defender değil onun için bilgisayarımda foto arşivi olsun :smiley:

yunus bager' Alıntı:
Bak şimdi bişey diyecek :smiley:))
Yav sen benim foruma yeni gelmiş arazi videsi ne işe yarıyuor diye soranlardanmı zannetin bişey diyoprsak doğrudur yavv
bildiğin 4x4 gürünümlü 4x2 yav aradım fotosunu bulamadım hoş defender değil onun için bilgisayarımda foto arşivi olsun :smiley:

Sahiden öyleymiş ama Limited modeli, Bu lüks 4x2 oluyor. 50000 liracık :smiley:) 13.000 lira farka Defender Alırım ;D ;D
Hiç bi özelliği olmayan 4x2 Dmax de 38 bin lira. Onun da Lastikler 215/70/15 miş.

fastjunkie' Alıntı:
Sahiden öyleymiş ama Limited modeli, Bu lüks 4x2 oluyor. 50000 liracık :smiley:) 13.000 lira farka Defender Alırım ;D ;D
Hiç bi özelliği olmayan 4x2 Dmax de 38 bin lira. Onun da Lastikler 215/70/15 miş.
Sen gel 13 liyara benim defenderi istede bak veriyormuyum :smiley:
ahanda bunun aynısıydı datta orjinal fazlası vardı kasasında borular falan

isuzudmax500bq0.jpg

fastjunkie' Alıntı:
41 binden başlıyor L200. Bi de diyorun şöyleyim böyleyim, piyasadan haberin yok Bager :mad:

Hilux 37bin
Muadili L200 42Bin
Muadili Dmax 50Bin.
La deget bana etiket fiyatından bahsetme biz aralık 28 de sorduk 37 dediler hatta dmax 43 dediler

yunus bager' Alıntı:
La deget bana etiket fiyatından bahsetme biz aralık 28 de sorduk 37 dediler hatta dmax 43 dediler

?? ?? ??

Neye 37 dediler 43 dediler. Etiket fiyatından bahsetmeyeyim de manavdan mı fiyat alayım ??
Bir de yeni yıl zammı diye birşey duydun mu ?
Ayrıca Dmax 43 deseler yine de Hiluxdan 6bin lira pahalı. Hayır neyi tartışıyoruz onu da anlamadım, katalog fiyatları ortada, illa bişi yarıştırmak zorunda değilsin :smiley:

Yavv banane yavv mis gibi defender muhabbeti yapmak varken kamyoncu muhabbetine başladık
Nejat abi hep senin kabahatin :smiley:)))))

fastjunkie' Alıntı:
?? ?? ??

Neye 37 dediler 43 dediler. Etiket fiyatından bahsetmeyeyim de manavdan mı fiyat alayım ??
Bir de yeni yıl zammı diye birşey duydun mu ?
L200 37
Dmax bi düşüğü 43 limitek daha pahalıydı öyle bişey amannn banane yavvv

fastjunkie' Alıntı:
Muadili diyorum sana Muadili, yani denk olanı.
43 bin dediğin Dmax'in tipine özelliklerin bi bak istersen. Kağnıdan hallice..
Yavv Onur ilgilenmiyorum baksana fotolarını bile bilgisayara kaydetmemişim hatta L200 fotosuda vardı onları bile silmişim ilgi alanıma girmiyor :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR