7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,414,075
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

yunus bager' Alıntı:
Yavv Onur ilgilenmiyorum baksana fotolarını bile bilgisayara kaydetmemişim hatta L200 fotosuda vardı onları bile silmişim ilgi alanıma girmiyor :smiley:

Gerçeklerden kaçamazsın Bager, Esas kamyoncu sensin, harbici kamyoncusun.. Kamyoncum, kara ambarlım :-* :-* :-* :-* :-*

Etiketler

fastjunkie' Alıntı:
Esas kamyon seninki be, S 100 den hallice ;D ;D
Ruhsatında ne yazıyor ona bakacaksın 2 senede bir muayeneye gidiyormu ona bakacaksın bandrol öderken neye göre ödeniyor ona bakacaksın sigorta pulu kaç para ona bakacaksın
1. köprüden geçebiliyormu ona bakacaksın

sen onu tipine bakmayacaksın o babamın değilde benim olsaydı o zaman o araç bu şekilde olacaktı (inşanlah oda olur) ona bakacaksın

79ffd66e53e2fd62fb3d1163a0f5c2c0.jpg

yunus bager' Alıntı:
Ruhsatında ne yazıyor ona bakacaksın 2 senede bir muayeneye gidiyormu ona bakacaksın bandrol öderken neye göre ödeniyor ona bakacaksın sigorta pulu kaç para ona bakacaksın
1. köprüden geçebiliyormu ona bakacaksın

sen onu tipine bakmayacaksın o babamın değilde benim olsaydı o zaman o araç bu şekilde olacaktı (inşanlah oda olur) ona bakacaksın

JEEP yazıyor.. ;D Kamyoncum, yolların kralım, sollama beni sollarım senicim, rahmetli de sollardıcımm :-* :-* :-* :-* :-*

yunus bager' Alıntı:
Senin kamyondan hiç böyle bişey görmedim :smiley:

Kamyon değil de ondan asi ruhum.. :-* :-* :-* :-* :-*

"HAydiii biiirrrkiiiiüüççç it it it it it it ihoooop tamammm. Kasaya atla atla atlaaaa." ;D ;D

Offff inanamıyorum yine offroad mu yaptınız ne yaptınız çılgınlarrr...

fastjunkie' Alıntı:
Kamyon değil de ondan asi ruhum.. :-* :-* :-* :-* :-*

"HAydiii biiirrrkiiiiüüççç it it it it it it ihoooop tamammm. Kasaya atla atla atlaaaa." ;D ;D
Senin kasadakileride gördük ah şimdi bir 7/24 gezisi gerçekleşiyormu bizim buralarda o zaman seni görürüm :smiley:

yunus bager' Alıntı:
Senin kasadakileride gördük ah şimdi bir 7/24 gezisi gerçekleşiyormu bizim buralarda o zaman seni görürüm :smiley:

Pardon beyefendi sizin aracınızı neden benim aracımla bir tutuyorsunuz ki ?? Benim aracım 4x2.. Oysaki sizinki gerçek bir arazi canafarı...
Neder kıyasladığınızı anlamadım, benim kasada insanların olması doğal bişi ama sizinki 4x4 iken.. ???
Yoksa senin 4x4'ün Hilux'un 4x2'sine mi denk geliyor ;) ;) ;) :-* :-* :-*

fastjunkie' Alıntı:
Pardon beyefendi sizin aracınızı neden benim aracımla bir tutuyorsunuz ki ?? Benim aracım 4x2.. Oysaki sizinki gerçek bir arazi canafarı...
Neder kıyasladığınızı anlamadım, benim kasada insanların olması doğal bişi ama sizinki 4x4 iken.. ???
Yoksa senin 4x4'ün Hilux'un 4x2'sine mi denk geliyor ;) ;) ;) :-* :-* :-*
O zaman 4x4 olda gel :smiley:

fastjunkie' Alıntı:
Adam yine mantıksızlıkla üste çıktı yaa ;D ;D ;D ;D

Ben kaçıyor şimdi sabah görüşmek üzre sizlerle.
Yav bendede 2 çeker araba var hiç onun muhabbetine giriyormuyor onun yeri başka bu forunda değil sen 4x4 ol ondan sonra konuşalım ;D ;D ;D ;D ;D

Oh be bu aralar ne bu yav her akşam bitanesiyle uğraşıyorum cipcileri mumla arar oldum be yavvvv :smiley:)))))

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR