7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,413,679

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

cihanülker' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ulna sabah sabah aklıma geldikçe gülüyorum dedeinin ohaline arabada ;D ;D ;D ;D

Bende hayal edip sırıtık bir vaziyette geziyorum :D :D :D

Size özenip bende ikide bir dağlara bakıyorum bizim yaylaya kar düştümü acep diye ama umutsuz vakka hala tık yok

cıhan abi yokmu gelen giden giden kaliyor vatan hasreti cekmezmi bunlar iyi haberlerini bekliyorum

fastjunkie' Alıntı:
Yani evet, Kerim abi kızacak ama, L200 lerde akıl almaz sorunlar çıkıyor. Burada da var, en son otomatik şanzıman ve soğukta 20 dakka ısıtmadan kalkamama gibi sorunlar okudum :eek:
onur niye kızayım,
L200 lere hakim değilim,ama burdan çok giydiriyorlar,vardır bir bildikleri,
Arkası rahat,kilitli bir araç,kilit zaten bence uzun şaselerde olmazsa olmaz,
Navara gibi büyük bir aracın bile arka koltukları dik ,L200 bu sorunu halletmiş.

Araçlarda bölgelere göre yazılım var,yakıt hava karışımını ayarlayan,
Fab,çıkışı bazen bu yazılım alçak irtifa kalıyor,araç yüksek irtifaya çıktığında sapıtıyor,
Bu tip ayarlar için serviste yazılım yüklendiğinde normal çalışıyor.
Soğukta 20 dk ısınma dediğimiz şey,araçta bir sıkıntı olduğu ve ,aracın kendini koruma çabası içinde olduğunu gösteriyor.

RedlinE' Alıntı:
cıhan abi yokmu gelen giden giden kaliyor vatan hasreti cekmezmi bunlar iyi haberlerini bekliyorum

müco sıkıntı yok ,senin işin tamam , sadece bekleyeceğiz , 8 şubattamı veya 2 şubatmı ,tam tarihi hatırlayamadım ,daha dün konuştum ,banada al diye eğer kutusu çok büyük değilse diye ,bir sıkıntı yok

yunus bager' Alıntı:
Yani al birini vur diğerinemi diyorsun :smiley:))
Şaka bi yana 2007 model bir l200 aldık aldığımız gün pişman olduk bu nebiçim yakıt sarfiyatı 400krş yakıyor yavv
hemde ne bir konfor nede yol tutuşu var
kıyasladığım araç isuzu Dmax bu tip araçların padışağıymış be sattıktan sonra anladık kıymedini
Yunus ihtiyaç olursa sorunları burdan yaz ,
L200 den anlamasamda,
aracın ciğerini döktürürüm sana.

Günaydın :smiley:

yunus bager' Alıntı:
Senin ağlanacak halın varmışta bozuntuya vermiyormuşsun

Evet Yunuscum, hastayım diyorsam bu çok hastayım demek oluyor...

RedlinE' Alıntı:
geçmiş olsun ii geceler

discovery-V8' Alıntı:
Şimdi gördüm Sevtap geçmiş olsun .

Teşekkür ederim :smiley:

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Sevtap çok geçmiş olsun,
baya hastasın ,zona değil değil mi.

Zona değil, o döküntü dediklerim iltihap toplayıp çıban haline geldi. Antibiyotik alıyorum ve bugün ateşim düştü daha iyi gibiyim. Bir haftaya kadar geçmezse doktor beni yolacak :-\

İlginiz için hepinize teşekkür ederim :smiley:

Sevtap Hanım yeniden geçmiş olsun.ilk geçmiş olsundan beri epeyce vakit geçti.Umarım kısa sürede sağlığınıza kavuşursunuz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,058
Kayıtlı Üye Sayımız
166,805
Kaydolan Son Üyemiz
huseyin.sami.sari@gm

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.