7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,413,915

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

cihanülker' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ulna sabah sabah aklıma geldikçe gülüyorum dedeinin ohaline arabada ;D ;D ;D ;D

Bende hayal edip sırıtık bir vaziyette geziyorum

Size özenip bende ikide bir dağlara bakıyorum bizim yaylaya kar düştümü acep diye ama umutsuz vakka hala tık yok

hocam valla billa bayıldık gülmekten ,dedenin o ciddi surat ifadesini görmeliydin ,atacaktı arabadan bizi ,birde en son kerimide aldık ortaya aman aman , ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

cıhan abi yokmu gelen giden giden kaliyor vatan hasreti cekmezmi bunlar iyi haberlerini bekliyorum

fastjunkie' Alıntı:
Yani evet, Kerim abi kızacak ama, L200 lerde akıl almaz sorunlar çıkıyor. Burada da var, en son otomatik şanzıman ve soğukta 20 dakka ısıtmadan kalkamama gibi sorunlar okudum
onur niye kızayım,
L200 lere hakim değilim,ama burdan çok giydiriyorlar,vardır bir bildikleri,
Arkası rahat,kilitli bir araç,kilit zaten bence uzun şaselerde olmazsa olmaz,
Navara gibi büyük bir aracın bile arka koltukları dik ,L200 bu sorunu halletmiş.

Araçlarda bölgelere göre yazılım var,yakıt hava karışımını ayarlayan,
Fab,çıkışı bazen bu yazılım alçak irtifa kalıyor,araç yüksek irtifaya çıktığında sapıtıyor,
Bu tip ayarlar için serviste yazılım yüklendiğinde normal çalışıyor.
Soğukta 20 dk ısınma dediğimiz şey,araçta bir sıkıntı olduğu ve ,aracın kendini koruma çabası içinde olduğunu gösteriyor.

RedlinE' Alıntı:
cıhan abi yokmu gelen giden giden kaliyor vatan hasreti cekmezmi bunlar iyi haberlerini bekliyorum

müco sıkıntı yok ,senin işin tamam , sadece bekleyeceğiz , 8 şubattamı veya 2 şubatmı ,tam tarihi hatırlayamadım ,daha dün konuştum ,banada al diye eğer kutusu çok büyük değilse diye ,bir sıkıntı yok

okeydir 18 şubat dogum gunum hedıyen olarak kabul edebılırım.

Yunus ihtiyaç olursa sorunları burdan yaz ,
L200 den anlamasamda,
aracın ciğerini döktürürüm sana.

Günaydın

yunus bager' Alıntı:
Senin ağlanacak halın varmışta bozuntuya vermiyormuşsun

Evet Yunuscum, hastayım diyorsam bu çok hastayım demek oluyor...

RedlinE' Alıntı:
geçmiş olsun ii geceler

discovery-V8' Alıntı:
Şimdi gördüm Sevtap geçmiş olsun .

Teşekkür ederim

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Sevtap çok geçmiş olsun,
baya hastasın ,zona değil değil mi.

Zona değil, o döküntü dediklerim iltihap toplayıp çıban haline geldi. Antibiyotik alıyorum ve bugün ateşim düştü daha iyi gibiyim. Bir haftaya kadar geçmezse doktor beni yolacak :-\

İlginiz için hepinize teşekkür ederim

Sevtap Hanım yeniden geçmiş olsun.ilk geçmiş olsundan beri epeyce vakit geçti.Umarım kısa sürede sağlığınıza kavuşursunuz.