7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,413,915

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

aslankurt72' Alıntı:
Onur,Saç sakal konusuna gelince,bence bizim fikirlerimize fazla itibar etme.Kimimiz kel kimimizin sakalları bembeyaz sen kendi yaşıtın arkadaşlarınla hedef kitle nin görüşlerine göre hareket et derim. ;D ;D
Ancak genc arkadaşların bir taşla bir kaç kuş fikride düşünmeye değer. ;) ;)

:smiley:) Doğru dediniz komutanım. Bakalım kestirsem de kısacık yapma fikri yok oldu :smiley:)

Mete hocam hayırlısı inşallah sonuç da böyle olur.

aslankurt72' Alıntı:
Arkadaşlar Mete hoca Bahceliyide geçmiş.Rektörün ise esamesi bile okunmuyor. Milletvekilliği garanti gibi ;D ;D ;D ;D

http://www.yerelgundem.com/anketler/2011_yili_milletvekili_genel_secimlerinde_osmaniyei_tbmmde_kimler_temsil_etmeli.html

EYVAH !!!

acemi80' Alıntı:
Frene bastım Devlet beye de 1-2 oy verdirdim altta kalmasın ayıp olur diye şimdilik oylar eşit tabi kontrol edebilirsem ;D ;D ;D

OH, ÇOK ŞÜKÜR. Hocam duruma gerekli müdaheleyi yapmış. aman hocam, siyasette 1. olmak herzaman iyi değildir, hele bir partinin genel başkanının önünde olmak riskli olabilir. Birden bastığınız zemin kayganlaşabilir :smiley:

ufukozkan' Alıntı:
ne oldu yahu ses soluk yok burda :smiley:
Elemanlar hafta sonu programı yapmakla meşguller.
Ben yarın Ilgaz tarafına trekinge gidiyorum.Benim işim sağlam ;D her hafta sonu 3-5 gruptan treking teklifi geliyor.

nkurtkaya' Alıntı:
EYVAH !!!

OH, ÇOK ŞÜKÜR. Hocam duruma gerekli müdaheleyi yapmış. aman hocam, siyasette 1. olmak herzaman iyi değildir, hele bir partinin genel başkanının önünde olmak riskli olabilir. Birden bastığınız zemin kayganlaşabilir :smiley:

Haklısın Kurtkaya genel başkanlar etrafında akıllı ve güçlü insanlar istemezler helede kendilerinden güçlü birini asla....

Bu liste bütün partileri içerisine alıyor buna rağmen bir genel başkanı geçmemekte fayda var... ;)

fastjunkie' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D ;D

Cihan abi son fiyat 35 mi diyorsun buna ? babaya bi çıtlatayım akşam, bu aralar çok sıkışık ama şansım varsa bakalım.

210 binde, bir de otomatik abi, vx 80ler çok yakmıyor mu ?
Durduğu yerde hiç yakmaz ama giderken ne kadar yaktığını izofftan karadeniz gezisine gidenlere sor zate o geziye gidipte aracını satmayan sadece koray disco 2 var

Anaa,burasıda açılmış. ;D
Hobaa selamlar,hah şimdi yandık,uyku muyku yalan oldu artık ;D

aslankurt72' Alıntı:
Onur,Saç sakal konusuna gelince,bence bizim fikirlerimize fazla itibar etme.Kimimiz kel kimimizin sakalları bembeyaz sen kendi yaşıtın arkadaşlarınla hedef kitle nin görüşlerine göre hareket et derim. ;D ;D
Ancak genc arkadaşların bir taşla bir kaç kuş fikride düşünmeye değer. ;) ;)

Komutanım HEDEF KİTLE beni öldürdü gülmekten ;D ;D ;D ;D

Onun başı bağlı kitlesi falan yok , en fazla dujj , başka bişey yapamaz ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR