discovery-V8
A Clean Landrover is the Sign of Sick Mind
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
Erkan hayırlı olsun ;D
Erkan hayırlı olsun ;D
teşhis yanlış yağaltug onaran' Alıntı:kerim abi senin şakırtılarda gelişme var mı?
Zafer hoşgeldin,zaferbager41' Alıntı:Herkeze iyi akşamlar.
Kerim bey ben buişlerden fazla anlamam hatam olursa uyarın kimseyi kırmak istemem.yazargezeryolçizer' Alıntı:Zafer hoşgeldin,
7/24 de çok hoşgeldin beşgittin olmuyor,
selamı çakıp buhabbete göbekten dalıyorsun.
Şerefi aradım ,yağ değişimlerine baktı,altug onaran' Alıntı:kerim abi senin şakırtılarda gelişme var mı?
zaferbager41' Alıntı:Kerim bey ben buişlerden fazla anlamam hatam olursa uyarın kimseyi kırmak istemem.
yazargezeryolçizer' Alıntı:Şerefi aradım ,yağ değişimlerine baktı,
15000 kullanmışım farkında değilim,
Antalyaya gitmeden önce çocuklar aracı bir kontrolden geçirdiler,
yağ seviyesi biraz düşük gözükmüş onlara ,1 lite eklemişler,bize söylemediler,
ekledikleri yağ sentetik değilmiş.
Tamam Yavuz bey bundansonra oyle yaparım.discovery-V8' Alıntı:Zafer selam verinmi selam bekleme muhabbete dal demek istemiş Kerim , burada zaman hızlı akıyor selamasız sabahsız ;D ;D
yazargezeryolçizer' Alıntı:Şerefi aradım ,yağ değişimlerine baktı,
15000 kullanmışım farkında değilim,
Antalyaya gitmeden önce çocuklar aracı bir kontrolden geçirdiler,
yağ seviyesi biraz düşük gözükmüş onlara ,1 lite eklemişler,bize söylemediler,
ekledikleri yağ sentetik değilmiş.
Zafer hata ne demek,yanlış anlaşıldım sanırım.zaferbager41' Alıntı:Kerim bey ben buişlerden fazla anlamam hatam olursa uyarın kimseyi kırmak istemem.
altug onaran' Alıntı:serviste haklı yoğunluktan farkına varmamıştır ;D ;D ;D
benimki normal koşullarda 10.000 de değişiyor,discovery-V8' Alıntı:oha diyorum 15000 km ne be? her 5 binde değiştiricen, tozlu yollardaysan 3 binde, full sentetik ise en fazla 7 000, motoru bitirirsin söylemedi deme.
Şeref te ,neden landrover servisi alamadım diye üzülüyordu ;D ;D ;Daltug onaran' Alıntı:serviste haklı yoğunluktan farkına varmamıştır ;D ;D ;D
yazargezeryolçizer' Alıntı:ERRKAAANNNNNNNN ;D ;D ;D
uykuyu unut , ;D ;D ;D