KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Onur,Saç sakal konusuna gelince,bence bizim fikirlerimize fazla itibar etme.Kimimiz kel kimimizin sakalları bembeyaz sen kendi yaşıtın arkadaşlarınla hedef kitle nin görüşlerine göre hareket et derim. ;D ;D
Ancak genc arkadaşların bir taşla bir kaç kuş fikride düşünmeye değer.
OH, ÇOK ŞÜKÜR. Hocam duruma gerekli müdaheleyi yapmış. aman hocam, siyasette 1. olmak herzaman iyi değildir, hele bir partinin genel başkanının önünde olmak riskli olabilir. Birden bastığınız zemin kayganlaşabilir
Elemanlar hafta sonu programı yapmakla meşguller.
Ben yarın Ilgaz tarafına trekinge gidiyorum.Benim işim sağlam ;D her hafta sonu 3-5 gruptan treking teklifi geliyor.
OH, ÇOK ŞÜKÜR. Hocam duruma gerekli müdaheleyi yapmış. aman hocam, siyasette 1. olmak herzaman iyi değildir, hele bir partinin genel başkanının önünde olmak riskli olabilir. Birden bastığınız zemin kayganlaşabilir
Durduğu yerde hiç yakmaz ama giderken ne kadar yaktığını izofftan karadeniz gezisine gidenlere sor zate o geziye gidipte aracını satmayan sadece koray disco 2 var
Onur,Saç sakal konusuna gelince,bence bizim fikirlerimize fazla itibar etme.Kimimiz kel kimimizin sakalları bembeyaz sen kendi yaşıtın arkadaşlarınla hedef kitle nin görüşlerine göre hareket et derim. ;D ;D
Ancak genc arkadaşların bir taşla bir kaç kuş fikride düşünmeye değer.