7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,427,530
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D gece gece ne güldüm yaaaaaaa

Etiketler

Kerimcim seni tebrik ediyorum. Çok iyiydi Yatmadan bombayı patlattın valla... Bunun cevabıda gelmez

ufukozkan' Alıntı:
Kerimcim seni tebrik ediyorum. Çok iyiydi Yatmadan bombayı patlattın valla... Bunun cevabıda gelmez
puseti iterken ,TYT ,yerine defenderle dönseydik nasıl olurdu diye bir fikir geldi aklıma ;D ;D ;D
yazarken bile zor yazdım gülmekten ;D ;D ;D

SDC' Alıntı:
Hocam epeydir hiç sesin çıkmıyor senin, hayırdır ???

Eski bir ders notu elime geçti onu güncelliyordum (kendime iş çıkarıyorum) arada girip yazılanları okuyorum takipteyim ;D ;D ;D

iyi geceler kerim bunun geri dönüşü de var yazdıklarına cevap gecikmiyecektir. ;D

yazargezeryolçizer' Alıntı:
puseti iterken ,TYT ,yerine defenderle dönseydik nasıl olurdu diye bir fikir geldi aklıma ;D ;D ;D
yazarken bile zor yazdım gülmekten ;D ;D ;D

;D ;D ;D ;D ;D

Kerim amma yazmışsın yani senaryo oskarlık olmuş ama bir eksiği var: yine asfalttan bahsediyorsun araziden değil ;D ;D

E sen de haklısın, tabi bi capon olarak hayalgücünü geliştirmen lazım, defenderin yaptıklarını anca hayal edebilirsiniz

yunus bager' Alıntı:
Hadi başlayalım o zaman ama şifreli konuşmak yok

Şifreli konuşanların bayrak sallayanı sensin yahu.. Seni çözmek için TDK onaylı dekoder gerek. ;D ;D ;D

Günaydın herkese.
Tükkanı açtım.

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D meraklısına TSL bogerli DII td5

http://www.sahibinden.com/off_road_icin_hazirlanmis_2001_model_disco_2_otomatik-71WQQaXQQ20356854WQQpXQQdisplayitem
;D ;D ;D
Niyeyse aracı keni zevklerine göre hazırlayıp sadece 1000 km kullandıktan sonra satılığa çıkarmışlar...
;D ;D ;D ;D ;D

Herkese günaydın. Kerim gece gece döktürmüş, şimdi okudum, gülmemek elde değil. Hele Cihan'ı şişenin nasıl akıp gittiğini tarif ederken hayal edince ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

http://www.sahibinden.com/land_rover_defender_adventure_110_td-33WQQaXQQ20999511WQQpXQQdisplayitem

Elizabeth'e ithafen...

http://www.sahibinden.com/4x4_land_rover_defender_komple_butun_herseyi_sifir_orijinal_11-57WQQaXQQ18291364WQQpXQQdisplayitem?source=promotion_chva

Bu da Yavuz'a ithafen ;D ;D 75.000 e mal et, 50.000 e sat...(Satama daha doğrusu) ;D ;D ;D

Senin 110 u kumda gördünmü?