7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,428,459
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

işte değim bu listede yazdılarının toplamı montj hariç 7465 ,birde montj ıvır zıvır 2000 lira koysan etti sana ,9465 ,5000 lirada kafana göre koysan eder 14-465 + 15 000 ede arabayı alsan 29,500 top gibi bir v8 olur yanlışmıyım ? ,veya arabayı bilmiyorum ama o 16 liralık aracı alsan ,bundan daha az masraflı olur

Etiketler

Senaryo bu ya,
Antoff gezisinden sonra ekip yavuzun defenderle dönüş yolun başlar,

Dede: Yavuz kaleriförü nerde bunun,
Yavuz: Abi açık ya ,sen bakma cama ,arada yuvarlak şeklinde camı sil.

Onur : abi ses gelmiyor teypten nnnııınnnn naraaaaaa,
Yavuz: 200 ; watlık pionerr taktım ,ama araç dikkati dağıtmasın motorda arıza varsa belli olsun diye sesi içeri alıyor,o yüzden çok duyamıyorsunuz,İngiliz düşünmüş,

Onur: Abi benim çonçonlar dondu,
yavuz: ingiliz düşünmüş,dışarı ve içeri sıcaklık farkı olursa hasta olursun ,bak dışarısı -20 araç -19

Kerim: Dede doğru sür şu mereti az daha boynun kırılıyordu,
Yavuz :İngiliz düşünmüş ,araç yaylanıp altını sürtmesin diye yaylar sert.

Kerim: Fındık fıstık paketleri sarsıntıtan düştü bulamıyorum ,
Cihan: Bulamazsın benimde elimden şişe düştü en son yolda gördüm.
Yavuz: ingiliz düşünmüş ,ağır parkurlara girince araca su tutuyorsun ,deliklerden su aşşa akıyor,
Cihan :baba şişede aktı öyleyse yola ama şişe olarak.

Kerim : rampayı iyi çıkıyoruz ha ,araba ne tangırdıyor,
yavuz : Km 40 gösteriyor ama lastiklerden ,bak GPS 45 gösteriyor.elektrik sistemide çöktü zaten artık hiç bir şey göstermiyor.

Dede: yavuz ayağım ıslandı yaaa,
Yavuz : ha tamam debriyaj merkezi,İngiliz düşünmüş akıyorsa yağ vardır,akmıyorsa sağa yanaş yağ ekleyelim.

2 gün sonra afyon dolayları,
onur; yavuz abi kerim araçtan kendini attı,kendimi nehre atacağım diye bağırıyordu,ayaklarım donmuş tutmaya gidemiyorum,
Yavuz :ilk defa arazi şeysine bindi ya ondandır.

leynnnn kerim bir konu bukadar güzel özetlenir öldüm gülmekten yahu ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

;D ;D ;D ;D ;D ;D
defenderlere çok yaklaşmıyorum artık ,
beni kazırlar yakında ;D ;D ;D

hocam 10 bin harcasan Cihanınkini havada karada öper ;D ;D ;D

Şimdi senin Boludaki parkur videonu koydurtma bana ;D ;D ;D ;D

E bugün akşamüzeri senin eve 1 km uzakta biryere götürücem sizi yerse gelin geçebilen japona 2,5 metre adana ısmarlıycam, ama batanı çıkarmam, en az 2 saat mola verirsiniz çamur içinde ;D ;D

umutcelikel' Alıntı:
Mete Hocam Cihanın arabaya binip kontağı çevirdiniz mi hiç? ;D ;D ;D

Bir de Cihan direksiyondayken cepten arayın, sesi sanki masaj/sauna salonundan gibi huzurlu ve sessiz geliyor ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

29 ekim diyorum , tümsek diyorum kilitli lastikli bj60 diyorum ;D ;D ;D

Yürüyen şeylerle yürü(ye)meyenleri kıyaslamayalım.

discovery-V8' Alıntı:
Şimdi senin Boludaki parkur videonu koydurtma bana ;D ;D ;D ;D

sen sabaha kadar video koy yinede farketmez bende video yok ama yunusun koyduğu defleri görüyorum ,rampa çıkarken kapıları açılıyor ,geri geri giderken adam düşüyor içinden daha ne dyeyim

discovery-V8' Alıntı:
E bugün akşamüzeri senin eve 1 km uzakta biryere götürücem sizi yerse gelin geçebilen japona 2,5 metre adana ısmarlıycam, ama batanı çıkarmam, en az 2 saat mola verirsiniz çamur içinde ;D ;D

senin geçtiğin her yerden geçeceğime emin olabilirsin ,hatta deneriz bu akşam kardeşim evde ,birde uğraşamam disco defender çekmeğe vaktim yok canimmmmmm

cihanülker' Alıntı:
sen sabaha kadar video koy yinede farketmez bende video yok ama yunusun koyduğu defleri görüyorum ,rampa çıkarken kapıları açılıyor ,geri geri giderken adam düşüyor içinden daha ne dyeyim
)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Ki suyun kaldırma kuvveti var, sudan çıkınca da tekerlekler var..
Ha romörksüz çıkarsın laf edersem Yunus Bager olayım ;D