bsayil' Alıntı:tünaydınnnn ;D ;D
discovery-V8' Alıntı:;D ;D ;D Enişte benim kural şu hava aydınlıksa gündüz, karalıksa gece, arası yok ;D ;D ;D
şaka maka ne güzel yağıyor kar yahu
Dede telefon neden kapalı?
nerdeymiş senin o yokuş defenderin kralı değil ama defender var sonuçta bizde onu bir deneyelim ;D
;D ;D ;D ;D ;Ddiscovery-V8' Alıntı:;D ;D ;D Enişte benim kural şu hava aydınlıksa gündüz, karalıksa gece, arası yok ;D ;D ;D
nerdeymiş senin o yokuş defenderin kralı değil ama defender var sonuçta bizde onu bir deneyelim ;D
acemi80' Alıntı:Toplu olarak güya Umut'un evine süpriz baskın yapacaklardı.... ;D ;D ;D ;D
Umut'a yakalandılar![]()
![]()
![]()
SDC' Alıntı:Bayılacam gülmekten ;D ;D ;D ;D ;D
Bu kelebek ötesiler bi baskını bile beceremediler 8)
bsayil' Alıntı:;D ;D ;D ;D ;D
abi ne duruyorsunuz çıkıp oynasanıza bizede resim atarsınız avunuruz
abi burdada güneş var bi taraftanda rüzgar deli gibidiscovery-V8' Alıntı:Benim ufaklık kafamın etini yedi zaten birazdan çıkar oynarız, 1-2 foto çekerim sizin için ;D ;D
discovery-V8' Alıntı:;D ;D ;D Enişte benim kural şu hava aydınlıksa gündüz, karalıksa gece, arası yok ;D ;D ;D
bsayil' Alıntı:abi burdada güneş var bi taraftanda rüzgar deli gibi
resimleri ekliyorum ;D ;D ;D
ufukozkan' Alıntı:Hakikaten Barbaros ordan at bir iki karede keyfimiz yerine gelsin![]()
bsayil' Alıntı:emahın attığı resimlerim yanına ben daha ne göndereyim şu güzellğe bak
yanlız ingiliz hala garajı bekliyo sanırım oynamaya çıkmamışsısnız ;D ;D ;D
hahhhhh çıkında ingilizide bi görelim yahuemrahmarti' Alıntı:Abi kahvaltıdan yeni kalktık. Daha bi tarafa çıkmadım. 1-2 saat sonra karda oynamaya çıkarız![]()