7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,429,956

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

bsayil' Alıntı:
tünaydınnnn ;D ;D

;D ;D ;D Enişte benim kural şu hava aydınlıksa gündüz, karalıksa gece, arası yok ;D ;D ;D

şaka maka ne güzel yağıyor kar yahu ;)

Dede telefon neden kapalı?

nerdeymiş senin o yokuş defenderin kralı değil ama defender var sonuçta bizde onu bir deneyelim ;D

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D ;D Enişte benim kural şu hava aydınlıksa gündüz, karalıksa gece, arası yok ;D ;D ;D

nerdeymiş senin o yokuş defenderin kralı değil ama defender var sonuçta bizde onu bir deneyelim ;D

türkcell e kızmış ondan kapatmış yav

discovery-V8' Alıntı:

;D ;D ;D ;D ;D

abi ne duruyorsunuz çıkıp oynasanıza bizede resim atarsınız avunuruz

acemi80' Alıntı:
Toplu olarak güya Umut'un evine süpriz baskın yapacaklardı.... ;D ;D ;D ;D

Umut'a yakalandılar :D :D :D

SDC' Alıntı:
Bayılacam gülmekten ;D ;D ;D ;D ;D

Bu kelebek ötesiler bi baskını bile beceremediler 8)

Bende baskın yapıcaz sanıyordum ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

bakla ıslanmıyor bunların ağzında , salak salak gittik asansör bekliyoruz merdivenden bir ses geldi "abicim 1, kat zaten merdivenden çıksanıza" ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D kapıda beklediğini görünce Umutun şaşırmıştım, meğer yumurtlamış bizimkiler ;D ;D ;D

bsayil' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D

abi ne duruyorsunuz çıkıp oynasanıza bizede resim atarsınız avunuruz

Benim ufaklık kafamın etini yedi zaten birazdan çıkar oynarız, 1-2 foto çekerim sizin için ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Benim ufaklık kafamın etini yedi zaten birazdan çıkar oynarız, 1-2 foto çekerim sizin için ;D ;D
abi burdada güneş var bi taraftanda rüzgar deli gibi

resimleri ekliyorum ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:

tasnif dışı sürücü ve araçlar hariç ceanim :smiley: Bundan sonra zaten bişey demem artık Ne yazarsanız yazın :smiley:

Herkese tünaydın,

Bizim buranın son durumu :smiley:

IMGP0049.jpg

IMGP0051.jpg

IMGP0055.jpg

IMGP0056.jpg

IMGP0058.jpg

emahın attığı resimlerim yanına ben daha ne göndereyim şu güzellğe bak

yanlız ingiliz hala garajı bekliyo sanırım oynamaya çıkmamışsısnız ;D ;D ;D

bsayil' Alıntı:
emahın attığı resimlerim yanına ben daha ne göndereyim şu güzellğe bak

yanlız ingiliz hala garajı bekliyo sanırım oynamaya çıkmamışsısnız ;D ;D ;D

Abi kahvaltıdan yeni kalktık. Daha bi tarafa çıkmadım. 1-2 saat sonra karda oynamaya çıkarız :smiley:

Seyahat edeceklere duyurulur. Polis Bolu dağını trafiğe kapatmış. :D :D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR