7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,430,522

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

offf be canım çekti valla, Bizde Duruyla Defenderi alıp çıktık (Disco çıkmadı, garaj kapısı donmuş açamadık ) sadece buz var yer gök buz, kar diye bişey kalmamış evlerin kuzeye bakan cepheleri bile buzla kaplı. Hiç zevk alamadık, incek bulvarı nın adı değişmiş incek buz pisti olmuş, 1 km içinde 4 kaza gördük.

Esasında kafama çok takılan bir araç ,
bunu yürütüyorsam onuda yürütürüm,
aranılan bütün özellikleri karşılayabilir diye düşünüyorum.

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Esasında kafama çok takılan bir araç ,
bunu yürütüyorsam onuda yürütürüm,
aranılan bütün özellikleri karşılayabilir diye düşünüyorum.

;D ;D ;D ne özelliği arıyorsun ki? pahalı yedek parça, kısıtlı modifikasyon, kolay devrilme, zayıf yürüyen aksam bumudur beklenti ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D ;D ne özelliği arıyorsun ki? pahalı yedek parça, kısıtlı modifikasyon, kolay devrilme, zayıf yürüyen aksam bumudur beklenti ;D ;D
Evet bu kasa ,dakarı ,bu aksamla allak bullak etti ;D ;D ;D

Evet bu kasa ,dakarı ,bu aksamla allak bullak etti ;D ;D ;D

;D ;D ;D araziden eve döndüğünde 3 tır yedek parça ve 20 servis elemanı aracını sabaha kadar yetiştirmek için evde seni bekliyor olacaksa, parçalarıda bedava değiştireceklerse neden olmasın , gayet uygun bir araç. ;D ;D ;D ;D

Hatta tuareg falan bak 2 senedir onlarda başarılı, tam araziye girecek araç hele doğuş otonun servis fiyatlarını duyunca moralinde yerine gelir ;D ;D

Aynı şeyi düşünmüşüz abi. Aklın yolu bir.

Hazır yalnızken şu caponun işini bitirelim ;D ;D

Yarın ilk işi V8 defender aramak olsun

LR kullana kullana ,araçların dökülmesi size normal geliyor, ;D ;D ;D

Ben 6 senedir eve araziden çekiciyle dönen ne disco I ne Defender hatırlamıyorum, yüzlerce gezi yapıldı. Ama hatırladığım 4 japon var çekerek bile gitmeyen. (marka vermeyeyim ;D ;D ;D)

discovery-V8' Alıntı:
Ben 6 senedir eve araziden çekiciyle dönen ne disco I ne Defender hatırlamıyorum, yüzlerce gezi yapıldı. Ama hatırladığım 4 japon var çekerek bile gitmeyen. (marka vermeyeyim ;D ;D ;D)
Çekmeye deymiyordur,
anında cola hurdası oluyordur ;D ;D ;D

Evet bir V8 arıyorum , ;D ;D ;D

Çok aramayacaksın yakında 3 tane peşinde olacak ;D ;D

7/24 gezisinden dönerken , Umut u tamponundan ittirmemek için kendimi zor tutuyordum yokuşlarda ;D Onuru hiç söylemiyorum , fazla konfordan olsa gerek çok yorgun düşmüştü fil falan görüyordu ;D ;D

Çekmeye deymiyordur,
anında cola hurdası oluyordur ;D ;D ;D

hafızamı zorladım bir freelander hatırlayabildim, kılıçlı etabında camına kadar çamura gömüldüğü için cortlayan, o bile 1 saatlik uğraştan sonra çalıştı eve kendi döndü.