KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
abi çok zevkli aracın camı farları heryer karla kaplayor onları temizlemek zorunda kalmasak daha da güzel olucak
belediye greyderi yolu temizlerken yandaki boş arsada bizde aynı işi yapıyorduk ;D
en güzeli vatandaşlar yolda durmuş zincir takmaya çalışıyorlar yol dolu durmak yerinde yol dışındaki kar yığınına girip elemanları sollayıp tekrar yola girince biraz kulaklar çınlıyor nedense ;D
offf be canım çekti valla, Bizde Duruyla Defenderi alıp çıktık (Disco çıkmadı, garaj kapısı donmuş açamadık ) sadece buz var yer gök buz, kar diye bişey kalmamış evlerin kuzeye bakan cepheleri bile buzla kaplı. Hiç zevk alamadık, incek bulvarı nın adı değişmiş incek buz pisti olmuş, 1 km içinde 4 kaza gördük.
Fakat yeni motoru takayım benden çok çekeceğiniz var Discoyla bile başedemiyordunuz, v8 defenderin bahane bulunacak yeride yok, hızsa hız, konfor sa konfor ( klimadan ve vebastodan ibaret ;D ;D ) güçse güç.
;D ;D ;D araziden eve döndüğünde 3 tır yedek parça ve 20 servis elemanı aracını sabaha kadar yetiştirmek için evde seni bekliyor olacaksa, parçalarıda bedava değiştireceklerse neden olmasın , gayet uygun bir araç. ;D ;D ;D ;D
Hatta tuareg falan bak 2 senedir onlarda başarılı, tam araziye girecek araç hele doğuş otonun servis fiyatlarını duyunca moralinde yerine gelir ;D ;D
;D ;D ;D araziden eve döndüğünde 3 tır yedek parça ve 20 servis elemanı aracını sabaha kadar yetiştirmek için evde seni bekliyor olacaksa, parçalarıda bedava değiştireceklerse neden olmasın , gayet uygun bir araç. ;D ;D ;D ;D
Ben 6 senedir eve araziden çekiciyle dönen ne disco I ne Defender hatırlamıyorum, yüzlerce gezi yapıldı. Ama hatırladığım 4 japon var çekerek bile gitmeyen. (marka vermeyeyim ;D ;D ;D)
Ben 6 senedir eve araziden çekiciyle dönen ne disco I ne Defender hatırlamıyorum, yüzlerce gezi yapıldı. Ama hatırladığım 4 japon var çekerek bile gitmeyen. (marka vermeyeyim ;D ;D ;D)
Çok aramayacaksın yakında 3 tane peşinde olacak ;D ;D
7/24 gezisinden dönerken , Umut u tamponundan ittirmemek için kendimi zor tutuyordum yokuşlarda ;D Onuru hiç söylemiyorum , fazla konfordan olsa gerek çok yorgun düşmüştü fil falan görüyordu ;D ;D
hafızamı zorladım bir freelander hatırlayabildim, kılıçlı etabında camına kadar çamura gömüldüğü için cortlayan, o bile 1 saatlik uğraştan sonra çalıştı eve kendi döndü.