7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,430,717
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

discovery-V8' Alıntı:
şemsiye deyişleride var ;D mesela neden ingilizler arabada şemsiye açar ve yağmurluk kullanır? ;D ;D ;D ;D ;D

Ya şunun cevabını yazıver, yatıcam bunu bekliyorum ;D

Etiketler

SDC' Alıntı:
Ya şunun cevabını yazıver, yatıcam bunu bekliyorum ;D

Defenderde yağmur içeridede dışarıdaki şiddetiyle yağarda ondan ;D ;D Onlar şöyle diyor "Defender is not a dust proof, water proof or oil proof."

Yunus için meali , Defender toz geçirmez, su geçirmez yağ sızdırmaz değildir ;D Tabi bunlar şaka amaçlı abartılı şeyler, Sen daha iyi biliyorsun Senin aracın ne su alır, ne toz alır, nede yağ sızdırır, seri I zamanlarından kalma şeyler bunların çoğu, ozamanlar (1948) tüm araçlarda durum aynıydı . hatta japonların kendi araçları bile yoktu, Austinden çakma (bantam) bir araç ürettiler, cj yi andıran FJ40 ın atası oda amerikan lisansıyla. ;D ;D

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Bu arada lastik patlamış ,
araç jant ta ,donuk lastiği 2 metre yürütebilirmiyim.

kompresörün yokmu ;D ;D ;D Cihanda var yarın sabah alır şişirirsin lastikçiye kadar gider, olmazsa çagır beni kompresör getireyim.

discovery-V8' Alıntı:
kompresörün yokmu ;D ;D ;D Cihanda var yarın sabah alır şişirirsin lastikçiye kadar gider, olmazsa çagır beni kompresör getireyim.

caponlar o kadar hava basıyor ama bir lastikciği bile şişiremiyorlar ;D ;D ;D abi senin kompresör 38" e göre nede olsa lastiği komple dağıtmasın ;D ;D ;D

Şakaların hepsi burada var, Landroverin olduğunu nasıl anlarsın ;D ;D ;D

HOW DO YOU KNOW YOU OWN A LANDROVER ?

* When you occasionally find rust flakes in your ears.
* If you keep these strange Imperial-thread bolts in your pocket in case the dashboard falls off.
* If WD40 has a higher priority on the household budget than milk.
* When your husband starts referring to you as "my ex-", although you are still married.
* If your bathtub bears a sign: "Not suitable for engine blocks".
* When you dream of burned Lucas electrics when your wife smokes a cigarette in bed
* If even Essex girls turn you down after they`ve seen your car.
* If 10 lbs of of prime top soil fall on the tarmac when you smack your door shut
* If you store K&N air filter cleaning liquid under the kitchen sink because you need it so often
* When you drive in shorts in the flemish winter to avoid wet jeans.
* If nobody parks next to you on a Saturday supermarket parking lot
* If only the African immigrants greet you in town
* If your kitchen table shows marks of engine blocks.
* When you can't find any clothes without battery acid holes or engine oil stains
* If you wonder why it smells so funny if you throw a cig butt on the floor of a rental car
* If you start every conversation in the vehicle with "one, two, test" to check the intercom
* When even Russians don't believe your truck is only 20 years old
* When there are more tools in the truck than in your house
* If you think it's essential to carry 20 litres of water at all times, even in Belgium
* If the only two shops you know in town are the parts dealer and the tool shop
* When you decide on weekend plans in bed and the alternatives are grease-up or fix the radiator
* If you buy rear mirrors in bulk at the farmer's union shop
* When the GPS in your vehicle has the main purpose to replace the speedo and odometer
* When you are surprised that the M.O.T. mentions the condition of your seats in the report
* If you wonder why the moss in your truck's inner window sills is greener than your lawn
* When you are used to switch off headlights before indicating right because they interfere
* If all your jacket pockets and belt loops are torn by LR door locks
* When you find a gas evaporator between salt and pepper in the kitchen
* When a Russian women observes 'these are not women's hands' and someone adds 'just don't ask her what she has been repairing this time...'
* When your friends steal imperial sockets for you as a wedding present
* When your handbag contains pliers, multimeter, Swisstool, insulation tape, 30 amps fuses, compass, imperial bolts and a torch
* If you only dare to use the coin operated car wash on a dark Sunday night
* If friends don't want you to show up in the afternoon because they got visitors but then they call you at 8 AM on a Sunday morning when they're stuck in the forest.
* when other girls give you a 1 1/8" socket as a present -and they know you love it!
* You can't decide whether to park on a hill in case your starter fails or on the flat in case your handbrake fails.
* You put your coat on as you get INTO your car.
* You keep degreaser in the shower.
* When you borrow your Mums 1litre Vauxhall Corsa it feels like a sports car.
* You get lent to elderly relatives and their friends to get the compost from the garden centre. Two tonnes at a time.
* Your friends all want to ride in your car if you're going less than three miles. If you're travelling more than three miles, they volunteer to walk.
* Your mates laugh at your car until theirs needs pulling out of a ditch.
* If, whilst driving, you frequently turn down the volume of the stereo .... to check for new noises
* You stop at a petrol station to top up oil and to check the petrol level
* Your washing machine never gets unemployed
* Your favourite books are the parts catalogue and the reapair operation manual
* the wife says its me or that thing she takes one look at you and packs
* I can trust my husband: if he stays out all night long it's because he's stuck in the forest and not because of another women
* When you don't worry when your hubby says he takes out the Landy for half an hour and he doesn't come back all night long
* When you are buying dark nail varnish only to hide away black marks under the finger nails
* When you ask for "Epsom Green" when buying nail varnish
* When your living room looks like a scrap-yard
* When you find landy-bits all over your place (and I mean: ALL over the place!)
* When your dishwasher dies because of engine oil sediments
* When your house-owner asks you to stop putting Rangie-bits all over the cellar (but you don't know where to put them in the flat - see above)
* Reps in nice shiny motorway cars laugh derisively except when it snows
* your drive has an enviromental health warning
* police officers shake your hand when they issue you a speeding ticket
* people in VW camper vans follow you so they can watch someone else break down
* everyone in the landy dealer knows you by name
* you have bulk discounts at the landy dealer parts counter
* When the men at Bearmach know you better than your wife.
* When your wife say's the men at Bearmach see you more.
* Other motorists laugh at your attempt at a 3 point turn in your Series 3 Land Rover.

discovery-V8' Alıntı:
Yavuz sağol ,
Yarın Cihandan alırım burnumun dibi nasıl olsa,

Bir zamanlar bir kompresör vardı bende ,
şişirmesi 2 saat i buluyordu,
1-2 senedir görmüyorum,tıkmışımdır bir yere ;D ;D ;D

Nereden biliyorsun BİR LANDROVER OWN?

* Ne zaman zaman zaman kulak pas flakes bulabilirsiniz.
* Eğer tutmak bu garip Imperial-iplik civatalar cebinizde durumunda pano düşer.
* Eğer WD40 süt daha ev bütçesi daha yüksek bir önceliğe sahiptir.
* Ne zaman kocanız size "benim eski olarak atıfta başlar", ancak hala evliler.
* Eğer küvet bir işaret taşımaktadır: "değil motor blokları için uygun.
* Ne zaman yanık Lucas elektrik ne zaman karını yatakta bir sigara içiyor rüya
* Eğer bile İstanbul kız aşağı çevirmek sonra `ve araç görüldü.
* Eğer asfalt üzerinde başbakan üst toprak güz of £ 10 ne zaman kapıyı kapattı smack
Eğer mağaza çünkü sık sık ihtiyacınız * K & N hava filtresi mutfak altında sıvı temizlik evye
* Ne zaman şort Flemish kışın ıslak kot önlemek için sürücü.
* Eğer kimse park size Cumartesi süpermarket otopark gelecek
* Eğer sadece Afrikalı göçmenler kasabasında selamlıyorum
* Eğer mutfak masasında motor blokları işaretleri gösterir.
* Ne zaman akü asidi delik ya da motor yağı lekeleri olmadan herhangi bir kıyafet bulamıyor
* Eğer yüzden eğer bir kiralık araba kattaki bir cig kalça atmak kadar komik kokuyor merak
Eğer bir, iki, testi "ile araç her konuşma başlatmak *" interkom kontrol etmek
* Zaman bile Ruslar için kamyon sadece 20 yaşında olduğuna inanmıyorum
* Ne zaman daha fazla araçları evde daha kamyon bulunmaktadır
* Eğer düşünmek tüm zamanlarda, Belçika bile su 20 litre taşımak gereklidir
* Eğer şehirde biliyorum sadece iki dükkan parçalar bayi ve araç mağazası bulunmaktadır
* Ne zaman yatakta hafta sonu planları ve alternatifleri üzerinde yağ-up veya radyatör saptamak karar
* Eğer satın arka toplu olarak çiftçi birliği dükkanında aynalar
* Zaman aracınızda GPS speedo ve kilometre sayacı yerine ana amacı vardır
* Ne zaman şaşırırlar bu M.O.T. raporunda sandalye durumu söz
* Eğer neden kamyon iç pencere eşikleri de yosun senin çim daha yeşil merak ediyorum
* Ne zaman belirten önce farlar kapatmak için kullanılan doğru çünkü müdahale
* Eğer tüm ceket cebi ve kemer döngüler LR kapı kilitleri tarafından parçalanmış olan
* Ne zaman mutfakta tuz ve biber arasında bir gaz buharlaştırıcı bulmak
* Bir Rus kadın 'bu değildir gözlemlediği kadınların ellerini ve biri sadece ona bu sefer ne tamir edilmiştir sormayın ekler ...'
* Arkadaşlarınız sizin için bir düğün hediyesi olarak imparatorluk soketleri çalmak
* Zaman senin el çantası pense, multimetre, Swisstool, izolasyon bandı, 30 amper sigorta, emperyal cıvata ve bir meşale pusula içeren
Eğer sadece madeni para kullanmaya cesaret * karanlık bir Pazar gecesi araba yıkama işletilen
Çünkü ancak o zaman 8 bir Pazar sabahı zaman orman sıkışmış konum üzerinde arama ziyaretçiler var * Eğer arkadaşlar size öğleden sonra yukarı göstermek istemiyorum.
* Diğer kızlar bir 1 1 vermek / hediye ve onlar bunu sevdiğini biliyorum olarak 8 "soket!
Isteyip durumda Starter başarısız veya durumda sizin el freni başarısız düz bir tepe üzerinde park etmek * karar veremiyorum.
* Sizin gibi araç INTO olsun sizin kat koydum.
* Bu duş Degreaser tutun.
* Ne zaman senin Mums 1litre Vauxhall Corsa bir spor otomobil gibi hissediyor ödünç.
* Sen yaşlı akrabalar ve arkadaşlar için bahçe merkezinden kompost almak için ödünç almak. Bir anda iki ton.
* Tüm arabaya binmek istiyorum Arkadaşlarınız eğer az üç mil gidiyoruz. Eğer onlar gönüllü fazla üç mil seyahat konum yürümek.
Kadar onların bir hendeğe dışarı çekerek ihtiyaçlarını Kişisel arkadaşları araç olarak * gülmek.
*, Sürüş yaparken, sık sık .... stereo ses seviyesini aşağı çevirmek Eğer Yeni sesleri kontrol etmek için
Bir benzin istasyonunda ve yağ kontör için benzin seviyesini kontrol etmek için * durdurmak
* Çamaşır makinesi işsiz geçmez
* Favori kitaplar parça kataloğu ve reapair kullanma kılavuzu vardır
* Karısı diyor onun beni ya da o sen ve paketlerini bir görünüm alır o şey
* Eşim güvenebilirsiniz: eğer o çünkü ormanda ve başka bir kadın çünkü şaşırıp kalmış uzun onun bütün gece dışarıda kalıyor
* Ne zaman endişelenmeyin zaman o koca yarım saat Landy dışarı alır ve uzun zaman bütün gece geri gelmez diyor
* Ne zaman sadece tırnak altında siyah işaretleri uzak gizlemek karanlık tırnak cila satın alıyor
* Ne zaman için "zaman vernik çivi satın Epsom Yeşil sormak
* Zaman oturma odası bir hurda gibi görünüyor-yarda
* Ne zaman yerinizi tüm (ve Yani: Her yer!) Landy-bit bulmak
* Zaman sizin bulaşık makinesi motor yağı çökeller nedeniyle ölüyor
* Zaman senin evin sahibi sen bodrum katı tüm Rangie-bit koyarak durdurmak ister (ama nereye düz koyabilir bilmiyorum - yukarda)
* Reps nice parlak otoyol otomobillerde alayla dışında zaman kar yağışı gülmek
* Sürücüye bir çevre sağlığı uyarı vardır
* Polis memurları zaman bir hız bilet sorunu elinizi sallamayın
VW içinde * insan böylece başkasına yıkmak izleyebilirsiniz vanlar sizi takip akordeon
Landy satıcı olarak * herkes sizi adınızla bilir
* Sen Landy bayi parçaları toplu indirim var sayacı
* Zaman Bearmach de erkekler Karını daha iyi biliyorum.
* Zaman Karın Bearmach de erkekler daha fazla görmek söylüyor.
* Senin Series 3 Land Rover bir 3 nokta fırsatta sizin denemesinde Diğer sürücülerin gülmek.

Nereden biliyorsun BİR LANDROVER OWN?

* Ne zaman zaman zaman kulak pas flakes bulabilirsiniz.
* Eğer tutmak bu garip Imperial-iplik civatalar cebinizde durumunda pano düşer.
* Eğer WD40 süt daha ev bütçesi daha yüksek bir önceliğe sahiptir.
* Ne zaman kocanız size "benim eski olarak atıfta başlar", ancak hala evliler.
* Eğer küvet bir işaret taşımaktadır: "değil motor blokları için uygun.
* Ne zaman yanık Lucas elektrik ne zaman karını yatakta bir sigara içiyor rüya
* Eğer bile İstanbul kız aşağı çevirmek sonra `ve araç görüldü.
* Eğer asfalt üzerinde başbakan üst toprak güz of £ 10 ne zaman kapıyı kapattı smack
Eğer mağaza çünkü sık sık ihtiyacınız * K & N hava filtresi mutfak altında sıvı temizlik evye
* Ne zaman şort Flemish kışın ıslak kot önlemek için sürücü.
* Eğer kimse park size Cumartesi süpermarket otopark gelecek
* Eğer sadece Afrikalı göçmenler kasabasında selamlıyorum
* Eğer mutfak masasında motor blokları işaretleri gösterir.
* Ne zaman akü asidi delik ya da motor yağı lekeleri olmadan herhangi bir kıyafet bulamıyor
* Eğer yüzden eğer bir kiralık araba kattaki bir cig kalça atmak kadar komik kokuyor merak
Eğer bir, iki, testi "ile araç her konuşma başlatmak *" interkom kontrol etmek
* Zaman bile Ruslar için kamyon sadece 20 yaşında olduğuna inanmıyorum
* Ne zaman daha fazla araçları evde daha kamyon bulunmaktadır
* Eğer düşünmek tüm zamanlarda, Belçika bile su 20 litre taşımak gereklidir
* Eğer şehirde biliyorum sadece iki dükkan parçalar bayi ve araç mağazası bulunmaktadır
* Ne zaman yatakta hafta sonu planları ve alternatifleri üzerinde yağ-up veya radyatör saptamak karar
* Eğer satın arka toplu olarak çiftçi birliği dükkanında aynalar
* Zaman aracınızda GPS speedo ve kilometre sayacı yerine ana amacı vardır
* Ne zaman şaşırırlar bu M.O.T. raporunda sandalye durumu söz
* Eğer neden kamyon iç pencere eşikleri de yosun senin çim daha yeşil merak ediyorum
* Ne zaman belirten önce farlar kapatmak için kullanılan doğru çünkü müdahale
* Eğer tüm ceket cebi ve kemer döngüler LR kapı kilitleri tarafından parçalanmış olan
* Ne zaman mutfakta tuz ve biber arasında bir gaz buharlaştırıcı bulmak
* Bir Rus kadın 'bu değildir gözlemlediği kadınların ellerini ve biri sadece ona bu sefer ne tamir edilmiştir sormayın ekler ...'
* Arkadaşlarınız sizin için bir düğün hediyesi olarak imparatorluk soketleri çalmak
* Zaman senin el çantası pense, multimetre, Swisstool, izolasyon bandı, 30 amper sigorta, emperyal cıvata ve bir meşale pusula içeren
Eğer sadece madeni para kullanmaya cesaret * karanlık bir Pazar gecesi araba yıkama işletilen
Çünkü ancak o zaman 8 bir Pazar sabahı zaman orman sıkışmış konum üzerinde arama ziyaretçiler var * Eğer arkadaşlar size öğleden sonra yukarı göstermek istemiyorum.
* Diğer kızlar bir 1 1 vermek / hediye ve onlar bunu sevdiğini biliyorum olarak 8 "soket!
Isteyip durumda Starter başarısız veya durumda sizin el freni başarısız düz bir tepe üzerinde park etmek * karar veremiyorum.
* Sizin gibi araç INTO olsun sizin kat koydum.
* Bu duş Degreaser tutun.
* Ne zaman senin Mums 1litre Vauxhall Corsa bir spor otomobil gibi hissediyor ödünç.
* Sen yaşlı akrabalar ve arkadaşlar için bahçe merkezinden kompost almak için ödünç almak. Bir anda iki ton.
* Tüm arabaya binmek istiyorum Arkadaşlarınız eğer az üç mil gidiyoruz. Eğer onlar gönüllü fazla üç mil seyahat konum yürümek.
Kadar onların bir hendeğe dışarı çekerek ihtiyaçlarını Kişisel arkadaşları araç olarak * gülmek.
*, Sürüş yaparken, sık sık .... stereo ses seviyesini aşağı çevirmek Eğer Yeni sesleri kontrol etmek için
Bir benzin istasyonunda ve yağ kontör için benzin seviyesini kontrol etmek için * durdurmak
* Çamaşır makinesi işsiz geçmez
* Favori kitaplar parça kataloğu ve reapair kullanma kılavuzu vardır
* Karısı diyor onun beni ya da o sen ve paketlerini bir görünüm alır o şey
* Eşim güvenebilirsiniz: eğer o çünkü ormanda ve başka bir kadın çünkü şaşırıp kalmış uzun onun bütün gece dışarıda kalıyor
* Ne zaman endişelenmeyin zaman o koca yarım saat Landy dışarı alır ve uzun zaman bütün gece geri gelmez diyor
* Ne zaman sadece tırnak altında siyah işaretleri uzak gizlemek karanlık tırnak cila satın alıyor
* Ne zaman için "zaman vernik çivi satın Epsom Yeşil sormak
* Zaman oturma odası bir hurda gibi görünüyor-yarda
* Ne zaman yerinizi tüm (ve Yani: Her yer!) Landy-bit bulmak
* Zaman sizin bulaşık makinesi motor yağı çökeller nedeniyle ölüyor
* Zaman senin evin sahibi sen bodrum katı tüm Rangie-bit koyarak durdurmak ister (ama nereye düz koyabilir bilmiyorum - yukarda)
* Reps nice parlak otoyol otomobillerde alayla dışında zaman kar yağışı gülmek
* Sürücüye bir çevre sağlığı uyarı vardır
* Polis memurları zaman bir hız bilet sorunu elinizi sallamayın
VW içinde * insan böylece başkasına yıkmak izleyebilirsiniz vanlar sizi takip akordeon
Landy satıcı olarak * herkes sizi adınızla bilir
* Sen Landy bayi parçaları toplu indirim var sayacı
* Zaman Bearmach de erkekler Karını daha iyi biliyorum.
* Zaman Karın Bearmach de erkekler daha fazla görmek söylüyor.
* Senin Series 3 Land Rover bir 3 nokta fırsatta sizin denemesinde Diğer sürücülerin gülmek.

emrahmarti' Alıntı:
Abi beklerim. Yarın Abant mı yoksa Gölcük mü yapsam kararsız kaldım. Karda bir piknik yapalım diyoruz

Sağolasın Emrah, ama mümkün değil gelmem, ankaraya bile zor iniyorum.

altug onaran' Alıntı:
caponlar o kadar hava basıyor ama bir lastikciği bile şişiremiyorlar ;D ;D ;D abi senin kompresör 38" e göre nede olsa lastiği komple dağıtmasın ;D ;D ;D

Hiç işte, pigmenin lastiği patlasa noolur patlamasa noolur ;D ;D