7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,449,803

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

yok yok sevtap siz evleneceksiniz bizde rahat edeceğiz , patlatalım bir 7/24 kampı özlemin bitsin canım benim valla bende özlüyorum muhabbetleri

fastjunkie' Alıntı:
Neeeyy
Bi de bana tisko 1 al diyorsun

Hoca sen alma LR falan git daha fazlasını toyotaların tamirine harca, biz o parları kimsenin bilgisi , parçası yokken modifikasyon için harcadık.

LPG kitini ben taktırdığımda türkiyede sıralı sistem LPG yi bilen tek usta yoktu, öyle bişeyden haberi olanda yoktu. parçaları bile hollandadan ben ithal ettim.

Şimdi herşey hazır piyasada oooh, telefon aç kapına gelsin. ;D ;D

Vay bee, o zamanlar bi kalıp tereyağ için sıraya da giriyor muydunuz abi :'(
;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Aklıma girmeyiiin ;D yav şaka biyana kaç lira eder sence benim disco?

Senin için "o" Disco "paha biçilemez" maaliyetini sen biliyorsun.
Ederi nerden baksan, bugünkü fiyatlarla yapılanları hesaplarsan, 35 bin TL üzerinde.
Kaça müşterisi çıkar dersen orasını hiç bilemem.

cihanülker' Alıntı:
nejat disco 1 de bütçen ne senin kardeş ? şöyle temiz bir arabasahibi yapayım , ????

Arabasına göre değişir bütçe. Değişmeyen şey, yapılmış hali 23'ü geçmemeli. buna ön tampon+vinç, şnorkel, Ön koruma, ön-arka dif koruma, Arka diff kilit, telsiz, 2" yükseltme, 4 lastik dahil.

aradım seni telefonun cevap vermiyor ,beni ararmısın

Dede benim toplantı yattı, birazdan çıkıyorum, birkaç işim var oradan Ahmetlere gidiyorum.

discovery-V8' Alıntı:
Dede benim toplantı yattı, birazdan çıkıyorum, birkaç işim var oradan Ahmetlere gidiyorum.

ufaklıkla yemekdeyiz. Büyük oğlan gelirse çıkarım. Erende aradı şimdi

fastjunkie' Alıntı:
He loo sana çağırdım. ))

Bu konuşma türü, bizim ofis yardımcımız Hatice Hanım tarafından dilimize kazandırılmıştır

Yanlış anlamayın alay etmiyorum, çok hoşumuza gittiği için ofiste kimi zaman böyle konuşuyoruz. O da duyuyor ve gülüyor bize ;D ;D ;D

"bana mı çağırıyorsun" ve "sen bilirsiniz" benim en çok kullandığım kalıplar Onur Kolçak Bey