7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,449,491

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

SDC' Alıntı:
Ohoo burası da aileler yarışıyor programına döndü...

Sizin medeni durumunuzun cezasını biz mi çekeceğiz ???

7/24 de biz böle yapmıyorduk ama yeni yeni adetlerle bekarlar iyice dışlandı ve ben bundan çok rahatsızım :(

7/24 ün ilk günlerini özlüyorum...

yok yok sevtap siz evleneceksiniz bizde rahat edeceğiz :D, patlatalım bir 7/24 kampı özlemin bitsin canım benim valla bende özlüyorum muhabbetleri

fastjunkie' Alıntı:
Neeeyy
Bi de bana tisko 1 al diyorsun :eek: :eek: :eek:

Hoca sen alma LR falan git daha fazlasını toyotaların tamirine harca, biz o parları kimsenin bilgisi , parçası yokken modifikasyon için harcadık.

LPG kitini ben taktırdığımda türkiyede sıralı sistem LPG yi bilen tek usta yoktu, öyle bişeyden haberi olanda yoktu. parçaları bile hollandadan ben ithal ettim.

Şimdi herşey hazır piyasada oooh, telefon aç kapına gelsin. ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Hoca sen alma LR falan git daha fazlasını toyotaların tamirine harca, biz o parları kimsenin bilgisi , parçası yokken modifikasyon için harcadık.

LPG kitini ben taktırdığımda türkiyede sıralı sistem LPG yi bilen tek usta yoktu, öyle bişeyden haberi olanda yoktu. parçaları bile hollandadan ben ithal ettim.

Şimdi herşey hazır piyasada oooh, telefon aç kapına gelsin. ;D ;D

Vay bee, o zamanlar bi kalıp tereyağ için sıraya da giriyor muydunuz abi :'(
;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Aklıma girmeyiiin ;D yav şaka biyana kaç lira eder sence benim disco?

Senin için "o" Disco "paha biçilemez" maaliyetini sen biliyorsun.
Ederi nerden baksan, bugünkü fiyatlarla yapılanları hesaplarsan, 35 bin TL üzerinde.
Kaça müşterisi çıkar dersen orasını hiç bilemem.

cihanülker' Alıntı:
nejat disco 1 de bütçen ne senin kardeş ? şöyle temiz bir arabasahibi yapayım , ????

Arabasına göre değişir bütçe. Değişmeyen şey, yapılmış hali 23'ü geçmemeli. buna ön tampon+vinç, şnorkel, Ön koruma, ön-arka dif koruma, Arka diff kilit, telsiz, 2" yükseltme, 4 lastik dahil.

Dede benim toplantı yattı, birazdan çıkıyorum, birkaç işim var oradan Ahmetlere gidiyorum.

fastjunkie' Alıntı:
He loo sana çağırdım. :smiley:))

Bu konuşma türü, bizim ofis yardımcımız Hatice Hanım tarafından dilimize kazandırılmıştır :smiley:

Yanlış anlamayın alay etmiyorum, çok hoşumuza gittiği için ofiste kimi zaman böyle konuşuyoruz. O da duyuyor ve gülüyor bize ;D ;D ;D

"bana mı çağırıyorsun" ve "sen bilirsiniz" benim en çok kullandığım kalıplar Onur Kolçak Bey :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,096
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR