7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,437,414
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

discovery-V8' Alıntı:
Onur aslında FL 2 i sanada uygun bence, kamp mamp heryere gider çok ekonomik, hızlı, kronik problemleri yokmuş duyduğuma göre, satarken değerde fazla kaybetmiyor, vergisi uygun sayılır.

Abi beğeniyorum onu da Cadde şeysi değil mi o :smiley:
Low Range yoktu sanırım..
Disco 1 üzerine yoğunlaştım. Cumartesi falan çıkıp bi bakıcaz, bi fikir edinmek için.. Ne çıkar gün sonunda bilmiyorum. Ama şu an en mantıklısı Disco 1 gibi..

Etiketler

fastjunkie' Alıntı:
Abi beğeniyorum onu da Cadde şeysi değil mi o :smiley:
Low Range yoktu sanırım..
Disco 1 üzerine yoğunlaştım. Cumartesi falan çıkıp bi bakıcaz, bi fikir edinmek için.. Ne çıkar gün sonunda bilmiyorum. Ama şu an en mantıklısı Disco 1 gibi..

FL 2 de TR var her zeminde yürüyebilir, minik disco 3 diyelim, low range var, üstelik mt lastik kullanmadan yapabilecek kadar yetekli. karnı oturmadığı sürece heryerde yürür.

14 . sayfaya bak

ve 48 . sayfaya Cihan kızacak ama modifiyesiz vx 100 den daha iyi değerlere sahip, üstelik 1/3 vergi ve yakıtla ;) konforda aşağı kalmaz.

http://landrover.tagworldwide.com/freelander/100/freelander_100_tr_TR.php

discovery-V8' Alıntı:
FL 2 de TR var her zeminde yürüyebilir, minik disco 3 diyelim, low range var, üstelik mt lastik kullanmadan yapabilecek kadar yetekli. karnı oturmadığı sürece heryerde yürür.

Fiyatlı araç abi. Bi de parçası falan zaten pahalı olacak. Arabayı değiştirmemin bi manası kalmayacak..
Haa ama diyorsan ki Disco 1 alma oğlum ben çektim sen çekme o ayrı :smiley:))

fastjunkie' Alıntı:
Fiyatlı araç abi. Bi de parçası falan zaten pahalı olacak. Arabayı değiştirmemin bi manası kalmayacak..
Haa ama diyorsan ki Disco 1 alma oğlum ben çektim sen çekme o ayrı :smiley:))

Disco 1 için 24 bin i gözden çıkar, Nejatla konuştuk bugün iyi araçlar ucuz değil v8 den bahsediyorum, 300 tdi zaten zor bulursun.

FL2 gerçekten çok güzel bir araç tabi ağır offroad düşünmüyorsan.

Dağtaş istediğin her yere gider. Osmaniyede bir arkadaşımızda var ve dağlarda gitmediği yer kalmadı.

Bu Nejat için, çok temize benziyor.

http://www.sahibinden.com/sahibinden_cok_temiz_jeep-84WQQaXQQ10510798WQQpXQQdisplayitem

Ulen Onur içimizi kuruttun be :mad:

Anlatıyorlar anlatıyorlar tamam anladım diyorsun, sonra ertesi gün vazgeçtim toyota alıcam diyorsun ::smiley:

3-5 gün sonra yine vazgeçtim LR alıcam baştan anlatır mısın diyorsun ???

Bu böle bir çevrim, sürekli dönüp duruyorsun...

Anlatan ben olsam kesin döverdim seni ;D ;D ;D

SDC' Alıntı:
Ulen Onur içimizi kuruttun be :mad:

Anlatıyorlar anlatıyorlar tamam anladım diyorsun, sonra ertesi gün vazgeçtim toyota alıcam diyorsun ::smiley:

3-5 gün sonra yine vazgeçtim LR alıcam baştan anlatır mısın diyorsun ???

Bu böle bir çevrim, sürekli dönüp duruyorsun...

Anlatan ben olsam kesin döverdim seni ;D ;D ;D

Yahu ne yaptık yine :mad: :mad: Aceleci davranmıyorum. Sonra senin Pajero gibi köpek kayışıyla modifiye mi edeyim :mad:
Verdim işte kararımı, etrafımdaki herkesin dediği bana en mantıklı araç tisko 1 :mad:

fastjunkie' Alıntı:
Yahu ne yaptık yine :mad: :mad: Aceleci davranmıyorum. Sonra senin Pajero gibi köpek kayışıyla modifiye mi edeyim :mad:
Verdim işte kararımı, etrafımdaki herkesin dediği bana en mantıklı araç tisko 1 :mad:

Onur en sonunda bir araçta karar kılmana sevindim. Senin araç tercihi değiştirme hızına yetişemiyoruk bir ara :D :D :D

Herkese iyi geceler bende yatıyorum. Sabah erken kalkmak lazım. Yarın çooookk işimiz var çoookk.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR