7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,439,250

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Merkez üssü Akyurtmuş,iyi salladı valla.. Yav bu depremi hayvanların önceden hissedip haber vermesi gerekmiyomuydu? Bizim evdekiler derem anında bile horul horul maşallah ;D

discovery-V8' Alıntı:
14 . sayfaya bak

ve 48 . sayfaya Cihan kızacak ama modifiyesiz vx 100 den daha iyi değerlere sahip, üstelik 1/3 vergi ve yakıtla ;) konforda aşağı kalmaz.

http://landrover.tagworldwide.com/freelander/100/freelander_100_tr_TR.php

yavuz seni anlamakta vallahi güçlük çekiyorum kardeş sen bunu tavsiyemi ediyorsun ,modifiyesiz vx 100 daha iyi diye valla söyleme gülerler ,otelin kapısında bir tane var bizde ,durduğu yerde arıza yapıyor,arziye girmek hayal , 2. el değeri kaybetmez demişsın aman diyorum sana başka demiyorum çöpten başka bir araba değil

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Ohhoooo millete deprem vız geliyor herkes uykuda, ;D ;D ;D
bende yatayım bari .

Kerim abi sanırım bazı bölgelerde çok az bazı yerlerdede hiç hissedilmedi ???
Bende birgün önce rüyamda gördüm ve bugünle dünü karıştırdım ;D ;D ;D

Herkese günaydınlar.
Hayırlı cumalar.

ortakda var sifir aldi motor yag yakıyor bakim zamani gelmeden ilave ediyolar. 450/500 lira arasinda yakıyor dizel
bencede beş para etmez. niyet o yoneyse bir yaş yaşli alirim disco 3 alirim.

RedlinE' Alıntı:
ortakda var sifir aldi motor yag yakıyor bakim zamani gelmeden ilave ediyolar. 450/500 lira arasinda yakıyor dizel
bencede beş para etmez. niyet o yoneyse bir yaş yaşli alirim disco 3 alirim.

bizimkide o geldi ,ilk yolculuk istanbula yola çıktıktan 4 saat sonra haber geldi araba gitmiyor diye , istanbula kadar 40 km gitti , sonra borusanda boruyu döşediler ,garanti dışı ,enjektörler kavrulmuşmu ne tam hatırlamıyorum ama 9500 lracık tutmuştu fatura aman diyorum ,sonrakileride aklıma geldikçe yazarım ve bu araba daha hiç tarafımdan kullanılmadı ,düşün yani ,:D

günaydın millet ;D

ben deprem falan duymadım valla ;D

Cihan ve mücahit yanlışınız var sizin aklınız FL da bu fL2 ;) 2,2, ford motorlu low range i olan model.

Herkese günaydın. Depremler böyle ufak ufak iyidir, daha büyükleri olmasın da.

discovery-V8' Alıntı:
Onur aslında FL 2 i sanada uygun bence, kamp mamp heryere gider çok ekonomik, hızlı, kronik problemleri yokmuş duyduğuma göre, satarken değerde fazla kaybetmiyor, vergisi uygun sayılır.

Onur en sonunda doğruyu bulacak, benim ona taaa 7/24 kampında söylediğime gelecek. Suzuki Grand Vitara (yeni kasa) alacak rahat edecek.
Şnorkel bulunuyor, yükseltme yapılıyor, lastik-jant var, vinç takılıyor, sürekli 4X4, Low range var. Konfor var (deri ısıtmalı koltuklar, far yıkama, sun roof, A/T, 2lt 140 hp güçlü motor, konsolda ve bagajda 12 V soketleri ... Arka koltukları yatırınca çok geniş yükleme alanı... daha ne istiyorsun Onur? Yolda araba gibi, arazide keçi gibi.

PIC-0214.jpg

nkurtkaya' Alıntı:
Herkese günaydın. Depremler böyle ufak ufak iyidir, daha büyükleri olmasın da.

Onur en sonunda doğruyu bulacak, benim ona taaa 7/24 kampında söylediğime gelecek. Suzuki Grand Vitara (yeni kasa) alacak rahat edecek.
Şnorkel bulunuyor, yükseltme yapılıyor, lastik-jant var, vinç takılıyor, sürekli 4X4, Low range var. Konfor var (deri ısıtmalı koltuklar, far yıkama, sun roof, A/T, 2lt 140 hp güçlü motor, konsolda ve bagajda 12 V soketleri ... Arka koltukları yatırınca çok geniş yükleme alanı... daha ne istiyorsun Onur? Yolda araba gibi, arazide keçi gibi.

nejat kesinlikle doğru sölüyorsun onur için biçilmiş kaftan ,adam gidiyor kocaman kocaman şyler bakıyor .D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR